♥ Marcel i Tosia ♥ cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 15, 2015 12:06 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Cześć Aniu! :1luvu:
Miłego dzionka i głaski dla futerek. :201461 :201461 :201461
Klamkowce już doszły ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie mar 15, 2015 12:21 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Cześć Aniu, co tam porabiacie?
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie mar 15, 2015 13:18 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Hej

Dziękuję,że do mnie zaglądacie :) Weekend był pracowity,malutką miałam u siebie,do tego sprzątanie,zakupy,spacery z Lunką :201461

Pazurki...te,które wkleiła Marta,podobają mi się,fajne kociaki,łapeczki :D moje jednak są inne,o czym się przekonacie :mrgreen: Może nie powinnam ich tutaj pokazywać,bo ostatnio mnie 'zjechano' za to jaki mają paskudny kształt,za to,że są takie długie 8O 8O :mrgreen: Wprawiło mnie to w śmiech,bo o gustach się niby nie dyskutuje. Każdy nosi co chce nosić.Napisano mi,że moje paznokcie szpecą moje ręce,ja jestem odmiennego zdania,bardzo je lubię,nie zamierzam ich zmieniać w paznokcie kwadratowe,bo ktoś napisał,że te szpice są fuuuuuuj. Paznokcie są moje,naturalne..nie tipsy.Taka długość mi odpowiada,wszystko normalnie robię,etc. :)

Obrazek

Poprzednio miałam frencha,białego..i nie do końca czułam się fajnie z tymi paznokciami,no chyba wiecie,że ja lubię kolory :P :P

Ewuś klamkowce jeszcze nie dotarły,z tego co kojarzę,to w piątek je czarodziejka wysłała,więc jutro,a może we wtorek dotrą,nie mogę się ich doczekać :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie mar 15, 2015 13:24 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Śliczne pazurki Aniu :piwa: e, jak ktoś się może za kształt przyczepić czy długość ? :o tego nie pojmuje :ryk: mi twoje się bardzo podobają :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Nie mar 15, 2015 13:25 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Ania, dla mnie kształt jest idealny- uwielbiam szpice!! uwielbiam migdały, nie lubie kwadratowych łopat. Też bardzo lubie żelowe paznokcie- tylk ona swojej płytce. chyba ze ktoś zaczyna przygodę z żelem to musi zacząć od żelowych- lubie te na formie, bo wyglądają naturalnie. przyklejane pazury są okropne!

Ty masz piękny kształt, super wzory- bardzo mi się podobają!

Osobiście bym aż tylu kolorów nie wybrała, ale tylko i wyłączenie na rodzaj pracy który wykonuję, ale u kogoś podziwiam :1luvu:

dziękuje za zdjęcie!
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie mar 15, 2015 13:25 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

aannee99 pisze:Hej

Dziękuję,że do mnie zaglądacie :) Weekend był pracowity,malutką miałam u siebie,do tego sprzątanie,zakupy,spacery z Lunką :201461

Pazurki...te,które wkleiła Marta,podobają mi się,fajne kociaki,łapeczki :D moje jednak są inne,o czym się przekonacie :mrgreen: Może nie powinnam ich tutaj pokazywać,bo ostatnio mnie 'zjechano' za to jaki mają paskudny kształt,za to,że są takie długie 8O 8O :mrgreen: Wprawiło mnie to w śmiech,bo o gustach się niby nie dyskutuje. Każdy nosi co chce nosić.Napisano mi,że moje paznokcie szpecą moje ręce,ja jestem odmiennego zdania,bardzo je lubię,nie zamierzam ich zmieniać w paznokcie kwadratowe,bo ktoś napisał,że te szpice są fuuuuuuj. Paznokcie są moje,naturalne..nie tipsy.Taka długość mi odpowiada,wszystko normalnie robię,etc. :)

Obrazek

Poprzednio miałam frencha,białego..i nie do końca czułam się fajnie z tymi paznokciami,no chyba wiecie,że ja lubię kolory :P :P

Ewuś klamkowce jeszcze nie dotarły,z tego co kojarzę,to w piątek je czarodziejka wysłała,więc jutro,a może we wtorek dotrą,nie mogę się ich doczekać :D

a mnie sie podobają , zrób troche inną fotkę bo nie widac ich dokładnie
ja też nosze podobnie niemodne, są długie w lekki szpic, bo takie ścięte łopaty mi się nie podobają, ale nie maluję paznokci bo mi się niszczą i szybko sie ich pozbywam, a lubie długie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie mar 15, 2015 13:37 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Ja szpice lubię,choć przyznam się Wam,że długo,długo miałam kwadraty :mrgreen: i ciężko było mnie przekonać do zmiany na szpice,ale..jak już zrobiła mi babeczka szpice,to..zakochałam się i nie ma szans abym do kwadratów wróciła,serio :D Wiem jednak,że wiele kobiet ma kwadratowe paznokcie,takie Im się podobają,takie mają,Ich sprawa,prawda? :) Każdy lubi co innego :ok:

Marta ja właśnie żele na swojej płytce mam,tipsów nie chciałam i nie chcę mieć,ale jak ktoś ma krótkie i ma problem z zapuszczeniem ich,to wtedy dobrym rozwiązaniem jest właśnie tips,po jakimś czasie ma się swoje takie długie,bez tipsów już :)

Mirka,tutaj zdjęcie większe :) podobają mi się te łapki :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie mar 15, 2015 13:42 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

aannee99 pisze:Ja szpice lubię,choć przyznam się Wam,że długo,długo miałam kwadraty :mrgreen: i ciężko było mnie przekonać do zmiany na szpice,ale..jak już zrobiła mi babeczka szpice,to..zakochałam się i nie ma szans abym do kwadratów wróciła,serio :D Wiem jednak,że wiele kobiet ma kwadratowe paznokcie,takie Im się podobają,takie mają,Ich sprawa,prawda? :) Każdy lubi co innego :ok:

Marta ja właśnie żele na swojej płytce mam,tipsów nie chciałam i nie chcę mieć,ale jak ktoś ma krótkie i ma problem z zapuszczeniem ich,to wtedy dobrym rozwiązaniem jest właśnie tips,po jakimś czasie ma się swoje takie długie,bez tipsów już :)

Obrazek

no teraz widać wyraźnie :D
super są :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie mar 15, 2015 14:44 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

aannee99 pisze:Ja szpice lubię,choć przyznam się Wam,że długo,długo miałam kwadraty :mrgreen: i ciężko było mnie przekonać do zmiany na szpice,ale..jak już zrobiła mi babeczka szpice,to..zakochałam się i nie ma szans abym do kwadratów wróciła,serio :D Wiem jednak,że wiele kobiet ma kwadratowe paznokcie,takie Im się podobają,takie mają,Ich sprawa,prawda? :) Każdy lubi co innego :ok:

Obrazek

prześliczne :1luvu: co do kwadratów, no ja mam takie kwadratowe, ale paznokci nie zapuszczam :ok: ( zapuszczam ale trzęba było poobcinać na zabiegowki, by robiąc zabieg kosmetyczny komuś krzywdy długimi nie zrobić) jak są długie właśnie ładniej wyglądają szpice :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Nie mar 15, 2015 14:50 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Extra Aniu!
Wiedziałam, że wymyślisz/zdecydujesz się na coś fajnego i szalonego :P
Szpice mi się podobają, kwadratowe, jak większości tutaj, kojarzą mi się z "łopatami", ale jak do kształtu dłoni pasuje, to ok (byle nie był to trapez, fuj). Najbardziej chyba bym chciała mieć migdałowe. Ale paznokci w zasadzie nie mam, bo od jakiegoś czasu rozdwajają się okropnie, no i szycie wcale nie pomaga w zapuszczaniu :| szkoda...

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Nie mar 15, 2015 19:25 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

OOOO :201489 Extra! Ja też nie jestem przekonana do szpiców, ale teraz taka moda :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie mar 15, 2015 21:24 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Ale piękne pazurki :oops:
U mnie niestety by sie takowe nie uchowały :(
Dwa pazurki mi się dziwnie łamią ,na pół,a reszta też nie moze się uchowac jakoś i jak juz coś urośnie,zawsze w pracy gdzieś zawadzę,ze potem wszystkie muszę ściąć,wrrr
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 15, 2015 21:54 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Nie lubię kwadratów . Tylko szpice . A w pracy nie mogę mieć kolorów :roll:
Ale tobie pazurki super wyszły :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie mar 15, 2015 21:55 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pozdrawiamy Marcelkowo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon mar 16, 2015 2:08 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Pazurki fajne a skoro tobie nie przeszkadza w codziennych zajęciach ich długość to ok.Ja nie mogę mieć ani pomalowanych ani długich ze względy na pracę. U nas na stoisku nie wolno mieć kolczyków, łańcuszków, wisiorków, bransoletek, pierścionków ani nawet zegarka. :evil: Jedynie dozwolona jest obrączka. Dla mnie to głupota totalna ale jakiś debil wziął za to dużą kasę by wymyśleć taką bzdurę.
Ja nie mam problemu z wyhodowaniem długich pazurków . Rosną mi szybko i są mocne i twarde.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]