Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 01, 2015 12:45 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Ok kuwetki sprzątnięte - wewnętrznego życia nie stwierdzono :ok:
Ja się zbieram do rodzicków na obiad a potem zamierzam odwiedzić Selgros bo widziałam tam fajne koszyczki które chcę kupić do szafy na takie pierdółki.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie mar 01, 2015 12:46 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Zyczę wszystkim miłego dzionka i udanej niedzieli - u nas zaczyna słoneczko wychodzić. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 01, 2015 12:51 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Się z opóźnieniem lekkim przywitam :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie mar 01, 2015 13:29 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

A w nos mnie pocałujcie z taką niedzielą :D Jak zawsze dostałam szajby bo słońce wyszło. Poprzenosiłam kontenery na śmieci w inne miejsce bo mi psuły koncepcję estetyczną podwórka bo przy furtce na samym celu stały, poukładałam drewno w drewutni bo jakiś jemioł zwalił na kupę przy wejściu to co było pocięte i porąbane i ani przejść ani przejechać, posprzątałam kotłownie ( nie macie pojęcia jak się fajowo zamiata wylewkę zamiast klepiska ) oraz stanowczo acz grzecznie wyekspediowłam Stefana spod pompy na podwórko, czas najwyższy,żeby sobie znalazł inne miejsce, lada dzien będą solary robić i co mi będą zwierzątko stresować. Urobiona jestem jak oślica na szczęście obiad dziś małżowin robi. Jedno z bani uff. :D Ale w domu też posprzątane jeszcze tylko podłogii pomyć i będzie z bani na dziś. A to wszystko przez to,że raz, słońce wyszło a dwa nowy chlebak szczeka na mojego małżonka. Ja nie bredzę, małż ma lęki :D Wieczorkiem na spokojnie wrzucę opowiastkę o tym czym grozi kupno chlebaka zamiast nowej kanapy... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Nie mar 01, 2015 14:24 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Tez nabieram chęci do życia jak tylko pojawia się słoneczko, bo ja z ciepłolubnych, zima mnie dobija :( ale u nas słońca dzisiaj nie było :( więc w przeciwieństwie do pracusiów nic nie robię, tylko dłubię kolejną serwetę na szydełku, ale to się nie liczy :ryk:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie mar 01, 2015 17:36 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Spilett pisze:Się z opóźnieniem lekkim przywitam :)

Cześć córcia! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 01, 2015 17:38 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

kocia_mendka pisze:A w nos mnie pocałujcie z taką niedzielą :D Jak zawsze dostałam szajby bo słońce wyszło. Poprzenosiłam kontenery na śmieci w inne miejsce bo mi psuły koncepcję estetyczną podwórka bo przy furtce na samym celu stały, poukładałam drewno w drewutni bo jakiś jemioł zwalił na kupę przy wejściu to co było pocięte i porąbane i ani przejść ani przejechać, posprzątałam kotłownie ( nie macie pojęcia jak się fajowo zamiata wylewkę zamiast klepiska ) oraz stanowczo acz grzecznie wyekspediowłam Stefana spod pompy na podwórko, czas najwyższy,żeby sobie znalazł inne miejsce, lada dzien będą solary robić i co mi będą zwierzątko stresować. Urobiona jestem jak oślica na szczęście obiad dziś małżowin robi. Jedno z bani uff. :D Ale w domu też posprzątane jeszcze tylko podłogii pomyć i będzie z bani na dziś. A to wszystko przez to,że raz, słońce wyszło a dwa nowy chlebak szczeka na mojego małżonka. Ja nie bredzę, małż ma lęki :D Wieczorkiem na spokojnie wrzucę opowiastkę o tym czym grozi kupno chlebaka zamiast nowej kanapy... :D

To pracowita dziołcha z ciebie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 01, 2015 17:40 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

AnnAArczyK pisze:Tez nabieram chęci do życia jak tylko pojawia się słoneczko, bo ja z ciepłolubnych, zima mnie dobija :( ale u nas słońca dzisiaj nie było :( więc w przeciwieństwie do pracusiów nic nie robię, tylko dłubię kolejną serwetę na szydełku, ale to się nie liczy :ryk:

No co ty 8O 8O 8O
To też praca żmudna i precyzyjna i do tego czasochłonna.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 01, 2015 17:47 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

kocia_mendka pisze:A w nos mnie pocałujcie z taką niedzielą :D Jak zawsze dostałam szajby bo słońce wyszło. Poprzenosiłam kontenery na śmieci w inne miejsce bo mi psuły koncepcję estetyczną podwórka bo przy furtce na samym celu stały, poukładałam drewno w drewutni bo jakiś jemioł zwalił na kupę przy wejściu to co było pocięte i porąbane i ani przejść ani przejechać, posprzątałam kotłownie ( nie macie pojęcia jak się fajowo zamiata wylewkę zamiast klepiska ) oraz stanowczo acz grzecznie wyekspediowłam Stefana spod pompy na podwórko, czas najwyższy,żeby sobie znalazł inne miejsce, lada dzien będą solary robić i co mi będą zwierzątko stresować. Urobiona jestem jak oślica na szczęście obiad dziś małżowin robi. Jedno z bani uff. :D Ale w domu też posprzątane jeszcze tylko podłogii pomyć i będzie z bani na dziś. A to wszystko przez to,że raz, słońce wyszło a dwa nowy chlebak szczeka na mojego małżonka. Ja nie bredzę, małż ma lęki :D Wieczorkiem na spokojnie wrzucę opowiastkę o tym czym grozi kupno chlebaka zamiast nowej kanapy... :D

Ale Cię nakręciło :lol:
A ja założyłam swój wątek Na nasze koty za namową Klaudii. Może się rozkręcę i coś tam powpisuję i powkładam trochę zdjęć moich koteczków.
"Happy End Pusia w swoim domu i przyjaciele cd..."
Czyli każdy odpoczywa w niedzielę jak umie i chce... :piwa:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie mar 01, 2015 18:33 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Hej :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie mar 01, 2015 19:15 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

cześć Ewuniu :1luvu:
Ja się staram nic nie robic :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie mar 01, 2015 20:31 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

barbarados pisze:cześć Ewuniu :1luvu:
Ja się staram nic nie robic :twisted:

Cześć Basiu! :1luvu:
Ja dziś pojechałam do Selgrosu. Kupiłam fajne koszyczki z przykrywkami, pomidorki w puszce z czosnkiem , kotlety sojowe bo mi Mirka ostatnio narobiła smaka i mamunia kupiła mi orchideę świecącą.
Ponieważ nie chciało nam się czekać na autobus ok 30 minut poszłyśmy do domu pieszo z tymi tobołami a top ok 4 km. :mrgreen:
Tak więc troszkę nóżki mnie bolą.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 01, 2015 20:31 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

MaryLux pisze:Obrazek

Smacznego Maryś - co popijasz ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 01, 2015 20:32 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Sihaja pisze:Hej :)