Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z PNN

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 08, 2015 19:25 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Nrr, tak odczytałam,że aż mnie dreszcze po plecach przegalopowały :-p
Na pewno żyłka pękła i tyle. No weż nie strasz, tylko... kurczę wodne, do kaczki podobne, natentychmiast nakaz Lolce,że ma się nie wydurniać i gulę posłać hen , daleko.

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Nie mar 08, 2015 19:31 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

gatiko pisze:Nrr, tak odczytałam,że aż mnie dreszcze po plecach przegalopowały :-p
Na pewno żyłka pękła i tyle. No weż nie strasz, tylko... kurczę wodne, do kaczki podobne, natentychmiast nakaz Lolce,że ma się nie wydurniać i gulę posłać hen , daleko.

Hahah :ryk: :ryk: oj ja juz ja proszę od czwartku by mi się nie wydurniała :ryk: tak ładnie jej się goiło, piękny szew, zero zgrubienie a tu nagle coś wyskoczyło :evil: A nóż rano się obudzę i zobaczę piękny brzusio :ok: Ale małpka często lubi mnie straszyć wiec może zobaczy ze się przestraszyłam i wypedzi gulę :ryk:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie mar 08, 2015 19:44 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Za każdym razem pytam, "kto was będzie tak kochał jak ja, kto was tak będzie całował jak ja, jak mnie wykonczycie i zejdę na zawał szybciej, niż ustawa przewiduje" ?
Nie wiem, może mi nie wierzą, może myślą,że mam nie po kolei pod sufitem ..., bo jednak mnie stresują i to mocno :strach:
No ale ! Wiem,że mimo przedwczesnej siwizny, pooranej stresem twarzy, kochają mnie tak samo , jak wcześniej :ryk: Mój wygląd nie ma znaczenia :mrgreen: :ok: To szczera miłość. :201461

gatiko

Post » Nie mar 08, 2015 19:50 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

gatiko pisze:Za każdym razem pytam, "kto was będzie tak kochał jak ja, kto was tak będzie całował jak ja, jak mnie wykonczycie i zejdę na zawał szybciej, niż ustawa przewiduje" ?
Nie wiem, może mi nie wierzą, może myślą,że mam nie po kolei pod sufitem ..., bo jednak mnie stresują i to mocno :strach:
No ale ! Wiem,że mimo przedwczesnej siwizny, pooranej stresem twarzy, kochają mnie tak samo , jak wcześniej :ryk: Mój wygląd nie ma znaczenia :mrgreen: :ok: To szczera miłość. :201461

:ryk: :ryk: Hahha, ale wiemy kochana ze nas kochają za to jakie jesteśmy :ryk:
mam wrażenie ze z tego stresu postarzalam się o 50 lat :ryk:
Obrazek

sistersy25

Post » Nie mar 08, 2015 20:04 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

sistersy25 pisze:

tak, to czysta, bezinteresowna miłość z ich strony :1luvu:

To i tak nic ! ja, jak ostatnio (przypadkiem) zobaczyłam się w lustrze, to ryknełam tak,że pekło na pół :ryk:

gatiko

Post » Nie mar 08, 2015 20:19 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

gatiko pisze:
sistersy25 pisze:

tak, to czysta, bezinteresowna miłość z ich strony :1luvu:

To i tak nic ! ja, jak ostatnio (przypadkiem) zobaczyłam się w lustrze, to ryknełam tak,że pekło na pół :ryk:

:ryk: :ryk: Ja się staram omijać lustra, bo czuje ze tak samo by się skończyło :ryk: :ryk: dla pocieszenia kolega ostatnio mnie zobaczył i powiedział ze przyda mi się porządny sen bo widać ze nie sypiam :ryk: problem w tym ze akurat to był jeden z dni kiedy byłam naprawdę wyspana 8O :ryk:
Obrazek

sistersy25

Post » Nie mar 08, 2015 20:30 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Ha ha ha :strach: To Ci się komplement usłyszało . Ja se już przydeptuję policzki, powieki przypinam razem z grzywką, żeby pod tira nie wpaść, to wiesz...
No ale cóż.
Od dłuugiego czasu, permanentny stres, to sie i wygląda... jak widać :mrgreen:

A co do lustra, to myślisz,że ja celowo ? Nie, przypadkiem spojrzałam ! :roll: :smokin:

gatiko

Post » Nie mar 08, 2015 20:43 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

gatiko pisze:Ha ha ha :strach: To Ci się komplement usłyszało . Ja se już przydeptuję policzki, powieki przypinam razem z grzywką, żeby pod tira nie wpaść, to wiesz...
No ale cóż.
Od dłuugiego czasu, permanentny stres, to sie i wygląda... jak widać :mrgreen:

A co do lustra, to myślisz,że ja celowo ? Nie, przypadkiem spojrzałam ! :roll: :smokin:

:ryk: :ryk: w sumie komplement :D gorzej jakby zapytał co mi się stało, czy choruję :ok:

A no to jak przypadkiem :ryk: :ryk: Ja się naprawdę staram nie patrzeć, ot co dla lepszego samopoczucia :ryk: gdyby nie daj Boże odbiła się moja twarz w jakiejś szybie tak cały dzień zmarnowany :ryk:
Ale fakt, ten stres potrafi ładnie wykończyć :ryk:
Obrazek

sistersy25

Post » Nie mar 08, 2015 20:57 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Chłopak był dyplomatyczny , hihi.
Odkąd prawie straciłam słuch ( przez ten dziki ryk) i straciłam lustro i ... złapałam doła, to też nie patrzę :) Nawet przypadkiem.

Tak całkiem na serio, to potrafi... ja w 3 dni, schudłam tak,że same kości zostały.

gatiko

Post » Nie mar 08, 2015 21:05 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Oj, ja też w stresie chudne, nic nie mogę wtedy przełknąć :evil: widzee ze podobnie reagujemy 8O
No to teraz trzeba kciuki trzymać by jak najmniej tych stresowych sytuacji było bo za 2 lata będziemy pomarszczone, siwe , bez zębów i sama skóra i kości :ryk:
Obrazek

sistersy25

Post » Nie mar 08, 2015 21:13 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

sistersy25 pisze:Oj, ja też w stresie chudne, nic nie mogę wtedy przełknąć :evil: widzee ze podobnie reagujemy 8O
No to teraz trzeba kciuki trzymać by jak najmniej tych stresowych sytuacji było bo za 2 lata będziemy pomarszczone, siwe , bez zębów i sama skóra i kości :ryk:

Za jakie 2 lata, jak ja trąbię od godziny,że ja już tak wygladam ! :evil:

;-) Kciuki konieczne, za zdrowie futer.

gatiko

Post » Nie mar 08, 2015 21:32 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

gatiko pisze:
sistersy25 pisze:Oj, ja też w stresie chudne, nic nie mogę wtedy przełknąć :evil: widzee ze podobnie reagujemy 8O

Za jakie 2 lata, jak ja trąbię od godziny,że ja już tak wygladam ! :evil:

;-) Kciuki konieczne, za zdrowie futer.

:ryk: : :ryk: ale zęby jeszcze masz, prawda ? :piwa:

Za zdrowie futerek :ok: :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Nie mar 08, 2015 21:51 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

sistersy25 pisze:
:ryk: : :ryk: ale zęby jeszcze masz, prawda ? :piwa:

Za zdrowie futerek :ok: :ok:

Tak, mam - sztuk 2

Zdrowie fuczakuf :kotek: :201461 <3

gatiko

Post » Nie mar 08, 2015 21:52 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Przepraszam bardzo, ale czuję się niekomfortowo, jak widzę, (co wpis)....że Oskar się ze mnie śmieje 8O

gatiko

Post » Nie mar 08, 2015 21:56 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

A no widzisz, masz jeszcze, całe dwie sztuki :D :ok:

:ryk: :ryk: Oskar się z każdego śmieje, także nie bierz tego tak personalnie :D :ok: a tak szczerze, to faktycznie Oskar się pięknie uśmiecha :1luvu: ząbki wszystkie pokazuje, albo...te ząbki to specjalnie wystawia by się pochwalić ze ma więcej ode mnie 8O
Obrazek

sistersy25

[poprzednia][następna]