Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 30, 2015 16:06 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Marzenia są po to by się spełniały a z doświadczenia wiem że bardzo trzeba uważać na to o czym się marzy bo marzenia naprawdę się spełniają.
Ja marzyłam że za rok albo dwa po tym jak adoptowałam Zuzię adoptuję jeszcze jednego kotka i co ????? Ano za dwa dni miałam malutką Polcię :mrgreen:
A tak ogólnie to marzenia nadają sens naszemu życiu, zmuszają do działania i realizowania marzeń. I myślę że i tobie marzenia się spełnią. Będziesz mieć swoje wymarzone studio, będziesz realizować się jako artystka bo masz ku temu predyspozycje. Widzisz więcej niż jest w stanie zobaczyć przeciętny człowiek i umiesz to uchwycić i pokazać na fotografii. Jedynie czego ci brakuje to wiary w siebie, we własne zdolności i możliwości. Uwierz że chcieć to móc a wszystko potoczy się zupełnie inaczej.
Myślę że realizacja własnej wystawy by ci w tym pomogła. Nabrałabyś pewności siebie. Rozumiem że wiąże się to z niemałymi wydatkami ale pewnie masz jakiegoś mentora czy promotora który pomógłby ci zrealizować projekt.
Ja w ciebie wierzę Klaudia i myślę że nie tylko ja. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon mar 30, 2015 16:18 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Dziękuję za miłe słowa :) I prawdziwe, bo faktycznie nie wierzę w siebie, wciąż uważam że jestem jeszcze nie dość dobra i właśnie teraz przeglądałam ofertę 3 stopnia dla profesjonalistów ZPAF i sobie myślę, może jak ten skończę to wreszcie uwierzę w siebie ;) Hehe, ale już i tak jest ciut lepiej, bo już samo to, że jednak obcuję ze ZPAFem daje mi jakaś siłę, bo to w końcu nie byle co :) Mentora mam to prawda - to ten nasz szef ZPAFu w Katowicach.

Z tego co zauważyłam na miau nie można marzyć o kotach, bo nim się obejrzysz niepodpisane paczki wędrują do Ciebie :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon mar 30, 2015 18:44 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:Dziękuję za miłe słowa :) I prawdziwe, bo faktycznie nie wierzę w siebie, wciąż uważam że jestem jeszcze nie dość dobra i właśnie teraz przeglądałam ofertę 3 stopnia dla profesjonalistów ZPAF i sobie myślę, może jak ten skończę to wreszcie uwierzę w siebie ;) Hehe, ale już i tak jest ciut lepiej, bo już samo to, że jednak obcuję ze ZPAFem daje mi jakaś siłę, bo to w końcu nie byle co :) Mentora mam to prawda - to ten nasz szef ZPAFu w Katowicach.

Z tego co zauważyłam na miau nie można marzyć o kotach, bo nim się obejrzysz niepodpisane paczki wędrują do Ciebie :ryk:

A co jest w tych paczkach 8O Następny kot ? :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon mar 30, 2015 19:18 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Cześć Klaudus :1luvu: marzenie o wystawie wcale nie takie odległe, uwierz w siebie w końcu bo jesteś świetna w tym co robisz, także być może niebawem wystawa będzie na wyciągnięciu ręki :piwa:

U mnie też paskudna pogoda, leje, słońce, grad... i się dziwię ze od 2 dni miałam migrene 8O
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pon mar 30, 2015 19:22 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Od południa u nas wieje, leje i czasami żabami rzuca

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon mar 30, 2015 19:27 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Gosiagosia pisze:
klaudiafj pisze:Dziękuję za miłe słowa :) I prawdziwe, bo faktycznie nie wierzę w siebie, wciąż uważam że jestem jeszcze nie dość dobra i właśnie teraz przeglądałam ofertę 3 stopnia dla profesjonalistów ZPAF i sobie myślę, może jak ten skończę to wreszcie uwierzę w siebie ;) Hehe, ale już i tak jest ciut lepiej, bo już samo to, że jednak obcuję ze ZPAFem daje mi jakaś siłę, bo to w końcu nie byle co :) Mentora mam to prawda - to ten nasz szef ZPAFu w Katowicach.

A co jest w tych paczkach 8O Następny kot ? :mrgreen:

Tak i najgorsze, że nikt się do niego nie przyznaje :strach: 8O

:ryk:

Ja tego nie przeżyłam, ale tu na miau takie legendy krążą 8)

Kasiu, ale Ty nie wiedziałaś moich zdjęć 8) :D

klaudiafj

Post » Pon mar 30, 2015 20:53 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Jak to nie Klaudus :evil: część widziałam :D :ok: i są super :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Post » Pon mar 30, 2015 21:31 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

:) Kasiu tak mnie chwalicie, że mam dzięki temu motywacje, żeby w końcu stronę skończyć :) Trochę się uzbierało zdjęć, więc jeszcze chwilkę, ale potem na pewno pokaże Wam stronę i będziecie mogły już na pewno powiedzieć czy Wam to pasuje co robię czy nie pasuje ;)

klaudiafj

Post » Pon mar 30, 2015 22:00 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze::) Kasiu tak mnie chwalicie, że mam dzięki temu motywacje, żeby w końcu stronę skończyć :) Trochę się uzbierało zdjęć, więc jeszcze chwilkę, ale potem na pewno pokaże Wam stronę i będziecie mogły już na pewno powiedzieć czy Wam to pasuje co robię czy nie pasuje ;)

Klaudus z miłą chęcią popatrzymy, także czekamy :D
Obrazek

sistersy25

Post » Pon mar 30, 2015 22:07 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Mryczóóór Klaudusiu :201461
MryczóóóR Kitusiu :201461
MryczóóóR Marysienko :201461
Na stronę czekamy wszyscy :D to na pewno bedą zdjęcia z wyższego levela :mrgreen: musielibyśmy Cię nie znać 8) jesteś fachowcem i działaj dziewczyno, szkoda czasu. To jest Twoj zawód- Twoja praca- Twoje pieniądze :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto mar 31, 2015 6:52 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Hej Klaudia :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto mar 31, 2015 7:28 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Doberek :) U nas ziiimno....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto mar 31, 2015 8:34 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Dzień dobry :201461
U nas tez jakiś shit z nieba leci :?

Kiedy jakieś nowe zdjecia dziewczynek? :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto mar 31, 2015 9:47 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze::) Kasiu tak mnie chwalicie, że mam dzięki temu motywacje, żeby w końcu stronę skończyć :) Trochę się uzbierało zdjęć, więc jeszcze chwilkę, ale potem na pewno pokaże Wam stronę i będziecie mogły już na pewno powiedzieć czy Wam to pasuje co robię czy nie pasuje ;)

To Ty jeszcze tej strony nie skończyłaś ? :mrgreen:
Kcem stronę na cito <tup> :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 31, 2015 10:36 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Dzięki Sylwio, bardzo mi pomagasz :mrgreen: tj. dodajesz motywacji :)
Cześć Dziewczynki :)
U nas też paskudnie, z nieba leje się cytuje Martę "jakiś shit" :ryk:

Strony nie robiłam codziennie, a odkręcanie starych spraw trochę mi zajęło. Mam już skończony dział Portret, produkt, fotografię mobilną, teraz męczę reportaż i to będzie koniec działów :)

Zdjęć kotów nie mam - dziś zrobiłam Marysi telefonem jak siedzi na podusi okiennej od Kociej_mendki i patrzy na ten "shit" za oknem :ryk:

Jak już siadam do zdjęć to wierzcie mi, doba za krótka tyle czasu przy tym schodzi i nawet nie bawię się z Marysią a ona biedna cierpi, przecież sama bawić się nie będzie - "no co ty mama" tak do mnie mówi, gdy jej mówię, żeby pobawiła się sama :)

Wczoraj biegały koty - dźwięk to jest jak Scoobidoo tłucze swoimi łapami o posadzkę. Że Marysia rąbie, to zrozumiem - 5 kg żywej wagi i budowa psa, ale że Kitula - chyba specjalnie tymi łapkami tłucze po podłodze najgłośniej jak umie, żeby dorównać Marysi. Słowem - nie rozróżniam co to tak biega, który kot. Ciekawe czy to sąsiad słyszy na dole... i ciekawe co se myśli jak mu stado baranów po suficie lata :ryk:

klaudiafj

[poprzednia][następna]