ser_Kociątko pisze:wysłałam Anecie historię Chmurki wraz z fotkami.
wściekulec ta Wasza Chmurka

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ser_Kociątko pisze:wysłałam Anecie historię Chmurki wraz z fotkami.
Wazonek17 pisze:2 i 4 marca poproszę dyżur![]()
Duszek686 pisze:Tajfun był na kontroli - średnio te dziąsła wyglądają - na jutro ma zastrzyk przeciwbólowy pod skórę - zastrzyk jest w pufie w jego pokoju, w sobotę jadę z nim znów na sprawdzenie![]()
Nina i Łucja strasznie się rozłożyły, Amelka już dużo lepiej - jak przyjechałam z Tajfunem - była zamknięta w kuchni - wypuściłam ją.
JoannElle pisze:Wazonek17 pisze:2 i 4 marca poproszę dyżur![]()
A mogłabyś odstąpić ten 4? To środa, a środy mi najbardziej pasują
Duszek686 pisze:Wczoraj Amelka nie wyglądała jakos bardzo źle - stąd mój wpis że jest lepiej. Ale ja tam byłam tylko chwilę, więc może faktycznie nie jest jeszcze dobrze. Łucja za to bardzo "charczała" przy oddychaniu - choć faktycznie nic jej z nosa nie płynęło. Nina - zalana na maxa, porobiłam zdjęcia, napiszę jej aktualizację na stronę i FB
MaPi pisze:Łucja charcze i świszczy. Jak byłam w środę wieczzorem to leżała na krzesełku i wydawała dźwięki jak Matylda.
Georg-inia pisze:MaPi pisze:Łucja charcze i świszczy. Jak byłam w środę wieczzorem to leżała na krzesełku i wydawała dźwięki jak Matylda.
no to nie wiem, głucha jestem czy co?...? Słyszałam, że furczy Amelka, Bella, Nina, ale Łucji naprawdę nie słyszałam, żeby ona coś dźwięczałakichać, owszem, serię puściła dwa razy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości