Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob mar 14, 2015 20:07 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Hej :1luvu:
U Ciebie Migotka , to jak u mnie Majka . Miziać , udeptywać , drapać ale na raczki nie .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie mar 15, 2015 13:03 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Witam NIEDZIELNIE! :piwa:
Impreza była udana - 5 babek wesołych i bez problemów. :lol:
Wróciłam późno więc nie wchodziłam na forum.
A jak dzisiaj weszłam to od razu przeczytam pożegnanie z Forum Miau KICIKICI.
Jest to bardzo przykra sytuacja. Jak można tak potraktować osobę którą naprawdę obchodzi i obchodzi los bezdomnych kotów. :placz:
Nie oceniam jej postępowania we wszystkich sprawach kocich bo nie jestem do tego upoważniona. Jestem tylko ciekawa ile osób by tak jeździło po klinikach i innych miastach po to by uratować bezdomnego kota?
Na tym forum jest wiele takich osób jak Beata - "zbieraczek" które też proszą o pomoc i ta pomoc jest im udzielana. Po to chyba powstało to FORUM żeby się wspierać..... Ech co tu pisać.....Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie mar 15, 2015 13:04 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Witaj Gosiu , super ze imprez udana, ale jak babskie wieczór to inaczej być nie mogło :ok: :D
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie mar 15, 2015 13:06 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Czytałam o KICICI, doczytałam cały wątek z zapartym tchem i czasami ludzie potrafią być okropni. Szkoda mi dziewczyny, bo serce zostawiła na forum...
Jesteśmy tylko ludźmi i uważam ze podjęła słuszną decyzje o usunięciu się z forum. Na pewno los zwierząt nie będzie jej obcy.

Ciesze się ze impreza udana, czasami potrzeba takiego babskiego wyjścia :D :piwa:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie mar 15, 2015 13:12 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moli25 pisze:Ciesze się ze impreza udana, czasami potrzeba takiego babskiego wyjścia :D :piwa:

O tak macie rację, że potrzebne jest takie wyjście - odprężyłam się i pośmiałam.
Nie nic ważniejszego od grupy przyjaciółek na które zawsze można liczyć i pogadać o wszystkim... :1luvu:

Gosiagosia

Post » Nie mar 15, 2015 13:27 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:
Moli25 pisze:Ciesze się ze impreza udana, czasami potrzeba takiego babskiego wyjścia :D :piwa:

O tak macie rację, że potrzebne jest takie wyjście - odprężyłam się i pośmiałam.
Nie nic ważniejszego od grupy przyjaciółek na które zawsze można liczyć i pogadać o wszystkim... :1luvu:

Gosiu tez Lubie takie babskie wieczory :lol:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie mar 15, 2015 13:30 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

sistersy25 pisze:
Gosiagosia pisze:

Gosiu tez Lubie takie babskie wieczory :lol:

Ostatnio mało miałam takich wieczorów, ale trzeba to zmienić.
Idzie wiosna i można będzie niedługo na działeczce w słoneczku posiedzieć i poobserwować kocie harce :201461

Gosiagosia

Post » Nie mar 15, 2015 20:03 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Na jedną kwestię się nie chcę wypowiadać,bo nie wiem co powiedzieć :evil:

Ja tez lubię czasem takie babskie spotkania,czy ogólnie spotkania,ale z takimi ludźmi,co na nich mogę liczyć i wiem,że mi doopy nie obrobią,jak np nie wypali jakieś spotkanie z mojej strony,bo wiadomo,przy młodym nie ma co sobie planować na 100 %
Niektórzy rozumieją,a niektórzy "a pewnie nie chce się z nami spotykać" itp
Nie napiszę ,co w tym momencie chcę tym drugim powiedzieć :evil: :evil: :evil:

A ja dzisiaj śnięty cały dzień mam jakiś kurka
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 15, 2015 20:17 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Myszolandia pisze:Na jedną kwestię się nie chcę wypowiadać,bo nie wiem co powiedzieć :evil:
Ja tez lubię czasem takie babskie spotkania,czy ogólnie spotkania,ale z takimi ludźmi,co na nich mogę liczyć i wiem,że mi doopy nie obrobią,jak np nie wypali jakieś spotkanie z mojej strony,bo wiadomo,przy młodym nie ma co sobie planować na 100 %
Niektórzy rozumieją,a niektórzy "a pewnie nie chce się z nami spotykać" itp
Nie napiszę ,co w tym momencie chcę tym drugim powiedzieć :evil: :evil: :evil:
A ja dzisiaj śnięty cały dzień mam jakiś kurka

Ja na szczęście nie duże mam grono przyjaciół ale za to takich prawdziwych i sprawdzonych. Reszta to tylko znajomi ale też staram się wybierać takich co jak piszesz d..nie obrobią ale to nigdy nic nie wiadomo. Obrazek

Gosiagosia

Post » Nie mar 15, 2015 20:32 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Hej :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie mar 15, 2015 20:37 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

barbarados pisze:Hej :1luvu:

Hey Obrazek

Gosiagosia

Post » Nie mar 15, 2015 21:01 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:
Ja na szczęście nie duże mam grono przyjaciół ale za to takich prawdziwych i sprawdzonych. Reszta to tylko znajomi ale też staram się wybierać takich co jak piszesz d..nie obrobią ale to nigdy nic nie wiadomo. Obrazek

ja tez nie mam dużego,ale właśnie takich co piszesz
a ci co o nich piszę,owszem o przyjaźni trąbią cały czas,że ważna,ze można na siebie liczyć

jak tak słucham,a w miare często słucham,to aż mnie :evil:
ale ich traktuję tylko jak zwykłych znajomych

parę akcji było jeszcze co może się włos zjeżyć,dlatego te ewentualnie na pw zapodam
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon mar 16, 2015 20:22 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Myszolandia pisze:
Gosiagosia pisze:

ja tez nie mam dużego,ale właśnie takich co piszesz
a ci co o nich piszę,owszem o przyjaźni trąbią cały czas,że ważna,ze można na siebie liczyć

jak tak słucham,a w miare często słucham,to aż mnie :evil:
ale ich traktuję tylko jak zwykłych znajomych

parę akcji było jeszcze co może się włos zjeżyć,dlatego te ewentualnie na pw zapodam

Ok czekam, dopiero odpaliłam Miau :piwa:

Gosiagosia

Post » Śro mar 18, 2015 15:03 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Hej :)
Obrazek
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]