A koty masz pokojowo nastawione do świata

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sistersy25 pisze:Klaudus, ja też mam arachnofobie, i też zawsze mam wrażenie e pająki zawsze muszą do mnie iśćJak Wide Lolek trzymająca coś w ustach i biegnąca w moim kierunku - wiem ze to znak by uciekać
juz dwa razy położyła mi pająka na głowie... dla mnie to prawie zawał serca murowany
barbarados pisze:Klaudia , a nie jest wam ciasno w tym łóżku ? W tyle osób ?![]()
A koty masz pokojowo nastawione do świata
aannee99 pisze:
aannee99 pisze:I jeszcze Tosia![]()
Moli25 pisze::1luvu:![]()
![]()
Tosiu ja bym Cie w te różowe usteczka tak cmok cmok cmokdajesz buziaki ślicznotko?
Marcelchłopie fajnie sie bawisz
uśmiałam sie z Ciebie i z Twoich pozycji - ostatnia jak odpoczywasz jak najlepsza
klaudiafj pisze:Marcelkowi piwo polać, mikrofon dać i słuchać co ma do powiedzeniaŚmieszny jest haha Super chłopak!!!! Co do kuwety to nie wiem co poradzić, ja mam odkrytą wysoką a jeszcze więcej syfu jak przy niskiej, bo koty się bardziej wysilają :d Maciuś też był kopacz, jak rozdziawił łapkę to jak łopatą wyrzucał żwir z kuwety
W łazience mi się kuweta nie sprawdziła, bo za dużo syfu, a tam wilgoć i to się potem do stopy przykleja. Niee, ja szybko zrezygnowałam z kuwety w łazience. Tosiu Dziewczyneczko Urocza
![]()
![]()
aannee99 pisze:Moli25 pisze::1luvu:![]()
![]()
Tosiu ja bym Cie w te różowe usteczka tak cmok cmok cmokdajesz buziaki ślicznotko?
Marcelchłopie fajnie sie bawisz
uśmiałam sie z Ciebie i z Twoich pozycji - ostatnia jak odpoczywasz jak najlepsza
Tosia buziaki codziennie dostaje,te różowe usteczka są przez nas uwielbiane,jest strasznie rozkoszna,naprawdę![]()
Marcel nie bawi się myszkami,tunelem i innymi zabawkami,on lubi gonić się z Tośką,no i latać za światełkiem z laserka. Dlatego jak widzę go w takiej sytuacji jak na zdjęciach,to się śmieję,bo on mało zabawowy jest,a tu proszę,zachowywał się jak mały kociak,dosłownie
Wczoraj M. szedł się kąpać,Marcel do brodzika poleciał,więc puścił mu wodę,siedział,moczył ogonek i łapką wodę pacał,on wodę lubi,Tosia nie
klaudiafj pisze:Marcelkowi piwo polać, mikrofon dać i słuchać co ma do powiedzeniaŚmieszny jest haha Super chłopak!!!! Co do kuwety to nie wiem co poradzić, ja mam odkrytą wysoką a jeszcze więcej syfu jak przy niskiej, bo koty się bardziej wysilają :d Maciuś też był kopacz, jak rozdziawił łapkę to jak łopatą wyrzucał żwir z kuwety
W łazience mi się kuweta nie sprawdziła, bo za dużo syfu, a tam wilgoć i to się potem do stopy przykleja. Niee, ja szybko zrezygnowałam z kuwety w łazience. Tosiu Dziewczyneczko Urocza
![]()
![]()
Już myślałam o wyrzuceniu kuwet z łazienki,ale nie mogę,małą mam u siebie w ciągu dnia,lepiej jak kuwety jednak są w łazience
Aia ale super patent z tym pojemnikiemCiekawe jaka cena tego pojemnika byłaby w Castoramie,jak M. będzie po coś,to powiem żeby zobaczył
Mireczko![]()
\
Zobaczcie na jakie ogłoszenie się natknęłamhttp://olx.pl/oferta/kotek-CID103-ID9G8 ... 45ba6f43ed
aannee99 pisze:Aia ale super patent z tym pojemnikiemCiekawe jaka cena tego pojemnika byłaby w Castoramie,jak M. będzie po coś,to powiem żeby zobaczył
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, muza_51, Silverblue i 422 gości