Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:sistersy25 pisze:Jeśli chodzi o filmik, no będę musiała próbowaćdzisiaj z 20 minut rano chciałam ja nakręcić to jak na złość rozlozyla się na plecach i koniec chodzenia
HejNo Tosia buntownik. Trzeba jej wytłumaczyć, żę na planie filmowym nie można się tak zachowywać, aktorzy muszą brykać 12 godzin a nie tylko pół minuty
Moje też tak robią, jak wyjmę aparat to koniec czasem wszystkiego. Obróci się taki plecami i siedzi i nic nie pomoże
aannee99 pisze:Jak Lolitka Kasiu?![]()
kalair pisze:Hej Dziewczynki, co tam??
klaudiafj pisze:Czemu ja napisałam Tosia???Na pewno myślałam o Lolusi, pamiętam jak to pisałam - nie przyznaję się do winy, to pewnie wirus komputerowy zrobił mi psikus
Ale fakt Tosia i Lola są jak siostry
OjejTo koniecznie do weta trzeba iść, a dziś to dojrzałaś?
klaudiafj pisze:Nie wiem co Ci poradzić. Czemu nie poszłaś z nią do weta? Mam wyrzuty sumienia, że sama to wykrakałam
kalair pisze:Kasiu, spokojnie, to są szwy wewnętrzne. Zawsze się robi taki jak to określiłaś wałek, gula, czy jak tam., większe, mniejsze, i znika, czasem dopiero po 2 miesiącach, czasem szybciej. Jak się rozpuszczą.
aannee99 pisze:Co ja tu czytam,oby wszystko było w porządku KasiuMoja Tosia miała taką gulę sporawą od wewnątrz i bałam się tego, ale już jej nie ma,rozeszła się więc mam nadzieję, że u Lolitki również tak będzie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości