U Ciebie Migotka , to jak u mnie Majka . Miziać , udeptywać , drapać ale na raczki nie .
Moderator: Estraven

Moli25 pisze:Ciesze się ze impreza udana, czasami potrzeba takiego babskiego wyjścia![]()

Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Ciesze się ze impreza udana, czasami potrzeba takiego babskiego wyjścia![]()
O tak macie rację, że potrzebne jest takie wyjście - odprężyłam się i pośmiałam.
Nie nic ważniejszego od grupy przyjaciółek na które zawsze można liczyć i pogadać o wszystkim...
sistersy25 pisze:Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Ciesze się ze impreza udana, czasami potrzeba takiego babskiego wyjścia![]()
O tak macie rację, że potrzebne jest takie wyjście - odprężyłam się i pośmiałam.
Nie nic ważniejszego od grupy przyjaciółek na które zawsze można liczyć i pogadać o wszystkim...
Gosiu tez Lubie takie babskie wieczory

Myszolandia pisze:Na jedną kwestię się nie chcę wypowiadać,bo nie wiem co powiedzieć![]()
Ja tez lubię czasem takie babskie spotkania,czy ogólnie spotkania,ale z takimi ludźmi,co na nich mogę liczyć i wiem,że mi doopy nie obrobią,jak np nie wypali jakieś spotkanie z mojej strony,bo wiadomo,przy młodym nie ma co sobie planować na 100 %
Niektórzy rozumieją,a niektórzy "a pewnie nie chce się z nami spotykać" itp
Nie napiszę ,co w tym momencie chcę tym drugim powiedzieć![]()
![]()
![]()
A ja dzisiaj śnięty cały dzień mam jakiś kurka

Myszolandia pisze:
ja tez nie mam dużego,ale właśnie takich co piszesz
a ci co o nich piszę,owszem o przyjaźni trąbią cały czas,że ważna,ze można na siebie liczyć
jak tak słucham,a w miare często słucham,to aż mnie![]()
ale ich traktuję tylko jak zwykłych znajomych
parę akcji było jeszcze co może się włos zjeżyć,dlatego te ewentualnie na pw zapodam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości