A karmę trzeba koniecznie zamykać.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pyma pisze:Jeżeli chodzi o zastrzyk dla Tajfuna i było to coś mętnego, to widziałam takie w poniedziałek w koszyczku pod tablicą.
Duszek686 pisze:Asiu, Piotrze - ogromne dzięki za termostaty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Duszek686 pisze:a ja rozmawiam właśnie z Panią w sprawie potencjalnej adopcji Ninki.
Trzymajcie kciuki
Georg-inia pisze:od wczoraj do przyszłego piątku włącznie Adaś na antybiotyku. Ninka i Amelka dziś dostają ostatnią dawkę. Franek zaszczepiony. O ile mnie pamięć nie myli - jutro Bella powinna dostać ostatni Zylexis.
Po 16-tej dojadę podać leki, bo dziś chyba tylko Paula i Aga, a one nie kłują.
anima_a pisze:Georg-inia pisze:od wczoraj do przyszłego piątku włącznie Adaś na antybiotyku. Ninka i Amelka dziś dostają ostatnią dawkę. Franek zaszczepiony. O ile mnie pamięć nie myli - jutro Bella powinna dostać ostatni Zylexis.
Po 16-tej dojadę podać leki, bo dziś chyba tylko Paula i Aga, a one nie kłują.
Ja dziś będę, to chętnie ich pod Twoim okiem pokłuję, żeby nabrać wprawy i potem już samodzielnie robić.
anima_a pisze:To może Cię zgarnąć? Bo ja też po 16 będę jechać i to z okolic Broniewskiego.
Georg-inia pisze:anima_a pisze:To może Cię zgarnąć? Bo ja też po 16 będę jechać i to z okolic Broniewskiego.
oj, Ania, dzięki, ale zanim Ty z Broniewskiego przyjedziesz tutaj, to u mnie już firmę zamknąspoko, bardzo dziękuję, ale u nas dość dużo ludzi w stronę Aleksandrowa jeździ, więc z kimś się zabiorę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości