Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 07, 2015 8:39 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Wciskam się chwilowo z prywatą. Mam nadzieję, że wybaczycie viewtopic.php?f=8&t=167951

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Sob mar 07, 2015 16:57 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Mraudobry. Dzisiaj okropecznie leniwny dzień. Rano troszku pobrykałyśmy se z Małą Ciorną, później Duża sprzątała i robiła okropecznie dużo hałasu. A teraz se pusiamy i nic nas nie interesowuje, że zrobiała nam nowe amciu.
Książniczka Ofelja

Kupiłam w promocji kacze biusty, skroiłam pannicom barfa kaczkowo-indyczego, a te małpiatki śpią :evil:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob mar 07, 2015 19:04 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Niewdzięcznice!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob mar 07, 2015 19:06 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

:mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto mar 10, 2015 13:22 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Hej :D Miałaś racje z tym żurawiem, pisałaś od początku, ale nie wiem dosłownie jak mi się przyplątała ta paskudna czapla i łaziła za mną po całym internecie :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto mar 10, 2015 14:24 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

:mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro mar 11, 2015 22:02 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Witam :1luvu: Co tam u was słychać ?:) :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Czw mar 12, 2015 10:25 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Mam dylemat.
W przyszłym tygodniu w lidlu będą drapaki. 139 zeta, wysokość 80 cm - niskie, ale aż 4 słupki (3 na dolnym poziomie, jeden na górnym). Co więcej - na oko słupki i "misiu" takie same jak w moim (a właściwie - moich kotów) drapaku. Co znaczy, że będzie można go rozbudować przy użyciu tych elementów starego drapaka, które nadają się do dalszego użytku. Wysokość też nie będzie imponująca, zbliżona do wysokości starego drapaka (w zależności od tego, ile i jakie elementy uda mi się wykorzystać).
Co o tym myślicie?
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw mar 12, 2015 10:31 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

sistersy25 pisze:Witam :1luvu: Co tam u was słychać ?:) :1luvu:

Ciociu. Co u nas słychać? To słychać, że się muszę poskarżać na Duzią. Ona jezd skąpiradło! Wczoraj se robiała amciu i ciachała sałata. Duzio było tego sałata, to se wziełam troszku. Tak mało troszku, dwa listeczki takie malutkie. Duzia nie widziała, a jak wypaczyła, to matudziła okropecznie, że co to za rozwalanie sałata po podłogu. A gdzie mam próbowić sałata? Na stołu? To będzie marudzić, że siedzę na stołu! A przecież sama nam daje amciu na podłogu!
Ja se myślę, że ona nie chciała cobym wzieła se tego sałata bo chciała całego dla się. Żałuje kotku troszku sałata!
Muszę zapytać Ofelku, jak się siusia do kapciów, to tej skąpiradle nasiusiam do jej nowych kapciów :evil:
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw mar 12, 2015 10:46 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

MB&Ofelia pisze:Mam dylemat.
W przyszłym tygodniu w lidlu będą drapaki. 139 zeta, wysokość 80 cm - niskie, ale aż 4 słupki (3 na dolnym poziomie, jeden na górnym). Co więcej - na oko słupki i "misiu" takie same jak w moim (a właściwie - moich kotów) drapaku. Co znaczy, że będzie można go rozbudować przy użyciu tych elementów starego drapaka, które nadają się do dalszego użytku. Wysokość też nie będzie imponująca, zbliżona do wysokości starego drapaka (w zależności od tego, ile i jakie elementy uda mi się wykorzystać).
Co o tym myślicie?

Ja myślę że lepiej troche dołożyć i kupić wyższy drapak bo tobie zależało na wysokości.
Ja polecałabym ci ten nasz - dużo słupków do drapania , budka, 2 platformy do leżenia na krórych mieści się Pola a to jak wiadomo duża kota , stabilny i do tego 130 cm.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw mar 12, 2015 10:53 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Mam dylemat.
Co o tym myślicie?

Ja myślę że lepiej troche dołożyć i kupić wyższy drapak bo tobie zależało na wysokości.
Ja polecałabym ci ten nasz - dużo słupków do drapania , budka, 2 platformy do leżenia na krórych mieści się Pola a to jak wiadomo duża kota , stabilny i do tego 130 cm.

130 to też niedużo... Około 120 mi wyjdzie, jak do lidlowskiego dołożę części starego.
Chcieć to chciałam taki 150 cm. I mogłabym taki mieć - za 220 (z przesyłką). Wytrzymały, dobrej jakości (wiem, bo taki ma ab., a ona ma dwa ruski; jeżeli one jeszcze nie zniszczyły przez 2 lata, to znaczy że drapak solidny). No ale 220 zeta...

Wiem, marudzę :oops: .
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw mar 12, 2015 13:02 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Nowy drapaczek? Daj kociastym pudełka :D Trochę drogo 220 zeta fakt... Właśnie dlatego małżowin się zajął tą konkretną sprawą u nas... Ale z drugiej strony hmmm, drogo nie drogo, ale skoro potrzebny.... ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

[poprzednia][następna]