Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gatiko pisze:Nrr, tak odczytałam,że aż mnie dreszcze po plecach przegalopowały :-p
Na pewno żyłka pękła i tyle. No weż nie strasz, tylko... kurczę wodne, do kaczki podobne, natentychmiast nakaz Lolce,że ma się nie wydurniać i gulę posłać hen , daleko.
gatiko pisze:Za każdym razem pytam, "kto was będzie tak kochał jak ja, kto was tak będzie całował jak ja, jak mnie wykonczycie i zejdę na zawał szybciej, niż ustawa przewiduje" ?
Nie wiem, może mi nie wierzą, może myślą,że mam nie po kolei pod sufitem ..., bo jednak mnie stresują i to mocno![]()
No ale ! Wiem,że mimo przedwczesnej siwizny, pooranej stresem twarzy, kochają mnie tak samo , jak wcześniejMój wygląd nie ma znaczenia
![]()
To szczera miłość.
sistersy25 pisze:
![]()
Hahha, ale wiemy kochana ze nas kochają za to jakie jesteśmy
![]()
mam wrażenie ze z tego stresu postarzalam się o 50 lat
gatiko pisze:sistersy25 pisze:
![]()
Hahha, ale wiemy kochana ze nas kochają za to jakie jesteśmy
![]()
mam wrażenie ze z tego stresu postarzalam się o 50 lat
tak, to czysta, bezinteresowna miłość z ich strony![]()
To i tak nic ! ja, jak ostatnio (przypadkiem) zobaczyłam się w lustrze, to ryknełam tak,że pekło na pół
gatiko pisze:Ha ha haTo Ci się komplement usłyszało . Ja se już przydeptuję policzki, powieki przypinam razem z grzywką, żeby pod tira nie wpaść, to wiesz...
No ale cóż.
Od dłuugiego czasu, permanentny stres, to sie i wygląda... jak widać![]()
A co do lustra, to myślisz,że ja celowo ? Nie, przypadkiem spojrzałam !![]()
sistersy25 pisze:Oj, ja też w stresie chudne, nic nie mogę wtedy przełknąćwidzee ze podobnie reagujemy
![]()
No to teraz trzeba kciuki trzymać by jak najmniej tych stresowych sytuacji było bo za 2 lata będziemy pomarszczone, siwe , bez zębów i sama skóra i kości
gatiko pisze:sistersy25 pisze:Oj, ja też w stresie chudne, nic nie mogę wtedy przełknąćwidzee ze podobnie reagujemy
![]()
No to teraz trzeba kciuki trzymać by jak najmniej tych stresowych sytuacji było bo za 2 lata będziemy pomarszczone, siwe , bez zębów i sama skóra i kości
Za jakie 2 lata, jak ja trąbię od godziny,że ja już tak wygladam !![]()
Kciuki konieczne, za zdrowie futer.
sistersy25 pisze:
:
ale zęby jeszcze masz, prawda ?
![]()
Za zdrowie futerek![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości