OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 06, 2015 11:18 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Ludziska nie tylko okien nie otwierają, balkonów też, nigdy. :mrgreen:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Sob mar 07, 2015 8:00 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

mimbla64 pisze:Ludziska nie tylko okien nie otwierają, balkonów też, nigdy. :mrgreen:

NIGDY!
Wczorajszy dzionek był jakiś napakowany telefonami.Miałam też swoje "lekarskie" sprawy i musiałam telefon uciszyć by je spokojnie załatwić. Mimo żem zaprawiona w bojach czasem ciężko zdierżyć agresję i napastliwość drugiej strony. Co swoje racje chce przeforsować i udowodnić żem mało rozgarnięta. To akuratnie prawda ale nie muszę się przyznawać publicznie :mrgreen: i każdemu :?
Duskusja na temat ... markizy co zabezpieczeniem jest dla kota powaliła mnie. Aż do Wujka G poleciałam by sprawdzić swoją wiedzę. Uff, coś jeszcze pamiętam.
O tradycyjnym więzieniu przez nas kota, szastaniu sloganem :wink: (czyt zabezpieczenia),powoływaniu się na znajomości i zawód już nie wspomnę. A przede wszystkim ważne jest ,że każdy ale to każdy ma zabepieczyć już i teraz swoje otwory :wink: Nawet jak siedzący u nich kot już jest 3 lata.

A w domu skexjęki.Pinesia wypina chudy tyłek. Na widok Migdała pupina jakby szybciej się do góry unosiła .A śpiewne zachęty są głośniejsze. Jedyny macho co wie do czego facet jest stworzony. I ona to czuje ! Pinesia jest na prawdę malunia jak na swój wiek. Aż żal patrzeć jak waga jej spada bo miłością kot żyje.
Jej arie i tańce wprowadzają zamieszanie w całym męskim stadku. Bez względu czy są perkusitami czy nie. Ale na pewno są z OSP. :(

TZ podjął próbę uchronienia dziewojki przed atakiem namolniaków i ... zamknął ją w klatce z... Tomiłkiem. Kolejnym nie odjajczonym faciem. 8O
Powaliło mnie. :strach:
Ludzki facio to też nie myśli czasem głową. Wytłumaczeniem było to ,że Tomiś nie wykazuje zainteresowania namolną babą . W obecnej chwili. Bo mając ją w pobliżu ogona :strach:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob mar 07, 2015 8:04 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

ASK@ pisze:TZ podjął próbę uchronienia dziewojki przed atakiem namolniaków i ... zamknął ją w klatce z... Tomiłkiem. Kolejnym nie odjajczonym faciem.

Zabezpieczenia okien/balkonów i zawody pomijam, bo nie mam nerwów.
Ale tu... :ryk:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 07, 2015 8:08 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

MalgWroclaw pisze:
ASK@ pisze:TZ podjął próbę uchronienia dziewojki przed atakiem namolniaków i ... zamknął ją w klatce z... Tomiłkiem. Kolejnym nie odjajczonym faciem.

Zabezpieczenia okien/balkonów i zawody pomijam, bo nie mam nerwów.
Ale tu... :ryk:

Mocne, prawda :|
Obrazek

ASK@

Post » Sob mar 07, 2015 16:28 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Mogę już odetchnąć.
Mentosik dulczy w swoim DS. Ma piesa za towarzysza.Dużego piesa. I to zazdrosnego o panią piesa. Ale powolutku zwierzaki dogadują się.
Pani z wielkim wyczuciem postępuje z nimi.
Mentosik prawie od początku je i kuwetkuje. Jest łakomczuchem i widok saszetki go zawsze przełamuje.

Bądź szczęśliwy dzieciaku :1luvu:

Proszę o kciuki :ok:

Poszedł Rudy Król Mentos :cry:
Przyszedł Rudy Król Migdał :twisted:
Pustki życie nie lubi.

Dziś DS Saszki martwił się ,że zaraz zaczną się kociaki i znów będziemy mieć pełne ręce roboty. Zaplułam sobie ramię i okolice, celem odczynienia uroku. Jeszcze ubiję czarnego kota. :mrgreen:
Ich nie ubiję bo z kotami zostanę.
U Saszki i Mr.Bi wsio ok.Są mega kochani i rozpieszczani na maksa. Saszunia zrobiła sie przylepką i ŁóżkoLubcą. Cierpliwe postępowanie Dużych swoje zrobiło. Ma też tam menszczyznę swego życia- Dużego. :1luvu:
Czasem na moment muszę się zastanowić skąd wspominany dzieciak się u nas wziął. Skleroza. Saszkę Danka przytargała.
Obrazek

ASK@

Post » Sob mar 07, 2015 16:37 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Pustki nie będzie, o to nie ma się co martwić
Mentosiku :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob mar 07, 2015 16:37 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

No to bendem czymać kciukasy w przerwach jak nie wycieram nochala :lol: :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob mar 07, 2015 16:44 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

welina pisze:No to bendem czymać kciukasy w przerwach jak nie wycieram nochala :lol: :ok:

choraś? Za zdrówko :ok:
Ja dopiero wydobrzałam. Choć kaszel męczy mnie jeszcze nocami.

Dzięki za kciuki dla kocika.
Udam ,że nie czytałam wpisu o nie zagrażającej nam pustce :mrgreen:
Dopiero co, dosłownie, zejszły :wink: nam prawie wszystkie :wink: tymczasy. Ze starej gwardii została tylko czwórka. Leonek, Kefirek,Pineska i Semirek. Choć tych dwoje ostatnich są jeszcze świeżyzną bo tylko od listopada siedzą :mrgreen: Przyznam się szczerze, że bardzo się bałam .Bardzo. Ilość ogonków wprawiała mnie w ból głowy. Ale warto ogłaszać systematycznie, dużo... Nigdy nie można tracić nadziei. To napisałam JA-SAMOCHWAŁA :twisted: bo nikt mnie nie chwali tak ładnie jak ja sama :placz:
Obrazek

ASK@

Post » Sob mar 07, 2015 17:13 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

ASK@ pisze:To napisałam JA-SAMOCHWAŁA :twisted: bo nikt mnie nie chwali tak ładnie jak ja sama :placz:

Spoko, ja poszłam w Walentynki kupić sobie perfuma (w zasadzie to nie do końca planowałam w walentynki i wpadłam 5 minut przed zamknięciem sklepu, skoro już chodziłam po centrum handlowym czekając na film...)
Pani oczywiście zapytała mnie, czy pakować na prezent (walentynkowy w rozumieniu).
A ja na to, że nie, bo prezent dla mnie - bo z kim innym będziemy się tak kochać :-)

*Od razu wyjaśniam, że miałam sobie zażyczyć od TŻ-a, ale po przemyśleniu stwierdziłam, że za prezent walentynkowy zaliczę opłacenie rachunku u weta - bez mrugnięcia okiem po usłyszeniu kwoty... To chyba większy dowód miłości niż jakieś tam perfumy (i prawie dwa razy droższy, niestety :wink: ).
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob mar 07, 2015 17:15 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

O rachunkach w obecnośći TZ-ta z wetem nie gadam. Nie boli Go głowa jak nie wie. Uzgadniamy cenę a ja przelewam na konto.
Obrazek

ASK@

Post » Sob mar 07, 2015 23:44 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Ja Cię chwalę :201461
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie mar 08, 2015 8:29 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Asiu ja też Cię chwalę, już to zrobiłam paszczą, to mogę jeszcze pisemnie.
Za dzielność, wytrwałość i konsekwencję. :201419
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Nie mar 08, 2015 8:42 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Ja wnioskuję o ubicie czarnego kota na odczynienie uroku :twisted: . W razie potrzeby podmaluję pingwina 8)

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie mar 08, 2015 18:42 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

ASK@ pisze:O rachunkach w obecnośći TZ-ta z wetem nie gadam. Nie boli Go głowa jak nie wie. Uzgadniamy cenę a ja przelewam na konto.

Kiedy chodzę sama, też nic nie mówię, jeśli sam nie spyta. Podobnie jeśli chodzi o paczki ze sklepu. Ale kiedy jedziemy razem (a na Białołękę jednak wolę samochodem, zwłaszcza z kilkoma kotami), a do tego on płaci, to już siłą rzeczy wie. U mnie się płaci od ręki (tzn. pewnie można poprosić o jakiś odroczony system, ale nigdy nie próbowałam, bo prościej, gdy zapłaci TŻ). Póki nie wyrzeka, to nie robię tajemnicy.
A u mnie zasadniczo nie wyrzeka na moje wydatki różne, oprócz jednego - tenisa. Ale to już moim zdaniem z zazdrości - dlatego, że ja mu wypominam brzuch ciężarny.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie mar 08, 2015 19:19 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Gratuluję znajdowania takich fajnych DS dla tymczasów :201494 :201494 :201494
Jesteś cudowna i wspaniała i dzielna niesłychanie :201494
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]