Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 10, 2015 9:20 Re: Bąbel & Spółka... Wesołych Świąt i dobrego losu!!! Cudów

Kochane Cioteczki, nasze nowe jednookie podopieczne, wczoraj dotarły do Polski.
Są roztkliwiające, nieśmiałe i kruchutkie, niestety za nimi wiele, zbyt wiele...
Ale teraz już grzeją doopki w pokoiku Peci, której za tę możliwość z całych sił dziękuję :1luvu:
Już Kasia je wychucha :D
W czwartek jedziemy z nimi do lecznicy, a dziś z grupą pozostającą pod skrzydłami Marty :1luvu: , którą staramy się wykurować (grupę, nie Martę :wink: ). Niestety niedożywienie zaowocowało sporymi problemami z wątrobą i jelitkami :( Za nimi mnóstwo badań, przed nimi jeszcze troszkę, ale musi być dobrze wreszcie :ok: :ok: :ok:
Czarnuszka ma ok. pół roku, a rudziaszka ok. ośmiu miesięcy. Przyjeżdża do nas prawie sama młodzież, starsze raczej nie mają szansy dożyć szansy na ratunek, pomimo że ratowniczki po tamtej stronie granicy robią co mogą, a nawet więcej... :cry:

Oto panieneczki wczoraj, jeszcze w mojej łazience.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lut 10, 2015 13:55 Re: Bąbel & Spółka... Zapraszają do pomocy kocim emigrantom!

a jakby ktoś śliczny prezent chciał zakupić dla swojej Walentynki czy Walentego, to zapraszamy na bazarek , który KotwKratkę wystawił dla tych właśnie przyjezdnych biedulek :

viewtopic.php?f=20&t=167349&p=10984002#p10984002

pięknie dziękujemy w imieniu kotków :1luvu:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro lut 11, 2015 20:37 Re: Bąbel & Spółka... Zapraszają do pomocy kocim emigrantom!

...
Ostatnio edytowano Nie lut 22, 2015 12:46 przez Małgocha Pe, łącznie edytowano 1 raz
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto lut 17, 2015 17:30 Re: Bąbel & Spółka... Zapraszają do pomocy kocim emigrantom!

to na z tego dnja kota to bym Ciem Ciocia uściskał, ale wjem ,że większom sparwi radośc brzuchol mego kumpla Rolfika -sam robiłem zdjencie i se trochę nie wyszło , ale brzucholek widać Tuliś

Obrazek

alessandra

Post » Śro lut 18, 2015 10:21 Re: Bąbel & Spółka... Zapraszają do pomocy kocim emigrantom!

Tulisiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
bardzo, bardzo Ci dziękuję!!!
Jestem ostatnio tak zabiegana i przytłoczona poczuciem odpowiedzialności, że cudowny brzuszek Rolfika :1luvu: pojawił się w najbardziej odpowiednim momencie :D
Ja również życzę Ci wszystkiego naaaajlepszego i tego byś zawsze był sobą :!: :1luvu: :201461
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw lut 19, 2015 19:29 Re: Bąbel & Spółka... Zapraszają do pomocy kocim emigrantom!

alessandra pisze:
Obrazek

Myślałam, że to Bąbel :mrgreen:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pt lut 20, 2015 12:46 Re: Bąbel & Spółka... Zapraszają do pomocy kocim emigrantom!

he he coś Ty, Bąbel ma taka sportową sytwetka ,że hej :ok: a Rolfik taką lekko ....pólsportową :mrgreen:

alessandra

Post » Czw kwi 02, 2015 11:50 Re: Bąbel & Spółka... Zapraszają do pomocy kocim emigrantom!

Witajcie Cioteczki Kochane!!!
Dawno nie pisałam, ale właściwie działania ślepaczkowe nie pozostawiają na nic czasu :wink: :oops:
Nawet moje osobiste Ukochania przywołują mnie do porządku, bym się nimi więcej i więcej zajmowała :wink:
U nas i dobrze i źle. Najgorzej jest ze zdrówkiem Planety, który jest już przebadany na wszystko i wszędzie, a problem nie znika. Pozostały dwie opcje: niespecyficzne zapalenie jelit lub chłoniak.
Teraz wiozę całą dokumentację do Wrocławia, gdzie doktor Skrzypczak obiecał znaleźć nam dobrego gastroenterologa, który zajmie się Planetą.
Z doktorem Skrzypczakiem spotykamy się jutro, bo to jutro wielki dzień - kontrola Koziego Bobka!!! Jadę z przekonaniem, że PiPi jest zdrowa i zdrowa będzie :ok: :ok: :ok: Mimo to, najgoręcej na świecie proszę Was, Kochane o kciuki za wynik tej jutrzejszej endoskopii :oops:

Michaś stabilny, ale czeka nas kontrola serduszka zalecona przez Panią doktor Neskę. Musi być dobrze z moim Ukochaniem!
Bąbel jakoś opanował kamicę, ale nie opanował się :mrgreen: Jest największym i najsłodszym skurczybyczkiem w naszym domu 8)
Smużka jest najskoczniejszą istotką w domu, wesołką naszą zdrowiutką i słodką.
Myszka trochę geriatrycznie dziwaczeje, ale nadal jest moją maleńką córunią :wink:
Józio rozjaśnia każdy dzień, jest niezwykłym czarodziejem :D
Smoczek śmieszny i dziewczyński jak zawsze, nadal wiernie wielbi Planetę.
Saruś to prawdziwy bosman, chociaż milusiński jak nie wiem. Trzyma się w zdrowiu :ok:
Zapomniałam donieść, że PiPi jest teraz dwa razy taka jak przed operacją :D Z rozkoszą nadrabia...

Szalona Mela konsekwentnie traci wzrok, ale nie szalej :lol:
Budrys jest najgrzeczniejszym przytulakiem na świecie :roll:

A ja tęsknię do Was...
Wkrótce nadejdzie wiosna, rozpocznie się sezon tarasikowy. Przyjeżdżajcie do nas!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw kwi 02, 2015 12:04 Re: Bąbel & Spółka... Wielki piątek- wielka kontrola PiPi we

Ty tak nie zapraszaj, bo ludzie pomyślą jeszcze ,że tak na poważnie :lol:

Jutro sie widzimy :ok: zastanawiam sie, co zapomnę, choc wszystko przygotowałam niby... :roll: :wink:

alessandra

Post » Czw kwi 02, 2015 12:14 Re: Bąbel & Spółka... Wielki piątek- wielka kontrola PiPi we

alessandra pisze:Ty tak nie zapraszaj, bo ludzie pomyślą jeszcze ,że tak na poważnie :lol:

Jutro sie widzimy :ok: zastanawiam sie, co zapomnę, choc wszystko przygotowałam niby... :roll: :wink:

Kochana, Ty ciągle myślisz, że ja żartuję i wcale nas nie odwiedzasz :twisted: :placz: :wink:

Najważniejsze żebyś Ty była, z ewentualnymi brakami sobie poradzimy :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw kwi 02, 2015 12:18 Re: Bąbel & Spółka... Wielki piątek- wielka kontrola PiPi we

jerzykowka pisze:
alessandra pisze:Ty tak nie zapraszaj, bo ludzie pomyślą jeszcze ,że tak na poważnie :lol:

Kochana, Ty ciągle myślisz, że ja żartuję i wcale nas nie odwiedzasz :twisted: :placz: :wink:

Najważniejsze żebyś Ty była, z ewentualnymi brakami sobie poradzimy :wink: :D

czekałam na obietnicę,że dasz sobie radę z D. , rozumiem,że zakupiłaś różowa farbę na schody :mrgreen:

właśnie je polecam tutaj: viewtopic.php?f=20&t=167905&start=60

alessandra

Post » Czw kwi 02, 2015 12:19 Re: Bąbel & Spółka... Wielki piątek- wielka kontrola PiPi we

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za jutro
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pon kwi 06, 2015 18:05 Re: Bąbel & Spółka... Wielki piątek- wielka kontrola PiPi we

jak tam co tam?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto kwi 07, 2015 8:33 Re: Bąbel & Spółka... Wielki piątek- wielka kontrola PiPi we

Kochane, jest bardzo dobrze :D :D :D
To miała być ostatnia wizyta PiPi we Wrocławiu, ale ze względu na zgrubienie (przerost) błony śluzowej krtani planowana jest ponowna kontrola za rok. Jednak Pan doktor jest bardzo dobrej myśli i uważa, że na 99% mamy tę koszmarną chorobę za sobą :ok: :ok: :ok:
Jestem bardzo szczęśliwa, a Kozi Bobek chyba wszystko rozumie bo szczęście pokazuje wręcz demonstracyjnie :wink: :D
Dziękuję Wam... :1luvu:
A PiPisia przesyła Wam buziaki i swoje nieme, ale i tak gromkie miau :!:

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto kwi 07, 2015 8:41 Re: Bąbel & Spółka... Wielki piątek- wielka kontrola PiPi we

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

[poprzednia][następna]