AYO pisze:EXCELENT!!!

to jak się wyprodukuje, to wrzucę zdjęcie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:EXCELENT!!!
AYO pisze:Wrzuć to na Mietły. Serio. Był pomysł koszulek i toreb z tym pięknym logo z banerka, ale coś się zacięło, może to chwyci?
na niekochanych są inne koncepcjepsiama pisze:o, ciekawe, ciekawe
nie wiem, jak się to stało, ale cieszę się, że jesteśkwiat groszku pisze:o, charmu. jak to możliwe, że przeoczyłam Twój wątek???![]()
witamy w naszych skromnych burych progachkwiat groszku pisze:melduję się niniejszym. i wracam do czytania.
psiama pisze:Pewnie, fajne. i cel szczytnyAYO pisze:Podoba Ci się?
w każdy, nie tylko sobotni poranekAYO pisze:pozycja horyzontalna w sobotni poranek to jest to, co tygrysy lubią najbardziej
mir.ka pisze:
Sylwia Ty to chyba nie powinnaś mieć kłopotu z kupnem bo Gorsenia z Łodzi bardzo ładne szyje a rozmiarówkę ma chyba nawet do K
ja w ubiegłym roku kupowałam, ale w takiej fajnej hurtowni bielizny w Dąbrowie G, od wielu lat tam kupuję bo wybór duzy, fachowa obsługa i ceny nawet przyzwoite, za biustonosze płaciłam po 65 zł, a są bardzo ładne
AYO pisze:Dobrze czytasz, tyle wołają za stanik do zadań specjalnych, który działa jak gorset.
ale że czemu...? nie zasłużyłam...Myszolandia pisze:Kurde podziwiam Cię charmku![]()
Myszolandia pisze:Ja będę się za siebie chciała wziąć tak jak się cieplej zrobi,kiedy będzie mozna lajtowo jeździć na rowerku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Wojtek i 99 gości