WYDALAm indyka kotom- filet 40dag skroilam - jedza- GUCIO z namaszczeniem patrzy na swoja miske i zastanawia sie ,czy jesc? Smakusia vel pirnaia rzucila sie na swoja miske i za jednym posiedzeniem wyjadla polowe, RYS Jak rekin rzucil sie na swoja duza miske i tez zjadl polowe- potem pirania i rekin zaczeli krazyc wokol miski gucia,bo a nuz jest cos lepszego. Gucio dalej medytowal, psyknelam 3x zanim zalapaly,ze pilnuje miski GUCIA i poszli wyjadac sobie nawzajem-Smakusia do miski Rysia ,a Rys do miski Smakusi
evanka ja mam BMI 41 prawie, spadlo do 39 z hakiem ,ale daleka droga przede mna ,by cialo odzyskalo ruchliwosc normalna

,zapaslam sie
Mikrofalówka- stoi -z trzy razy zrobilam zapiekanki i to bylo wszystko- a tam sie ustawia
Napisano Samsung z funkcja grilla , romrazania itd.......ja wlasnie mysle o odgrzewaniu,bo szykuje zarelko obecnie jak jestem zagoniona przewaznie na dwa dni

Odmrazanie tez .....kurcze no jestem dinozaurem- zawsze pieklam i gotowalam tradycyjnie i stanelam na etapie wlasnie tego, a kuchenka stoi i sie marnuje

Parówek w mikroweli tez nie potrafie, nie znam sie na tych czasach itd
Thorkatt to mzoe Kotolotek dla tej koteczki?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.