Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pyma pisze:Łucja w domuale kciuki nadal potrzebne, żeby domek poradził sobie z jej alergią
ser_Kociątko pisze:ser_Kociątko pisze:wysłałam Anecie historię Chmurki wraz z fotkami.
Dzień dobry,
Dzisiaj rano dostałam sms'a z prośbą o opis Chmurki i fotki, wysłałam Anecie opis + zdjęcia już w czwartek rano... Mam rozumieć, że tamten jest zły i pisać nowy? Czy na jakiej zasadzie to ma wyglądać? Zrobicie konkurs, który jest najlepszy a ja codziennie będę może nowy wysyłać? ...
ser_Kociątko pisze:Skoro wskakuje sama na kolana, to myślę, że można napisać, że jest miziakiem ;]. Chociaż wiadomym jest, że potencjalnemu nowemu opiekunowi będzie musiała zaufać...
Wazonek17 pisze:Mam pytanie od koleżanki, która chciałaby adoptować Teodora.
Czy koty przed ewentualną adopcja może być zaszczepiony przeciw białaczce i czy miał robiony test na białaczkę?
Jeśli nie, to gdzie i za ile takie badanie można wykonać?
pyma pisze:
Łucja w domuale kciuki nadal potrzebne, żeby domek poradził sobie z jej alergią
Georg-inia pisze:Wazonek17 pisze:Mam pytanie od koleżanki, która chciałaby adoptować Teodora.
Czy koty przed ewentualną adopcja może być zaszczepiony przeciw białaczce i czy miał robiony test na białaczkę?
Jeśli nie, to gdzie i za ile takie badanie można wykonać?
test ELISA można wykonać właściwie w każdej lecznicy, kosztuje około 60 zł chyba. Teodor ma być wychodzący?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 38 gości