Wdrażasz męża do biegania, widzę.
A o biustonoszach lepiej nie wspominaj. Nawet w Lingerii mają 1 słownie - jeden model, który na mnie pasuje, ale za to kosztuje 260 zeta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:Z 30KK tez nie ma wyboru.......
Jak widać ograniczenie mięsa wychodzi mi na zdrowie
mir.ka pisze:charm pisze:Z 30KK tez nie ma wyboru.......
Jak widać ograniczenie mięsa wychodzi mi na zdrowie
ja mięsa dawno nie jem, a biust mi z wiekiem rośnie![]()
ale nie mam aż tak dużego, miska "tylko" 75 F
AYO pisze:No piekne pszczółki![]()
Wdrażasz męża do biegania, widzę.
A o biustonoszach lepiej nie wspominaj. Nawet w Lingerii mają 1 słownie - jeden model, który na mnie pasuje, ale za to kosztuje 260 zeta
dziękipsiama pisze:Charm, Twoje zmniejszanie się jest imponujące ! Pochwal się ile już rozmiarów ubrań przeskoczyłas i w jakim czasie ? Pewnie cała garderoba do wymiany
psiama pisze:Ja mam mnóstwo ruchu w ciągu dnia i kiedy nie jem słodyczy albo nadmiarowych dan między daniami tez chudne siłą rzeczy, najbardziej w pasie, udach, ale nie w biuście![]()
Myszolandia pisze:Oj,mi też natura nie żałowała,jeśli chodzi o biust
Od zawsze miałam większy
A co robisz,ze tak pieknie schudłaś i chudniesz Oprócz biegania ?
Jakąś extra dietę masz,czytam,ze jesz co chcesz,ale w jakiś specjalnych dawkach czy jak ?
Mi to najlepiej się chudnęło w początkach ciąży
Nie miałam za bardzo apetytu,jadłam tyle o ile
mir.ka pisze:Myszolandia pisze:Oj,mi też natura nie żałowała,jeśli chodzi o biust
Od zawsze miałam większy
A co robisz,ze tak pieknie schudłaś i chudniesz Oprócz biegania ?
Jakąś extra dietę masz,czytam,ze jesz co chcesz,ale w jakiś specjalnych dawkach czy jak ?
Mi to najlepiej się chudnęło w początkach ciąży
Nie miałam za bardzo apetytu,jadłam tyle o ile
Sylwia Ty to chyba nie powinnaś mieć kłopotu z kupnem bo Gorsenia z Łodzi bardzo ładne szyje a rozmiarówkę ma chyba nawet do K
ja w ubiegłym roku kupowałam, ale w takiej fajnej hurtowni bielizny w Dąbrowie G, od wielu lat tam kupuję bo wybór duzy, fachowa obsługa i ceny nawet przyzwoite, za biustonosze płaciłam po 65 zł, a są bardzo ładne
eeee, nic,... Ja się nie odchudzałam, żadnej diety, czegokolwiek...Myszolandia pisze:A co robisz,ze tak pieknie schudłaś i chudniesz Oprócz biegania ?
oczywiściemir.ka pisze:ale pyszne ciasta nadal pieczesz?
mir.ka pisze:ja w ciastach zamieniłam cukier na stewię,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości