Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
anmajo pisze:W celu podania tabletek mogę podjechać codziennie . Tylko o której jakiego dnia?
AgnieszkaH. pisze:Jutro około 10-11 podam Tajfunkowi antybiotyk. Uwielbia surowe mięso, w lodowce jest mielony indyk w którym bezproblemowo wcina tabletki.
Dzisiaj najmniejsza z rodzeństwa, szara kiciunia była na wizycie u Pani Doktor. w sobotę i poniedziałek powtórka antybiotyku, raz dziennie dwie kreseczki espumisanu w syropku do buźki i raz dziennie jedna miarkę pasty rownież do buźki. Wszystko jest opisane na tablicy, leki w szufladzie w biurku. Malutka należy rownież dokarmiać przynajmniej raz dziennie dodatkowo.
Dzisiaj przyjechała nowa kicia, nazwana przez Magdę Marlenka. Umieściliśmy ja w klatce w środkowym pokoiku, kiciunia jest juz zaszczepiona i odrobaczona. Jakiś czas temu została pogryziona przez psa i miała szyta tylna łapkę. Rany dawno sie zagoiły ale Marlenka jeszcze kuleje wiec po malu trzeba ja przyzwyczajać do reszty kotków aby mogła biegac luzem i jak najwiecej ćwiczyć łapkę. Pan który ja dokarmiał zaopiekował sie koteczka, wyleczył ja z pogryzień i wysterylizował, nawet chciał wziasc ja do domu ale jego cztery koty zdecydowanie niezaakceptowaly Marleki i koteczka prawie trzy miesiące siedziała w ciemnej, nieogrzewanej piwnicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 45 gości