POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 14, 2015 20:45 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Klaudia , tak . Ta tabliczka to dla mnie :twisted:
O ile ja kiedykolwiek byłam normalna :?
Kasiu , nic dodać , nic ując . :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie mar 15, 2015 20:30 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Kobito, ty to masz wyczucie!
W piątek szykuję się do weekendowego wyjazdu, razem z pannicami, oczywiście. Już miałam wyjmować transportery, a tu dzwonek domofonu - listonosz!
Poddupniczki doszły w samą porę! Wypróbowane, zaakceptowane! Pannice miały miękką podróż :D
Bardzo dziękujemy :1luvu:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie mar 15, 2015 20:47 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Kasiu jaką pastę odkłaczającą dajesz? Kupiłam Gimpeta ale efektów nie widzę.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie mar 15, 2015 20:50 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Ło matko,a skąd to takie włochate się znalazło w kocim brzuszku ? 8O 8O 8O
A pytałas weta może ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 15, 2015 21:04 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Gosiagosia pisze:Kasiu jaką pastę odkłaczającą dajesz? Kupiłam Gimpeta ale efektów nie widzę.

Lepsza od gimpeta jest pasta bezopet. Niestety droższa. Ale jak kot się zakłacza, to warto kupić. Ja podaję Ofelii, bo pannica często się zakłacza.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie mar 15, 2015 22:49 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Masza dostaje Gimpeta, ładnie na niego idzie, nasz wet mówi,że jak na odkłaczacz jest niczego sobie, niemniej jednak różnie koty reagują, jedne lepiej inne gorzej, trzeba po prostu szukać i próbować. Artem za Gimpetem nie przepada, je ale jakoś bez przekonania a Masza przeszczęśliwa bo pandoktor na wieść o tym co malutka zostawia w kuwecie kazał zwiększyć podawanie do dwóch razy w tygodniu z okazji nadchodzącej wiosny :D Fakt, coraz mniej włochate kupki robi :D :D :D
A u nas dziś cały dzień słoneczko i cieplutko było. Z tej okazji obydwoje uwaleni rozkosznie wygrzewali się na słonku, ja też poleżałam :D Nawet mi się czytać nie chciało, po prostu patrzyłam jak psy ganiają po podwórku i jak kociaste ślicznie lulają. Chyba muszę im urządzić taras, znaczy jakieś budki, leżatka i tak dalej, bo strasznie niewygodnie się leży z dwoma kotami na głowie :D
MB&Ofelia bardzo się cieszę,że kotełkom poddupniczki przypasowały :D Mam nadzieję,że nie przeszkadza im zapach kontrolerów jakości bo obydwie poduszki zostały gruntownie najpierw obwąchane a potem udeptane przez te moje dwie zarazy :D Wiadoma rzecz,że kontrola musi być przecież by się nie obeszło... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Nie mar 15, 2015 23:19 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Masz za małą głowę na dwa koty :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie mar 15, 2015 23:34 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Nie przeczę, mam za małą głowę a za dużo na niej :D Ale kot w roli czapki lub szaliczka sprawdza się na 100% :D W razie gdyby ktoś pytał dlaczego kot odpowiem wzorem Niani Ogg - Bo wierzę w piękno bez okrucieństwa :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Pon mar 16, 2015 7:56 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Ślady zapachowe chyba pannicom nie przeszkadzały :D Raczej były zainteresowane. Przesyłka została obniuchana, kartonik zasiedlony (ale to już po powrocie z weekendu). Myszy zostały olane, bo były ciekawsze zajęcia :roll: (takie jak łażenie po parapetach i szczekanie na ptaki, względnie żebranie przy stole).
W pierwszej chwili wystraszyłam się, że Ofelkowy poodupnik za mały i źle wymierzyłam. Ale jak wsadziłam do plecaczka to okazało się że jest w sam raz. Czarnidełkowy też idealnie pasował.

PS. Nie, sorki! Jedną myszą Ofelia się bawiła! Zupełnie zapomniałam, a sama jej przecież rzucałam mychę.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro mar 18, 2015 15:04 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Hej :)
Obrazek

Ślady zapachowe są niesamowite, taka pocztówka od kotka dla kotka :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt mar 20, 2015 8:18 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Cofam to co pisałam o myszach.
Myszy są w całym domu. W jednym pokoju, w drugim pokoju, w kuchni, w przedpokoju, w łazience, pod łóżkiem, na łóżku...
Czy one się rozmnażają? :strach:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt mar 20, 2015 17:28 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

U mnie też ;) była siostra i powiedziała, że gdzie nie spojrzeć tam mysz - nawet na meblach. Mnożą się jak nic! :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt mar 20, 2015 22:42 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Witam !
Wyspałam się i poczytam co u Was słychać. Pozdrawiam.
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]