Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felin pisze:Tam u Was to chyba łatwiej o piasek niż okolicach Wrocławia.
Tutaj to prędzej błoto można znaleźć![]()
Na letnisku, z kolei, to wsio piasek dookoła - jak wykopię dołek głębszy niż pół metra w ogrodzie, to na bank dokopię się do piasku i kamyków. Taka uroda terenu polodowcowego.
Tylko, psiakość, szczaw sobie chwali te warunki
jozefina1970 pisze:Casica jak to: "skorzystałam z benka"???
ewan pisze:Casica Ty mnie nie przestaniesz zadziwiać kobietoTeż jestem ciekawa co to z tym benkiem było
![]()
ewan pisze:Ja kupuję drzewny od dawna, (42 złocisze za 75l) dla mnie najważniejsze, że mogę go z szumem wody puszczać w siną dal. Czasy piasku też pamiętam, cudowne byłyKupując pierwszą kuwetę tż pytał panią który kolor pasuje do czarnego kotka
casica pisze:felin pisze:Tam u Was to chyba łatwiej o piasek niż okolicach Wrocławia.
Tutaj to prędzej błoto można znaleźć![]()
Na letnisku, z kolei, to wsio piasek dookoła - jak wykopię dołek głębszy niż pół metra w ogrodzie, to na bank dokopię się do piasku i kamyków. Taka uroda terenu polodowcowego.
Tylko, psiakość, szczaw sobie chwali te warunki
A lodowiec, chytre zwierzę, to niby popełzł do Was nas omijając?Nie ma tak dobrze. Ale piasku w okolicy mozna spokojnie ukopać
![]()
casica pisze:ewan pisze:Ja kupuję drzewny od dawna, (42 złocisze za 75l) dla mnie najważniejsze, że mogę go z szumem wody puszczać w siną dal. Czasy piasku też pamiętam, cudowne byłyKupując pierwszą kuwetę tż pytał panią który kolor pasuje do czarnego kotka
Z czasów piasku kopanego a nie kupowanego, pamiętam też kuwety fotograficzne uzytkowane jako kocie toalety![]()
Kontynuując poprzednią myśl - korzystając z benka, jakże fartownie korzystałam już z normalnej kuwety, nie fotograficznej
felin pisze:Pierwsze kuwety to też były fotograficzne; kolorów do wyboru specjalnie nie było - nam się trafiła żółta.
Koty nie zgłaszały zastrzeżeń. Tylko Mruczkowi, który nie lubiąc moczyć nóg obsikanym piaseczkiem wykonywał gimnastyczną figurę z przednimi łapami na zewnątrz i tylnymi na krawędzi po obu stronach narożnika, czasem "stawała dęba"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 29 gości