Informacje od Justy:
"Tygrys mimo dużego chudnięcia ma dobre wyniki krwi, ale i tak się martwię, prawdopodobna przyczyna tego stanu to tęsknota za Fibim ("), wczoraj minął miesiąc jak go z nami nie ma

Tygrysek tak samo reagował jak odeszła za TM Tarunia , teraz bardzo zżywa się z Laryska, Tygrys dostał wczoraj kroplówkę i obrożę z z feromonami, a to nie są tanie rzeczy
Wczoraj tez u weta była moja Etna, miała ekg i za 10 dni operacja, tak bardzo się boje , jeszcze czeka ja rtg aby wykluczyć przerzuty
Dziś Matyldzia znów gorzej się czuje, znów ma duszności i znów konieczny był steryd

.
A Mikuś dostał comiesięczną dawkę Zylexisu. Kochani może znacie jakiegoś rolnika blisko Tychów lub fundacje zajmującą się zwierzętami gospodarskimi , a pytam nie bez powodu , bo potrzebuje pszenice, przez wiele lat miałam, ale ten rolnik zachorował i już nie obsiewa pola a ja karmie stado ptaków po śmierci sąsiada i już nie daje rady, kasza to koszt około 2 zł za kg a pszenicę miałam za polowe tej ceny, popytajcie , może ktoś mi sprzeda taniej pszenice ... ptaki też chcą jeść i żyć ..."
Justyna odebrała też paczki z podkładami, bo musiała iść po nie na pocztę. Jak się ogranie z nimi , to zamieścimy zdjęcie.