Ja marzyłam że za rok albo dwa po tym jak adoptowałam Zuzię adoptuję jeszcze jednego kotka i co ????? Ano za dwa dni miałam malutką Polcię
A tak ogólnie to marzenia nadają sens naszemu życiu, zmuszają do działania i realizowania marzeń. I myślę że i tobie marzenia się spełnią. Będziesz mieć swoje wymarzone studio, będziesz realizować się jako artystka bo masz ku temu predyspozycje. Widzisz więcej niż jest w stanie zobaczyć przeciętny człowiek i umiesz to uchwycić i pokazać na fotografii. Jedynie czego ci brakuje to wiary w siebie, we własne zdolności i możliwości. Uwierz że chcieć to móc a wszystko potoczy się zupełnie inaczej.
Myślę że realizacja własnej wystawy by ci w tym pomogła. Nabrałabyś pewności siebie. Rozumiem że wiąże się to z niemałymi wydatkami ale pewnie masz jakiegoś mentora czy promotora który pomógłby ci zrealizować projekt.
Ja w ciebie wierzę Klaudia i myślę że nie tylko ja.

marzenie o wystawie wcale nie takie odległe, uwierz w siebie w końcu bo jesteś świetna w tym co robisz, także być może niebawem wystawa będzie na wyciągnięciu ręki