Moderator: Estraven
lilianaj pisze:Abdulcio wygląda, jak kot nieźle dobrzejacy po operacji. Całkiem przyzwoicie wygląda, ale na ostatnim zdjęciu przypomima lwa, a na którymś z wcześniejszych ma minę, jak wielki chomik. Fajny jest.
Pewnie, jak będę w jego wieku, to też będę miała coś z tylnymi nogami, a to na skutek licznych zwyrodnień kotno-stawowych, na które teraz solidnie pracuję.
Nie zaszkodziłoby zrobić mu Rtg stawów biodrowych.'W razie czego na Różanej 71 przyjmuje neurolog dr Maciej Lenarcik, a w gabinecie obok ortopeda Krystyna Ratajska, też dr. Kiedyś byłam tam ze znajomym kociakiem i obie konsultacje kosztowały w pakiecie tylko 71 zł (zdjęcia były zrobione wcześniej). Polecam. Oczywiście, jak Abdul trochę dojdzie do siebie po zabiegu.
Błędnik? Też możliwe. Tyle, że jakby to był błędnik, to powinno się objawić bezpośrednio po operacji.
dorcia44 pisze:Patrząc jak kot chodzi myślę że ma problemy z tylnymi nóżkamiw dodatku
CoToMa pisze:dorcia44 pisze:Patrząc jak kot chodzi myślę że ma problemy z tylnymi nóżkamiw dodatku
Abdul ma problemy z sercem -kardiomiopatia. Problemy z tylnymi łapami jak najbardziej mogą być z tym związane.
dorcia44 pisze:na tą chwile wiadomo ,że jedno uszko niestety odpadnie ,z dobrych wszystko wygląda ok ,część szwów zdjęta.
lilianaj pisze:A dlaczego odpadnie uszko? Co się stało? Niedokrwione, czy zakażone? Przecież dobrze było...
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 157 gości