Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 08, 2015 13:05 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Jak działam na własną modłę to moje zdjęcia są podobno mroczne ;)
Dziś za ładnie na mroczne zdjęcia :/
W tym tyg idziemy oglądać lokale na studio. Mam tyle planów, cały biznes plan ;) Wiem czego chce... ale strach mnie zżera :D
A w piątek na zajęciach w Związku Polskich Artystów Fotografików mamy mieć tzw autoprezentacje. Tak jak to się dzieje na spotkaniach autorskich ze sławnymi fotografami. Mamy przedstawić swoje zdjęcia i siebie i swoją twórczość i już mam torsję na myśl o tym wystąpieniu. Nie wiem co pokazać... chyba będę chora tego dnia :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie mar 08, 2015 13:07 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Jak działam na własną modłę to moje zdjęcia są podobno mroczne ;)
W tym tyg idziemy oglądać lokale na studio. Mam tyle planów, cały biznes plan ;) Wiem czego chce... ale strach mnie zżera :D
A w piątek na zajęciach w Związku Polskich Artystów Fotografików mamy mieć tzw autoprezentacje. Tak jak to się dzieje na spotkaniach autorskich ze sławnymi fotografami. Mamy przedstawić swoje zdjęcia i siebie i swoją twórczość i już mam torsję na myśl o tym wystąpieniu. Nie wiem co pokazać... chyba będę chora tego dnia :D

nie panikuj , będziemy za ciebie trzymać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie mar 08, 2015 13:11 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Jak działam na własną modłę to moje zdjęcia są podobno mroczne ;)

:ryk: Klaudia ja też mam torsję na myśl o takich wystąpieniach :ryk: ale dasz rade :ok: masz swój styl zdjęć, są naprawdę świetnie wiec z przyjemnością będzie się ciebie słuchac :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie mar 08, 2015 18:03 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

witamy się niedzielnie na moment jutro już mam nadzieję zagościmy na dłużej ufff
ser_Kociątko

Post » Nie mar 08, 2015 18:50 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hej ser_Kociatko :)
Ja dopiero wyszlam z lasu :) ale za to jaka byla przygoda - przechodziłam przez bagna i zalane tereny, całe szczescie ze nie wpadlam do wody bo przechodzenie po bagnach na galeziach i zalanych terenach bylo straszne :) mam duzo zdj. Moj m.chcial do parku a ja nie cierpie parkow w niedziele i zawsze ide tam gdzie juz nikt sie nie zapuszcza :) i zawsze mi síe to oplaci- cisza, dzika natura i przedziwne ptaki :) a teraz jedziemy do domuale wczesniej cos na rozgrzanie i kolacje jedziemy kupic ) mam ochote na film o babie jadze ;p i jestem cala z blota :)

klaudiafj

Post » Nie mar 08, 2015 19:27 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Klaudia uwielbiam takie tereny :1luvu: całe 5 lat studiów spędzalam w tego typu miejscach sporo czasu :1luvu: zdjęcia pewnie świetne wyszły :ok:
Smacznego :D
Obrazek

sistersy25

Post » Nie mar 08, 2015 19:51 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Też lubię las. Mam niedaleko od domu - taki las miejski.
Uwielbiam jeździć tam rowerem, szczególnie pod wieczór.
Ptaszki wtedy tak cudnie śpiewają. Zsiadam z roweru i słucham koncertu.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie mar 08, 2015 20:04 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Hej ser_Kociatko :)
Ja dopiero wyszlam z lasu :) ale za to jaka byla przygoda - przechodziłam przez bagna i zalane tereny, całe szczescie ze nie wpadlam do wody bo przechodzenie po bagnach na galeziach i zalanych terenach bylo straszne :) mam duzo zdj. Moj m.chcial do parku a ja nie cierpie parkow w niedziele i zawsze ide tam gdzie juz nikt sie nie zapuszcza :) i zawsze mi síe to oplaci- cisza, dzika natura i przedziwne ptaki :) a teraz jedziemy do domuale wczesniej cos na rozgrzanie i kolacje jedziemy kupic ) mam ochote na film o babie jadze ;p i jestem cala z blota :)

czyli jesteś "błotna baba" a nie "baba jaga" :lol:
dobrze że sie nie utopiłaś bo bysmy fotek nie zobaczyli :)
ja byłam na polach z pieskami, teren piaszczysty to nikt nie zamókł :D
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie mar 08, 2015 22:39 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hej Dziewczyny :)
No to byliśmy dziś na Świerklańcu, ale nie nad tym obleganym jeziorem tylko dalej, gdzie jest drugie jezioro a woda z nim błękitna aż nie do uwierzenia. Chciałyście zdjęcia to proszę ;)

Najpierw były stada mew:
Obrazek

Żeby przejść to całe jezioro dookoła to potrzeba jednego dnia! Jest ogromne czego na zdjęciach nie widać. Tutaj już w "dzielnicy", gdzie niedzielni spacerowicze prawie nie dochodzą:
Obrazek

Tutaj już na bagniskach:
Obrazek

Tak trzeba było się przedzierać:
Obrazek

Gałęzie wchodziły w oczy:
Obrazek

Zatopione pół lasu:
Obrazek

Tu już nawet ścieżki nie było, chciałam obejść jezioro dookoła a nie zrobiliśmy nawet 1/4. Tu idziemy, bo jakiś ptak się dziwny darł i potem zobaczyłam tego ptaka - jakby dwie czarne czaple leciały po niebie. Niesamowite, nie wiem co to za ptaki i skąd się u nas wzięły, ale widziałam je jeszcze w innym parku.

Znalezione słodkie gniazdko:
Obrazek

To już jezioro świerklanieckie i park:
Obrazek

Znowu tamten zalew, zdjęcie z ręki w kompletnych ciemnościach:
Obrazek

I ostatnie zdjęcie tego dnia:
Obrazek

Tyle :) Gdybym słuchała małża to chodziłabym po parku w spódnicy, rajstopkach i obcasikach w niedziele razem z innymi ludźmi, ale jestem Klaudia i ubieram dżinsy, prawie glany, łapię aparat i lecę tam gdzie błoto, bagno i ciemny las przeżywać przygody :D Małż chyba się boi :D Ale dziś postanowiliśmy kupić namiot i spędzać w lasach noce, po to żeby o świcie robić zdjęcia :)

Z tymi rajstopkami to małż żartuje, ale już kolejny raz pytał czemu ja tak nie chodzę ;p To nasz żarcik taki ;)

klaudiafj

Post » Nie mar 08, 2015 22:59 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Klaudus przepiękne zdjęcia :1luvu: aż chce się tam być :1luvu:
a z tym namiotem - świetny pomysł :piwa:

A z tymi obcasach, spódnica i rajstopami- gust mojej mamy :ryk: ona tez by mnie tak widziała, ale ja Lubie ubiór jak ty :ok: :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Nie mar 08, 2015 23:04 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

pod spodnie mozesz przecież wkładać rajstopy :wink:

księżyc znowu pięknie świeci, przed chwilą go widziałam :D , czeka Cię znowu bezsenna noc, jeszcze po tych dzisiejszych atrakcjach :)

zdjęcia piękne

ja byłam kilka razy w tamtych stronach, nie wiem czy nad tym jeziorem co byłaś, ja jeżdże do Nowego Chechła na takie nowe osiedle domów przy drodze nad jezioro
Obrazek

mir.ka

Post » Nie mar 08, 2015 23:44 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Klaudia,cudowne zdjęcia,uwielbiam takie oglądać :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie mar 08, 2015 23:59 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Hej Dziewczyny :)
No to byliśmy dziś na Świerklańcu, ale nie nad tym obleganym jeziorem tylko dalej, gdzie jest drugie jezioro a woda z nim błękitna aż nie do uwierzenia. Chciałyście zdjęcia to proszę ;)

Najpierw były stada mew:
Obrazek

Żeby przejść to całe jezioro dookoła to potrzeba jednego dnia! Jest ogromne czego na zdjęciach nie widać. Tutaj już w "dzielnicy", gdzie niedzielni spacerowicze prawie nie dochodzą:
Obrazek

Tutaj już na bagniskach:
Obrazek

Tak trzeba było się przedzierać:
Obrazek

Gałęzie wchodziły w oczy:
Obrazek

Zatopione pół lasu:
Obrazek

Tu już nawet ścieżki nie było, chciałam obejść jezioro dookoła a nie zrobiliśmy nawet 1/4. Tu idziemy, bo jakiś ptak się dziwny darł i potem zobaczyłam tego ptaka - jakby dwie czarne czaple leciały po niebie. Niesamowite, nie wiem co to za ptaki i skąd się u nas wzięły, ale widziałam je jeszcze w innym parku.

Znalezione słodkie gniazdko:
Obrazek

To już jezioro świerklanieckie i park:
Obrazek

Znowu tamten zalew, zdjęcie z ręki w kompletnych ciemnościach:
Obrazek

I ostatnie zdjęcie tego dnia:
Obrazek

Tyle :) Gdybym słuchała małża to chodziłabym po parku w spódnicy, rajstopkach i obcasikach w niedziele razem z innymi ludźmi, ale jestem Klaudia i ubieram dżinsy, prawie glany, łapię aparat i lecę tam gdzie błoto, bagno i ciemny las przeżywać przygody :D Małż chyba się boi :D Ale dziś postanowiliśmy kupić namiot i spędzać w lasach noce, po to żeby o świcie robić zdjęcia :)

Z tymi rajstopkami to małż żartuje, ale już kolejny raz pytał czemu ja tak nie chodzę ;p To nasz żarcik taki ;)

Piękne zdjęcia niczym pocztówki albo ilustracje w książce przyrodniczej. Masz oko. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon mar 09, 2015 0:06 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Właśnie nie wiem co z tym m. Co widzi dziewczynę w spódniczce krótkiej, rajstopkach i na obcasach to się pyta czemu ja tak nie chodzę i przeżywa te rajstopy - że jedna ma czarne, inna cieliste a jeszcze inna jeszcze jakieś ;p Ciut w tym kpiny, ale on się nie przyzna a pewnie by chciał, żebym się tak ubierała i chodziła z nim za rączkę :ryk: i jeszcze po parku w niedziele co mnie już w ogóle odstrasza ;p

Kasiu właśnie odkąd kupiłam sobie znowu ala glany to już ich nie ściągam :) Przy bieganiu z aparatem nie mogę sobie pozwolić na jakiś niepewny obów :) I po mieście też lepiej na płaskim niż kuśtykać na obcasie ;)
A co do spania w lesie to mój kuzyn tak robi - niby w naszych lasach nie wolno, ale kto to będzie widział? W lesie w krzakach policji nie ma a za to o świcie będzie bajecznie :)

Mireczko, dobre z rajstopami pod spodniami ;) Problem tylko, że się nie zmieszczę ;p muszę schudnąć albo kupić szersze galotki ;) A co do tego, które to jezioro to szczerze powiedziawszy to nie wiem :/ Jest ich tam wiele - to sławne to Chechło. Dziś tam nie byłam. To na Świerklańcu gdzie Pałac Kawalera to te główne świerklanieckie, ale dalej jak się idzie jest takie ogromne i wędkarze tam łowią. Nie wiele osób tam dochodzi ;)

Dziewczyny, bardzo się cieszę, że zdjęcia się podobają :)

klaudiafj

[poprzednia][następna]