Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z PNN

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 06, 2015 11:34 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Jak Lolitka Kasiu? :201461 :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt mar 06, 2015 15:41 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Hej Dziewczynki, co tam??
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 06, 2015 18:57 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:
sistersy25 pisze:Jeśli chodzi o filmik, no będę musiała próbować :ryk: dzisiaj z 20 minut rano chciałam ja nakręcić to jak na złość rozlozyla się na plecach i koniec chodzenia :evil:

Hej :D No Tosia buntownik. Trzeba jej wytłumaczyć, żę na planie filmowym nie można się tak zachowywać, aktorzy muszą brykać 12 godzin a nie tylko pół minuty :ryk: Moje też tak robią, jak wyjmę aparat to koniec czasem wszystkiego. Obróci się taki plecami i siedzi i nic nie pomoże :D

:ryk: Klaudia na to wychodzi ze wszystkie nasze dzieciaki tak samo reagują :ryk: :ok: Lolka nie chce dać się nagrać :ryk:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pt mar 06, 2015 19:03 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

aannee99 pisze:Jak Lolitka Kasiu? :201461 :1luvu:

kalair pisze:Hej Dziewczynki, co tam??

Cześć Aniu, część Bozenko :piwa: zaraz polecę ponadrabiac wasze wateczki :1luvu:
nie było mnie od 2 dni, straszny zawrót głowy mam :roll:
Co do Lolitki to mamy problem :roll: wszystko pięknie się goiło a tu wczoraj patrze z siostra, pod szwem ale w poprzek nie wzdłuż szwy zrobił się wałek na jakieś 3-4 cm :evil: pod pytałam dzisiaj wet przy odbiorze leków dla Rudka co to może być i się okazuje ze może b. problem być nie ciekawie . Zaraz robie zdjęcie i wysyłam mailem jak to wygląda by małą wizyta nie stresowac :strach: i zobaczą czy jest konieczna natychmiastowa interwencja, na pewno sprawia jej to ból przy dotyku :evil:
Obrazek

sistersy25

Post » Pt mar 06, 2015 19:05 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Czemu ja napisałam Tosia??? :20147 Na pewno myślałam o Lolusi, pamiętam jak to pisałam - nie przyznaję się do winy, to pewnie wirus komputerowy zrobił mi psikus :D Ale fakt Tosia i Lola są jak siostry :D

Ojej :( To koniecznie do weta trzeba iść, a dziś to dojrzałaś?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt mar 06, 2015 19:14 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:Czemu ja napisałam Tosia??? :20147 Na pewno myślałam o Lolusi, pamiętam jak to pisałam - nie przyznaję się do winy, to pewnie wirus komputerowy zrobił mi psikus :D Ale fakt Tosia i Lola są jak siostry :D

Ojej :( To koniecznie do weta trzeba iść, a dziś to dojrzałaś?

:ryk: Klaudia nic nie szkodzi, dziewczynki podobne do siebie to pomyłka nie duża :ok:

Zauważyłam wczoraj w nocy po pracy, dzisiaj od 10 do weta dzwonie :ryk: O 18.30 poszłam po leki Rudzielca i tak bardziej obrazowo wytłumaczyłam jak to wygląda, gdyby było w z dłuższ szwu to mięsień który sam się wchłonie, a ze jest w poprzek rózne mogą być przyczyny :evil: Najważniejsze nie ma wysięku, nie zaczerwienione i nie gorące. Jest bolące i może być to krwią lub ropa wtedy trzeba będzie punkcje robić :strach:
Obrazek

sistersy25

Post » Pt mar 06, 2015 19:18 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Nie wiem co Ci poradzić. Czemu nie poszłaś z nią do weta? Mam wyrzuty sumienia, że sama to wykrakałam :(
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt mar 06, 2015 19:27 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:Nie wiem co Ci poradzić. Czemu nie poszłaś z nią do weta? Mam wyrzuty sumienia, że sama to wykrakałam :(

Ale jak to wykrakalas? Wspominałaś po prostu o takiej sytuacji, wiec żadnych wyrzutów sumienia nie powinnaś mieć, nie wyglupiaj sie nawet :ryk:
Do weta małej nie zabrałam, by jej nie potrzebnie nie stresować, tam by jej nie zbadali bo mała w szał wpada i nie da się dotknąć :evil: Oceniaąpo zdjęciu jak wyślę, może panikuje , nie wiem, zobaczymy co mi jutro z rana odpisze wet , jak trzeba będzie interweniować to jutro ja zaniose :ok: mala boli przy dotyku wałeczka, chodzi normalnie, bawi się, ma dobry apetyt :ok: może to nic poważnego :ok:

Wczoraj byłam w szoku ogółem :ryk: Wróciłam z pracy podbiegły dziadki na powitanie, miziamy się i biegnę szukać predaktorka :mrgreen: siostra mówi ze Lolka wyszła mi na powitanie. To chodzę, szukam jej ... nie ma 8O pomyślałam że może wyleciała na klatkę, otwieram drzwi a mój maluszek pod drzwiami przerażony siedział 8O myślałam że padne, taka biedna przerażona była 8O
Obrazek

sistersy25

Post » Pt mar 06, 2015 19:53 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Kasiu, spokojnie, to są szwy wewnętrzne. Zawsze się robi taki jak to określiłaś wałek, gula, czy jak tam., większe, mniejsze, i znika, czasem dopiero po 2 miesiącach, czasem szybciej. Jak się rozpuszczą. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt mar 06, 2015 19:58 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

kalair pisze:Kasiu, spokojnie, to są szwy wewnętrzne. Zawsze się robi taki jak to określiłaś wałek, gula, czy jak tam., większe, mniejsze, i znika, czasem dopiero po 2 miesiącach, czasem szybciej. Jak się rozpuszczą. :wink:

Bożenko, czytałam o tych wałeczkach :ok: tylko tu chodzi o to ze wałeczek nie jest wzdłuż szwu, tzn nie tak jak idzie szew, a pod i w poprzek :evil:
Obrazek

sistersy25

Post » Pt mar 06, 2015 20:53 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Hmm..poprzecznie powiadasz.. może tak leci szew wewnętrzny? 8O Dopytaj w kązdym razie weta. :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt mar 06, 2015 20:54 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Co ja tu czytam,oby wszystko było w porządku Kasiu :1luvu: Moja Tosia miała taką gulę sporawą od wewnątrz i bałam się tego, ale już jej nie ma,rozeszła się więc mam nadzieję, że u Lolitki również tak będzie :201461 :201461
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt mar 06, 2015 23:01 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Dobry wieczór Katarzyno :)
Myślę że to jest od szwów. Ale dla bezpieczeństwa wysyłaj zdjęcie i miej na uwadze małą :)
U nas też to było przerabiane.
Zobaczysz wszystko będzie ok. Daj znać co weterynarz powiedziała na to? Tez jesteśmy ciekawe :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob mar 07, 2015 11:50 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Cześć Martus, część Aniu :piwa:
Zdjęcia wysłane, po 20 min dostałam telefon. Nie jest to od szwów, nie jest to przepuklina. Ciężko stwierdzić po zdjęciach, biegnę po tabletki przeciwzapalne i bólowe dla małej. Do wtorku dostaje leki jak nie pomoże konieczna wizyta by się temu przyjrzeć bo wygląda to dziwnie :evil:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob mar 07, 2015 11:51 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

aannee99 pisze:Co ja tu czytam,oby wszystko było w porządku Kasiu :1luvu: Moja Tosia miała taką gulę sporawą od wewnątrz i bałam się tego, ale już jej nie ma,rozeszła się więc mam nadzieję, że u Lolitki również tak będzie :201461 :201461

Aniu a ta gula u Tosi to była tak wzdłuż szwu czy pod spodem ?
Obrazek

sistersy25

[poprzednia][następna]