Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sistersy25 pisze:WitamCo tam u was słychać ?:)
MB&Ofelia pisze:Mam dylemat.
W przyszłym tygodniu w lidlu będą drapaki. 139 zeta, wysokość 80 cm - niskie, ale aż 4 słupki (3 na dolnym poziomie, jeden na górnym). Co więcej - na oko słupki i "misiu" takie same jak w moim (a właściwie - moich kotów) drapaku. Co znaczy, że będzie można go rozbudować przy użyciu tych elementów starego drapaka, które nadają się do dalszego użytku. Wysokość też nie będzie imponująca, zbliżona do wysokości starego drapaka (w zależności od tego, ile i jakie elementy uda mi się wykorzystać).
Co o tym myślicie?
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Mam dylemat.
W przyszłym tygodniu w lidlu będą drapaki. 139 zeta, wysokość 80 cm - niskie, ale aż 4 słupki (3 na dolnym poziomie, jeden na górnym). Co więcej - na oko słupki i "misiu" takie same jak w moim (a właściwie - moich kotów) drapaku. Co znaczy, że będzie można go rozbudować przy użyciu tych elementów starego drapaka, które nadają się do dalszego użytku. Wysokość też nie będzie imponująca, zbliżona do wysokości starego drapaka (w zależności od tego, ile i jakie elementy uda mi się wykorzystać).
Co o tym myślicie?
Ja myślę że lepiej troche dołożyć i kupić wyższy drapak bo tobie zależało na wysokości.
Ja polecałabym ci ten nasz - dużo słupków do drapania , budka, 2 platformy do leżenia na krórych mieści się Pola a to jak wiadomo duża kota , stabilny i do tego 130 cm.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 30 gości