gatiko pisze::mrgreen: musi wrócić.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sistersy25 pisze:O złapać mocz jest ciężko, ale uda sięKciuki trzymam w takim razie by bakterii w moczu nie było
![]()
![]()
Z tym piciem to faktycznie kiepskomoja odwodniona mocno i tez nic kompletnie nie pije
![]()
A z wagą jak ? Utrzymują chociaż ?
Kciuki za wszystkie wyniki mocno trzymam, daj znać jak już będziesz znać
kalair pisze:Ja kiedyś próbowałam, ale za chiny nie dałam rady-na chochelkę.
Ale podobno można też poczekać, aż kta się wysiusia do czystej, wyparzonej kuwety. Moja nieżyjąca Kamusia nie miała z tym problemu.
klaudiafj pisze:Wszystko zależy od kotka Kasiu - Maciusiowi podstawiłam kubek pod tyłek w momencie jak zaczął sikać i mu było obojętnie co pod tyłkiem się dzieje, czy mi sika na rękę czy do kubka czy na żwirek. Kitula się oburzyła i przestała sikać. Muszę jej zlać mocz z wyparzonej kuwety
sistersy25 pisze:O to najważniejsze że waga się trzyma, może jeszcze nadrobia te stracone kg, trzymam kciuki![]()
No z tym sikiem to jest problemja ostatnio miałam dzidzia Rudka mocz do analizy zanieść i jak na złość kiedy chciałam mu złapać to mu się odechciało, bieglam za nim przez pół osiedla w rękawiczkach i pojemniczkpojemniczku na mocz i ledwo ledwo 10 ml ubierałam kropelkami
A jak mocz pobierasz ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 27 gości