Miłego dzionka i głaski dla futerek.

Klamkowce już doszły ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Hej
Dziękuję,że do mnie zaglądacieWeekend był pracowity,malutką miałam u siebie,do tego sprzątanie,zakupy,spacery z Lunką
![]()
Pazurki...te,które wkleiła Marta,podobają mi się,fajne kociaki,łapeczkimoje jednak są inne,o czym się przekonacie
Może nie powinnam ich tutaj pokazywać,bo ostatnio mnie 'zjechano' za to jaki mają paskudny kształt,za to,że są takie długie
![]()
![]()
Wprawiło mnie to w śmiech,bo o gustach się niby nie dyskutuje. Każdy nosi co chce nosić.Napisano mi,że moje paznokcie szpecą moje ręce,ja jestem odmiennego zdania,bardzo je lubię,nie zamierzam ich zmieniać w paznokcie kwadratowe,bo ktoś napisał,że te szpice są fuuuuuuj. Paznokcie są moje,naturalne..nie tipsy.Taka długość mi odpowiada,wszystko normalnie robię,etc.
![]()
Poprzednio miałam frencha,białego..i nie do końca czułam się fajnie z tymi paznokciami,no chyba wiecie,że ja lubię kolory![]()
![]()
Ewuś klamkowce jeszcze nie dotarły,z tego co kojarzę,to w piątek je czarodziejka wysłała,więc jutro,a może we wtorek dotrą,nie mogę się ich doczekać
aannee99 pisze:Ja szpice lubię,choć przyznam się Wam,że długo,długo miałam kwadratyi ciężko było mnie przekonać do zmiany na szpice,ale..jak już zrobiła mi babeczka szpice,to..zakochałam się i nie ma szans abym do kwadratów wróciła,serio
Wiem jednak,że wiele kobiet ma kwadratowe paznokcie,takie Im się podobają,takie mają,Ich sprawa,prawda?
Każdy lubi co innego
![]()
Marta ja właśnie żele na swojej płytce mam,tipsów nie chciałam i nie chcę mieć,ale jak ktoś ma krótkie i ma problem z zapuszczeniem ich,to wtedy dobrym rozwiązaniem jest właśnie tips,po jakimś czasie ma się swoje takie długie,bez tipsów już![]()
Mirka,tutaj zdjęcie większepodobają mi się te łapki
![]()
aannee99 pisze:Ja szpice lubię,choć przyznam się Wam,że długo,długo miałam kwadratyi ciężko było mnie przekonać do zmiany na szpice,ale..jak już zrobiła mi babeczka szpice,to..zakochałam się i nie ma szans abym do kwadratów wróciła,serio
Wiem jednak,że wiele kobiet ma kwadratowe paznokcie,takie Im się podobają,takie mają,Ich sprawa,prawda?
Każdy lubi co innego
![]()
Marta ja właśnie żele na swojej płytce mam,tipsów nie chciałam i nie chcę mieć,ale jak ktoś ma krótkie i ma problem z zapuszczeniem ich,to wtedy dobrym rozwiązaniem jest właśnie tips,po jakimś czasie ma się swoje takie długie,bez tipsów już![]()
Mirka,tutaj zdjęcie większepodobają mi się te łapki
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, MruczkiRządzą i 203 gości