Okna mam całościowe - jak było widać na zdjęciu.
Zaczynam przemyśliwać założenie na sznureczki jakiejś osłony. Najprościej by było piankową rurkę, ale tą zeżre Lucek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewan pisze:Piankowa rurka chyba nie zda egzaminu, bo jak będziesz pociągała za ten sznurekMusiałabyś to ściągać za każdym razem. To podwieszenie wiem, że też trochę uciążliwe, bo trzeba to będzie ściągać za każdym razem. Jakoś nic mi nie przychodzi do głowy, ale jak przyjdzie dam znać
Ja mam rolety w kuchni, ale tutaj mam wąski parapet i koty na nim nie siadają więc jest spokój. W pokojach mam drewniane żaluzje i sznurki przy nich, ale moje towarzystwo dobrze wychowane i wie, że się tym bawić nie wolno
![]()
Sprzątam przed świątecznie, nudne zajęcie. Piorę te wszystkie zakłaczone kocyki, i wymiatam koty z![]()
![]()
z pod łóżka w sypialni.Na kilka dnie będzie bez kudłów
jozefina1970 pisze:My się wyczesujemy tylko w sobotę. Mru wie, że jem śniadanie, wstawiam kawkę i leci do łazienki bo w soboty czeszemyNo, czasami (jako że niedzielny rytuał podobny: śniadanie i kawa) leci też i w niedzielę
ewan pisze:Lalunia uwielbia czesanie, a chłopy nie za bardzo. Takie smyranie po grzbiecie tak, ale o brzuchu zapomnij.
Ja miałam na myśli brak tych kotów pod łóżkiem, a tak to też zaraz wszędzie ich pełno. Najgorzej na kanapach, mam jasne, kremowe. Nie ciepię żadnych narzut, ale muszę je przykrywać bo jeden kudeł zaraz. Najgorzej, jak ktoś przyjdzie w gości i się na ciemno ubierze
Regata pisze:A czesanie kocha Gutek. Zawsze, o każdej porze. Jak tylko człowiek na niego spojrzy, a niedajbóg zagada, Gutek melduje się na komódce, siada tyłeczkiem w stronę ludzia i oznajmia, że jest gotowy.
Po wyczesaniu nadwozia, do miziania podstawiane jest podwozie![]()
Widząc gutkowy entuzjazm, Maja też od czasu do czasu decyduje się na "fryzjera"
edit: A! I Gutek nie miał buntu nastolatka, nigdy się nie boczył na mizianki i przytulanki, na zawsze pozostał kociakiem
felin pisze:Sprzątanie![]()
Nie mam czasu na pierdolety - jak zwykle wszyscy się obudzili przed świętami i chcą wszystko na już![]()
Na jutro dwie rzeczy, na pojutrze kolejną, w kolejce czeka kontrakt dla brata na po świętach
![]()
W czwartek wysyłam agencje na drzewo
Birfanka pisze:Bury zonk![]()
Nie sprzatam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 50 gości