Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaGiny pisze:a ja z uporem maniaka powtórzę - odwiedziłabym osobiście schroniska w Chorzowie, Rudzie, Katowicach
Basiai pisze:Wykorzystam jutrzejszy dzień. Mam wolne więc objeżdżę osobiście schroniska i zostawię informacje w lecznicach dalej oddalonych.
Dzisiaj byłam kolejny raz na ogródkach działkowych. Niestety nie spotkałam tam kota podobnego do mojej kotki. Zauważyłam, że na tablicach informacyjnych pozrywane są moje ogłoszenia. No to grzecznie powiesiłam jeszcze raz mimo, że wielu działkowiczów wie o moich poszukiwaniach i zapewniają mnie, że są czujni i rozglądają się. Nie zaszkodzi, pomyślałam sobie. Po kilku godzinach dostaje telefon- jak ja mogę znowu wieszać ogłoszenie na tablicy przecież jest to miejsce na informację dla działkowiczów / zaznaczę, że wszystkie były puste, niczego nie zasłoniłam/. Nie pozwolono mi dojść do słowa, że właśnie to jest informacja dla działkowiczów. Pogrożono mi żeby to było ostatni raz i rzucono słuchawką. Trochę mnie ta sytuacja zaskoczyła. Przykre to, tym bardziej, że od pierwszego dnia poszukiwań pierwszy raz ktoś zadzwonił z pretensjami.
Jeszcze dzisiaj mam w planie dokończenie roznoszenia ogłoszeń w Siemianowicach.
Lidka pisze:Na wątku niekochanych już jest informacja.
Jeśli będzie jakiś podobny kot na pewno ktoś zauważy.
W Chorzowie jest mało kotów i nie wiem jak tam jest.
W Rudzie najczęściej bywa justyna8585.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 319 gości