beateczka pisze:ja też pisałam o cenach a nie sympatiach i antypatiachpozdrawiam
Widać każdy zna inne realnia cen. A ja nie wiem, i już.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
beateczka pisze:ja też pisałam o cenach a nie sympatiach i antypatiachpozdrawiam
sistersy25 pisze:Cześć Bożenko i Kretusie
Dziewczyny koniec nerwów, każdy mieszka gdzie chce i każdemu podoba się co innegodajcieże spokój juz
Moli25 pisze:Cześć Bożenki, otwieracie jakiś nowy wątek znowu?![]()
klaudiafj pisze:Helloł!
Tak czy siak nie mam urazy. Być może poczułam się wyśmiewana i atakowana.
Śląsk nie jest szary! Śląsk jest kolorowy i zielony. Szczególnie kiedy jest ładna pogodaSzary to był 20 lat temu, ale "zatruwacze" już są zamknięte.
Nasze koty pozdrawiają http://chatul.pl/podopieczni
Cześć Bożenko, nie było Cię i tak jakoś zeszło nam na drugi planSorki
klaudiafj pisze:To co w Katowicach mnie najbardziej przeraża (bo że remontują i centrum pięknieje to jedno), ale jak chodziłam wzdłuż i wszerz po centrum to to że nie ma ani jednego drzewa, ani jednego trawnika - jak ktoś ma psa to ma naprawdę problem. Nie ma co się dziwić, że kupy na chodniku jak te małe boroczki nawet nie są w stanie dojść do trawników, a same trawniki pewnie oblegane. Dlatego tak każdy kpi - miasto ogrodów, chyba betonowych. Ale zawsze lubiłam Katowice, bardzoooo!
klaudiafj pisze:Ja lubię blokowiska, bo sama z takiego pochodzę. Lecz w bajkach zawsze były kamienice. I takie kamienice mam w Bytomiu. W Cieszynie byłam kiedyś raz i wybieram się ponownie. Pamiętam, że to też starsze miasto z kamienicami i brukowanymi drogami gdzieniegdzie. Pamiętam most na stronę czeską. I szok, że w Czechach jak w PolsceNic inaczej. Ale byłam wtedy w podstawówce, bardzo chcę zwiedzić to miasto ponownie
Kocham miasta z duszą
anulka111 pisze:NAwet nie wspominaj....moj brat raz potrzebowal pomocy lekarskiej, pracodawca placi skladki ,wie bo sprawdzal,.......ale u nich nie istnieje znacyz nie placi i .................cholery dostal
agusialublin pisze:Cześć Kretki![]()
![]()
![]()
no i jeszcze my na ostatniej stronce będziemy![]()
Bożenka jak zalożysz dzisiaj nowego wąta to jest szansa że będziemy na pierwszej stronce. W przeciwnym razie znowu wylądujemy na dziesiątej albo jeszcze dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 20 gości