Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.90

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 24, 2015 11:37 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

Caragh pisze:Aaa idź! Już jej 100 razy mówiłam, że to cytowanie - szczególnie fot - upierdliwe jest :twisted:

No wiesz! Za starą kretkową powinno Ci się oberwać! Ona nie Kretka przecież! :twisted:

Kretki chcemy! Kretki chcemy! Kretki chcemy!
Nie takie cytowane oczywiście :P

MAUPA MAUPA MAUPA!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 24, 2015 11:37 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

kalair pisze:Yyy..to od Klaudii było do Kasi chyba..
Ja niestety mam totalną prościznę.. Prosta kobieta ze mnie.. :ryk:

No ja wiem, że Klaudii, czytać umiem :twisted:
Dobre masz, paszą Ci :lol:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

:oops:
Karolek(ona) pisze:no na kretkę to trzeba mieć wygląd i zasługiwać na specjalne traktowanie, a ona co najwyżej może im służyć i podziwiać :ryk:

No mądrala się odezwała, no.. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 24, 2015 11:38 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

kalair pisze:Zaadoptuj koteczka. :mrgreen: Tu możesz, ale nie w nadmiarze. :ryk:

Chyba jako śniadanie dla Shercia :twisted:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto lut 24, 2015 11:38 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

Karolek(ona) pisze:
kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:wróci stara kretkowa i zacznie cytować każdą odpowiedz pod fotami to będziesz miała zdjęcia na każdej stronie :P

coś czuję, że za tą starą kretkową mnie dorwie i zrobi kuku

JA CI DAM STARA! 8O Co za maupa , no, zjawia się raz na rok, i od razu dołuje :twisted:

hehe :201414

:201418
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 24, 2015 11:39 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

kalair pisze:MAUPA MAUPA MAUPA!

No już mi tak nie słodź, tylko Kretuszki DAWAJ!
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto lut 24, 2015 11:40 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

Caragh pisze:
kalair pisze:Yyy..to od Klaudii było do Kasi chyba..
Ja niestety mam totalną prościznę.. Prosta kobieta ze mnie.. :ryk:

No ja wiem, że Klaudii, czytać umiem :twisted:
Dobre masz, paszą Ci :lol:

Ale mała odmiana by się przydała.. dobierałam sobie fryzurki kiedyś, bardzo mi się delikatnie kręcone podobają. Takie bardziej fale, nie baranek. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 24, 2015 11:41 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

Caragh pisze:
kalair pisze:Zaadoptuj koteczka. :mrgreen: Tu możesz, ale nie w nadmiarze. :ryk:

Chyba jako śniadanie dla Shercia :twisted:

no lekko by nie było, fakt. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 24, 2015 12:14 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

kalair pisze:Obrazek

Obrazek

Pysiaczki słodkie, buzinka do całowania, achh te oczki zielone :1luvu: :1luvu: Piękne kolory :1luvu: :1luvu:
No dogrzebałam się do fotek, miedzy gdzieś tam przeczytałam, że cytowanie fotek jest upierdliwe - filozofie mam w tym taką, że nie jak jest raz na jednej stronie :mrgreen:

Ten post jest nieskończony, będzie cytowanie kolejnego zdjęcia :mrgreen: ale nie mogę tego zrobić pod tym postem, bo już dostałam za to po głowie od panny Caragh - coś tam było o netykiecie i że jest opcja zmień. Więc zmieniam :ryk:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Same buzinki słodkie :D

Ten post nadal nie jest skończony, zmieniam dalej :mrgreen:

No i jest ostatnia Kretuszka - Lafi :D

Wszystkie trzy dziewczynki piękne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Co do tego, gdzie moje śpią to Kitusia w swoim "pokoju" łazience przy kaloryferze, tak grzeje kostki i ma spokój. A Marysia ze mną :) Jak tylko idę spać, to córa idzie ze mną i zawsze tą samą ścieżką dookoła łóżka układa się na pościeli lub pod. A dziś jak się obudziałam skoro świt i przyszła z nocnego jedzenia to leżałam placami do niej i czuję jak łapką dotyka mnie w plecy. Wyobraźcie sobie taką pluszową łapkę jak ktoś Wam delikatnie dociska w plecy. Ja na pierszwy raz nic a za chwilę znowu ta łapka :D Może chciała zobaczyć stopień mojego snu, że mnie nie obudziła skrzeczeniem :D Musiałam obrócić się i zrobić jej miejsce na kołdrze :D I tak sobie śpimy co noc. A jak jak wstaje a ona dalej śpi to zamykam pokój i ona tam śpi jak dziecko aż do całkowitego wyspania :)

Edit. post skończony :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lut 24, 2015 12:25 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

Caragh pisze:
kalair pisze:MAUPA MAUPA MAUPA!

No już mi tak nie słodź, tylko Kretuszki DAWAJ!

Nie ma, są kaczki, mogą być? :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 24, 2015 12:29 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

Lepsze niż nic. Dawaj Kaczuszki :P
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto lut 24, 2015 12:32 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

klaudiafj pisze:Wszystkie trzy dziewczynki piękne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Co do tego, gdzie moje śpią to Kitusia w swoim "pokoju" łazience przy kaloryferze, tak grzeje kostki i ma spokój. A Marysia ze mną :) Jak tylko idę spać, to córa idzie ze mną i zawsze tą samą ścieżką dookoła łóżka układa się na pościeli lub pod. A dziś jak się obudziałam skoro świt i przyszła z nocnego jedzenia to leżałam placami do niej i czuję jak łapką dotyka mnie w plecy. Wyobraźcie sobie taką pluszową łapkę jak ktoś Wam delikatnie dociska w plecy. Ja na pierszwy raz nic a za chwilę znowu ta łapka :D Może chciała zobaczyć stopień mojego snu, że mnie nie obudziła skrzeczeniem :D Musiałam obrócić się i zrobić jej miejsce na kołdrze :D I tak sobie śpimy co noc. A jak jak wstaje a ona dalej śpi to zamykam pokój i ona tam śpi jak dziecko aż do całkowitego wyspania :)

Edit. post skończony :D

No i co ja mam zrobić z taki długim postem! :ryk:
Dziewczynki Cioteczce dziękują! :1luvu:
To jest strasznie słodkie! Irisia tak łapecczką dotyka, jak prosi o papu. Podchodzi, robi wielkie oczka, i paca, a właściwie baardzo delikatnie dotyka łapeczką. :D A przed Kreciami miałam Kamę, buranię. Kotka niedotykalska, gryząca bez ostrzeżenia. Można było ją głasknąć raz, dwa razy, jak sama przyszła na kolan. Tylko do mnie notabene.
Za to. Jedyna kicia, która jak kładłam się do łóżka, przychodziła, kładłam ją bez ceregieli buzinką do siebie, łapeczki obejmowały mi szyję, i kocia spała do rana wtulona jak nie wiem co. Naprawdę niesamowite. Doktor Jeckyll i mr Hyde.. :P
Ostatnio edytowano Wto lut 24, 2015 13:02 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 24, 2015 12:33 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

Caragh pisze:Lepsze niż nic. Dawaj Kaczuszki :P

łoł.. :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 24, 2015 12:37 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 24, 2015 12:42 Re: Szylkretki są piękne .161:) Uciekająca Safcia-film str.9

OO kacze gody :D Będą małe :)

Kitusia też trąca łapką, ale to nie jest trącenie - to takie dociśnięcie łapki ;) Zrobiłaby odcisk jakbym była gliną :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]