weatherwax pisze:Ja Czarusiowi życzę, żeby sobie ważył 5 kilo! Odkąd mi Łapcia schudła widzę, że lepiej mieć grubszego kota - człowiek się tak nie martwi.
Dokładnie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
weatherwax pisze:Ja Czarusiowi życzę, żeby sobie ważył 5 kilo! Odkąd mi Łapcia schudła widzę, że lepiej mieć grubszego kota - człowiek się tak nie martwi.
Anna61 pisze:weatherwax pisze:Ja Czarusiowi życzę, żeby sobie ważył 5 kilo! Odkąd mi Łapcia schudła widzę, że lepiej mieć grubszego kota - człowiek się tak nie martwi.
Dokładnie.![]()
anna09 pisze:Czaruś i Ada wyraźnie preferują naturalne podłoże do wylegiwania się, czego nie można powiedzieć o Tysi
mb pisze:anna09 pisze:Czaruś i Ada wyraźnie preferują naturalne podłoże do wylegiwania się, czego nie można powiedzieć o Tysi
Tyśka też lubi.
Ma taki swój dołek blisko budynku, ale rzeczywiście najbardziej lubi tarzać się na tarasie
weatherwax pisze:Dobre wieści! I oby zawsze takie były! Widząc nosek Ady trudno się nie uśmiechnąć.![]()
A u nas od piątku, kiedy to znalazłam raniutko krew w kuwecie, doszło leczenie zapalenia pęcherza i Łapusi. Dodatkowe uroki życia. Obeszłoby się bez nich.
Anna61 pisze:mb pisze:anna09 pisze:Czaruś i Ada wyraźnie preferują naturalne podłoże do wylegiwania się, czego nie można powiedzieć o Tysi
Tyśka też lubi.
Ma taki swój dołek blisko budynku, ale rzeczywiście najbardziej lubi tarzać się na tarasie
U mnie ostatnio Tola tarzała się w ziemi i uzyskała kolor szary po białym i czarnym, zresztą tak jest często i z innymi kotami.
Marysiu, przypomnij mi czym nawozisz tą trawę aby była taka ładna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 34 gości