Moderator: Estraven
polać tej koleżance dobrego wina za te historie.
nie zapomnij przy tym dołączać obrazków Kasiu, bo u Ciebie to pisarstwo z zdolnościami manualnymi w parze sie urodziło

kocia_mendka pisze:Ja nawet nie zwróciłam uwagi czy był prima aprilis czy nieRobiłam to co zwykle czyli zasuwałam jak oślica
A dziś mi kurier dostarczył przesyłkę, trzy klematisy, dwa białe pachnące i jeden przecudny pomarańczowy, które wypadałoby posadzić na miejsca im właściwe w ogródku ale podejrzewam,że skończy się zasadzeniem roślinek w wiaderkach po kapuście kiszonej i wyniesieniu ich na górę,. Jakoś aura nie sprzyja pracom ogrodowym, dziś o 9 rano rozpalałam w piecu bo nie mogłam utrzymać w ręce kubka z kawą cholera ciężka. A w planach na dzień dzisiejszy mam robienie produktu pizzopodobnego, ale chwilowo mi się nie chce. Latam po necie i znalazłam takie coś o : http://bizuteria-eshop.pl/14559-kolczyk ... lapka.html przeraża mnie tylko cena...Ale może skoro małż taki łaskawy...I w ramach zbliżającego się dnia matki, dnia dziecka oraz ze względu na rodzinny charakter zbliżających się świąt... Kto wie, może zostanę mile zaskoczona
A poza tym pada śnieg oraz deszcz ze śniegiem, jest mi zimno i życie jest podłe i boli mnie coś na trzecim piętrze, myślałam,że może serce mnie boli ale to akurat jest niemożliwe bo ja serca ponoć nie mam więc możliwe,ze to tylko bóle fantomowe.
JA CHCĘ SŁONECZKO !!!!!!!!!!!!!
Aha i wkurza mnie ten dzięcioł co siedzi u mnie w ogródku. Wali łbem w jabłoń chyba chce się zabić samobójca zakichany.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości