Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt mar 27, 2015 12:06 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Gosiagosia pisze:Martuś jak się czujesz?
Pozdrawiam Obrazek

Gosiu, lepiej, jednak suchy kaszel mnie męczy. Ogólnie czuję się dobrze, dziękuje :D

U nas żadne nowości się nie wydarzają, dlatego podczytujemy Was i oglądamy Wasze zdjęcia.

Wczoraj zaczęliśmy remont salonu, nowy karnisz zawisnął a dziś kładłam gładź w dziury po starym dziadzie :? może wieczorem wygładzę sufit i pomaluje :D uwielbiam takie rzeczy robić, dużo z ojcem pracowałam jak byłam młodsza :D

Moli oczywiście inżynier ( jak to Klaudia pisze :lol: ) metrówką się bawi, śrubki kradnie, wczoraj była bardzo zainteresowana wiertarką i szlifierką :lol: ona jest taka śmieszna, niczego i nikogo się nie boi.

Przyszedł Pan do pomiaru szafki na przedpokój, a ta mu na laptopa się położyła, do torby w której trzymał drukarkę przenośną i laptopa schowała :ryk: mówił ze takiego kota to on w zyciu nie widział , a często odwiedza ludzi z kotami :ryk:
a jak zaczęły kartki wychodzić z drukarki to kota dopiero miała zagadkę, nie wystraszyła się a pchała łapki i nosek w drukarkę :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt mar 27, 2015 15:25 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Hej Martuś :D Super ta Twoja Moli - Twoja krew ;)
Ciekawe czy jakby temu panu zamknąć torbę to by się skapnął, że wynosi 5 kg żywego kota :ryk:
Świetna jest, rozpiera Ci serce z dumy na pewno :D

Co do wódki z pieprzem, nie wiem jak można tym leczyć żołądek, chyba żeby wymioty wywołać :D Albo może to taki myk, że przy którymś leczniczym już się zapomina o chorobie ;p :ryk:
Wczoraj byłam u Cioci i opowiadała jak jej wnuczka kupiła mieszkanie i teraz remontuje, bo mieszkanie po artyście - wszędzie ściany pomalowane na cudaczne sposoby łącznie z sufitem na którym widnieją jakieś makabryczne chłopki :D
Niezależnie od tego co bierzesz, życzę zdrowia ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt mar 27, 2015 16:03 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Doberek, doczytam potem! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 27, 2015 20:35 Re: Moli ♥♡ ♥♡

ale z Moli pomocnica :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt mar 27, 2015 20:40 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Faktycznie Moli jest cudnym kotem, moje nie lubią obcych. Każde z nich chowa się gdzie popadnie. :P
A ona i ciekawska i odważna. Kocham takie koteczki. Ucałuj ją od cioci w śliczny noseczek. A Tobie życzę zdrówka i nie przemęczaj się robotą. :201461

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt mar 27, 2015 21:06 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Cześć Martus :1luvu:

Molinka faktycznie jest wyjątkowa dziewczynka :1luvu: musisz być z córy dumna :1luvu: Moja małpka to również podejdzie do obcych ale tylko po to by zaatakować :ryk: :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pt mar 27, 2015 22:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli to Moli.. Wyjątkowa jest, bez dwóch zdań :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob mar 28, 2015 9:02 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Dzien dobry Molinko kochana :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob mar 28, 2015 12:22 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Fruwa jak ta pszczółka po wąteczkach a u siebie nie da nowego posta :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob mar 28, 2015 15:04 Re: Moli ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:Fruwa jak ta pszczółka po wąteczkach a u siebie nie da nowego posta :D

:201445 :201445 hahaha! U nas stara bida to co bede pieprzyć 3 po 3 :ryk:
Kupiliśmy dzis farbę do pokoju, moze dzis pomalujemy salon :lol: inżynier sie bedzie cieszyc, znowu bedzie próbować moczyć łapki w farbie :lol: panele kupujemy po świętach i kończymy z remontami :lol: najgorsze na koniec -Łazienka 8O chociaż jak stoję w kuchni i cos gotuje to tez mi sie juz ta kuchnia nie podoba :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Sob mar 28, 2015 15:24 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
klaudiafj pisze:Fruwa jak ta pszczółka po wąteczkach a u siebie nie da nowego posta :D

:201445 :201445 hahaha! U nas stara bida to co bede pieprzyć 3 po 3 :ryk:
Kupiliśmy dzis farbę do pokoju, moze dzis pomalujemy salon :lol: inżynier sie bedzie cieszyc, znowu bedzie próbować moczyć łapki w farbie :lol: panele kupujemy po świętach i kończymy z remontami :lol: najgorsze na koniec -Łazienka 8O chociaż jak stoję w kuchni i cos gotuje to tez mi sie juz ta kuchnia nie podoba :lol:

ale Ci sie spodobało remontowanie :lol:
z tym tak mozna na okragło, jak się jedno skończy to już by sie przydało coś innego zrobić
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob mar 28, 2015 15:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Nie, nie, Ja nie taka chętna do wydawania pieniędzy. Jednak kupiliśmy mieszkanie po kimś i złe sie czułam w pstrokatym mieszkaniu. Wiesz granatowe ściany na przedpokoju i bronzowy sufit pozostawiały wiele do życzenia :? Trochę juz stonowalismy juz mieszkanie, ale jeszcze trochę zostało :?
Obrazek

Moli25

Post » Sob mar 28, 2015 15:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Nie, nie, Ja nie taka chętna do wydawania pieniędzy. Jednak kupiliśmy mieszkanie po kimś i złe sie czułam w pstrokatym mieszkaniu. Wiesz granatowe ściany na przedpokoju i bronzowy sufit pozostawiały wiele do życzenia :? Trochę juz stonowalismy juz mieszkanie, ale jeszcze trochę zostało :?

no to ktoś miał niezły gust 8O 8O 8O

u mnie też taka dziwna kolorystyka była, ale jeszcze nie wszystko zrobiliśmy, bo jednak w domu trochę inne remonty są niż w mieszkaniu, a nie da zrobić wszystkiego od razu, chyba żeby się wygrało w totka :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob mar 28, 2015 15:32 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Nie, nie, Ja nie taka chętna do wydawania pieniędzy. Jednak kupiliśmy mieszkanie po kimś i złe sie czułam w pstrokatym mieszkaniu. Wiesz granatowe ściany na przedpokoju i bronzowy sufit pozostawiały wiele do życzenia :? Trochę juz stonowalismy juz mieszkanie, ale jeszcze trochę zostało :?

Masz rację, takie ściany i sufit to doprowadza do chandry ja lubią spokojne i jasne ściany. Mnie też czeka remont łazienki i powinnam już meble w kuchni wymienić, ale mnie to przeraża, ceny fachowców w Warszawie to ceny kosmiczne a do tego jeszcze materiał. No ale wreszcie muszę zacząć.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob mar 28, 2015 19:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Cześć Martus :1luvu: No to Molinka będzie miała zabawę przy układaniu paneli, kochana :1luvu: :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

[poprzednia][następna]