Bardzo dziękuje

Wygląda jak mąka i smakuje jak mąka,

Ajakie miny miały moje dzieci, jak powiedziałam , że dostałam trochę ziemi i zaczęłam próbować.

dzienna dawka
Koty – 1 łyżeczka od herbaty
Psy o wadze poniżej 16 kg - 1 łyżeczka od herbaty
Psy o wadze między 16 a 45 kg - 1 łyżka stołowa
czyli mogę sypać na oko w sumie, bo najpierw dla mieszanki dla kotów 1 łyżeczkę, potem trochę więcej i więcej -aż do wsypania tych 9 łyżeczek

i sama tez mogę spróbować
Stosowanie i sposób użycia. Zacznij od przyjmowania 1 małej łyżeczki FSF dziennie. Stopniowo zwiększaj dzienną porcję FSF do 3 czubatych łyżeczek. Tempo zwiększania dziennej porcji FSF i docelowa dawka zależy od Twoich indywidualnych preferencji. Zwykle zajmuje to od jednego do kliku tygodni. Obserwuj reakcję swojego organizmu. Jeżeli czujesz, że tempo jest zbyt szybkie lub dawka zbyt duża lub masz grypopodobne objawy, co oznacza, że proces odtruwania zachodzi zbyt szybko, zmniejsz dawkę do ½ łyżeczki od herbaty i zacznij proces zwiększania dawki od początku. Kurację stosuj przez kilka miesięcy. Pij 2 litry wody dziennie. Pamiętaj, że maksymalna dzienna porcja dla dzieci (od 12 roku życia) jest mniejsza - od ½ do 1 płaskiej łyżeczki od herbaty - tak więc kurację możesz zacząć od ⅓ łyżeczki lub jeszcze mniejszej porcji zależnie od własnego uznania i obserwacji dziecka. Nie podawaj ziemi okrzemkowej noworodkom i dzieciom do lat 12.