Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:[quote="sistersy25"
Zgraj, nikt się nie będzie śmiał, co ty :p na internecie nie znajdę tego filmu ? Obejrzałabym coś takiego, innego niż obecnie wszystkie filmy o duchach, na jedno kopyto
sistersy25 pisze:Klaudia to była głupia dziecięca zabawa. Byłyśmy jeszcze w podstawówce, z koleżankami, zrobiliśmy krąg, oddałyśmy każda po kropli krwi i uznaliśmy ze wywołany św Walentegocoś wtedy przylazlo, świeczki pogasly, firanki się poruszył, przerwałyśmy krąg i zaczęłyśmy uciekać.. strasznie tego żałuję teraz... w czarną magię tez się nie bawię, bawiłyśmy się tylko w laleczki voodoo, i wiem ze to działa. Ale się było głupim kiedyś
gdybym miała taki sen jak ty - o matko, nie dziwię się że płakałaś
Nie wiem o jakich rytuał ach piszesz, ale umarła bym ze strachu przywołując demona
w sumie przy wywoływanie duchów, na to samo wychodzi
klaudiafj pisze:No dobrzeto kończymy te straszne opowieści, bo jeszcze mi wątek nawiedzi
Ja sobie zobaczę horror
![]()
Kasiu plus tego wszystkiego jest taki, że jak będziemy babciami to będziemy miały na co straszyć wnuki![]()
A jak byłam całkiem dzieckiem to koleżanka śpiewała mi upiorną piosenkę o kobiecie, którą żywcem zamurowanoseriooo ładna piosenka dla dziecka 7 letniego
kalair pisze:Dobrej nocki..
klaudiafj pisze:Tak, fajna piosenkaPytałam wielokrotnie o tą piosenkę, ale jakos z biegiem lat uleciała w niebyt. Tej koleżance śpiewała to mama i miała dwie albo trzy takie melodie. Wierzcie mi - to była makabryczna piosenka, tragiczna, bo ta dziewczyna za coś została ukarana, ale nie pamiętam już za co
Chociaż się bałam to łaziłam za tą koleżanką i chciałam więcej tych makabr słuchać.
Skrzywiła mnie, nie ma co!
A pierwszy horror jaki sama zobaczyłam film to Pogromcy duchów pierwsza część. Mama spała po nocce a ten film miałam z tych wymian, chyba nawet sama ten i ten o duchach wyżebrałam tam za jakieś inne filmy (miałam chyba 6 latNosz tak się bałam na tym filmie, tak to było dla mnie prawdziwe, że szok!!! A kiedy szła ta wielka pianka to prawie zemdlałam ze strachu!
haha a przecież to bajka jest, komedia, a pianka to nie żaden potwór tylko symaptyczny chłopek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 31 gości