klaudiafj pisze:Aaa do tej KasiTen ganek mi nie pasował do Sistersów ;p Robię kilka rzeczy na raz więc tak trochę jestem rozkojarzona
Ja tez biegam po paru wątkach i faktycznie nie napisałam do której Kasi.
Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Aaa do tej KasiTen ganek mi nie pasował do Sistersów ;p Robię kilka rzeczy na raz więc tak trochę jestem rozkojarzona
klaudiafj pisze::) To ja bym robiła zdjęcia jak pracujeciehihi żartuję
Też lubię remonty
Klaudus ja przy remontach mogę pomaga, ale nie wiem co z tego wyjdzie bo noga kompletna jestem jeśli o to chodzi

w zakresie moich kompetencji
chyba nie jestem droga
woda+chleb 
Moli25 pisze:Ja jak widać jak wpadnę w wir remontów to mnie cieżko oderwaćw zakresie moich kompetencji
1. Kładzenie kafelek
2. Fugowanie
3. Kładzenie gładzi
4. Gładzenie
5. Malowanie
6. Tapetowanie
7. Panele swietnie kładę
8. Listwy przy podłogowe tez położę
9. Posprzątam, umyje, wypoleruje
Kawy nie pijewoda mi wystarczy i lubię chleb z pomidorem
chyba nie jestem droga
woda+chleb

barbarados pisze:Cześc Gosia
Noga nie noga . Człowiek jak chce , to się wszystkiego nauczy .A my tu wszystkie zdolne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kocia_mendka pisze:Ja też kiedyś mówiłam,że mam dwie lewe ręceŻe nie umiem tego czy tamtego robić i w pewnym sensie była to prawda, po jaki gwizdek że tak zapytam była mi umiejętnośc kładzenia gładzi szpachlowej, dekarstwo, kładzenie paneli czy zabawa w mieszanie betonu, skoro mieszkałam w bloku i takie rzeczy jak trzeba było załatwiała spółdzielnia ( czyli wszystko co związane z pokryciem dachu ) ewentualnie siła fachowa w postaci wujka złotej rączki ( cała reszta ) ? A potem przeprowadziłam się na wieś i tu się okazało,że albo sobie dach załatasz albo ci będzie do talerza kapać, drewno do pieca samo się nie porąbie, panele albo sobie położysz albo będziesz boso po klepisku zasuwać i tak dalej i tak dalej
No i proszę, całe życie człowiek się uczy i z roku na rok coraz częściej rozważam moją karierę zawodową jako na przykład malarz pokojowy
Teraz jak dobrze pójdzie i małżowin nie będzie protestował przesadnie jest szansa,że nauczę się kłaść karton gipsy, okazało się,że kuchnia i salon wymagają nieco większego zakresu prac remontowych niż przypuszczałam na początku. Ale nic to, nie takie rzeczy się ze szwagrem po pijanemu robiło a co
Dam se radę
Jakbyście kochane dziewczynki miały czas i ochotę to serdecznie zapraszam niekoniecznie do mieszania betonu i remontu jako takiego
Posiedzieć, pogadać, pośmiać się też czasem trzeba, życie jest wystarczająco wredne i trzeba jakoś się odstresować

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości