Jutro Twiggy jedzie do kociego dentysty

A skąd koleżanka Marta się wzięła?

Fajnie,że chcesz do nas dołączyć! Ja także się cieszę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:z tą lecznicą na Wyszyńskiego to prawda. Bo koty, które są pod opieką u mojego męża w pracy wróciły mniej więcej po 3 dniach
kocurki to pal sześć, ale o koteczki się martwię.
ewa_mrau pisze:Tatiano, a co u tego zmarnowanego rudzielca z interwencji?
(17 marca 2015 w okolicy godz. 13:oo z ul. Kilińskiego 12)
-------------
i co u Bandziorasa?
... mry!
kotaloka pisze:Do domu wrócił rudo biały chłopczyk- przytulaśny bardzo- pani szukała go od 20 lutego, a tu nagle w schronisku się pojawił.
mamamariana pisze:A skąd koleżanka Marta się wzięła?Tzn. Jak dowiedziałaś się o wolontariacie i co Cie skłoniło i takie tam...?
Fajnie,że chcesz do nas dołączyć! Ja także się cieszę
Diastre pisze:A przepraszam, skąd jest Bandziorek? Bo wcześniej go na wątku nie widziałam, a jak wiadomo szukam mojego czarnego Kocisława imieniem Marcel!
Diastre pisze:A przepraszam, skąd jest Bandziorek? Bo wcześniej go na wątku nie widziałam, a jak wiadomo szukam mojego czarnego Kocisława imieniem Marcel!
Wygląda na to, że wszystko skończyło się szczęśliwie. Po kilku dniach karmienia strzykawką, kotka zaczęła w końcu jeść sama.
Jest wybredna, ale z dnia na dzień apetyt dopisuje jej coraz bardziej. Ma coraz więcej sił i śmiałości.
chwilowo Polonez oswaja się z nowymi miejscami, w których może się schować - raz jest to kanapa, raz kąt przy kaloryferze, kiedy indziej - szpara pod moim łóżkiem.
Jak dotąd nie ma szczególnej ochoty ze mną rozmawiać, ale nie zmuszam go do tego, bo przyzwyczajenie się do nowego miejsca może zająć nawet parę tygodni.
Azgul był lekko zaniepokojony i zainteresowany nowym towarzyszem, ale jak dotąd również pozostawia go samemu sobie, od czasu do czasu zaglądając tylko, gdzie obecnie się on przemieścił.
Nie jest jednak źle, woda, jedzenie i kuweta są ciągle dostępne dla Poloneza, pozostaje więc tylko czekać, aż ciekawość wyprowadzi go z kanapy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, sorka i 56 gości