Łatoszek i gromadka. Wiosennie i pachnąco :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 18, 2015 23:37 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Nowa chatka zajechała :twisted:
Trzeba obwąchać i obczaić :twisted:

Obrazek Obrazek

Jest ok :) można iść dalej
Obrazek

Obrazek Obrazek

A zdolniacha ze mnie :D wlazłem, ale zejść nie potrafię :lol:
Obrazek Obrazek

Obrazek

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lut 18, 2015 23:49 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Na dzielnicy grasuje włamywacz :mrgreen: pilnujcie kocich misek :mrgreen:
Obrazek

Słoneczko pięknie świeci
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Śro lut 18, 2015 23:56 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Oczywiście zabawa obowiązkowa

Obrazek Obrazek

No ale trzeba iść na jedzenie wołają

Obrazek

Obrazek

Popołudniowa siesta
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Czw lut 19, 2015 0:20 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Była Złodziejka........................................................................I nie ma Złodziejki :ryk:
Obrazek Obrazek

Pamiętaj :!:
Najpierw trzeba zamerdać ogonkiem w prawo, potem w lewo, potem znów w prawo, a jak nic nie będzie ci przeszkadzać to możesz się spokojnie bawić
:ryk: :ryk:

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek

No zabawa zabawą :D ale ktoś tego bałwana musi ulepić :twisted:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Czw lut 19, 2015 1:30 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

O ranyyy :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ale te koty PIĘKNE! Co za futra 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Czyste i grubaśne jak nie wiem co!! Chatka świetna, budki syropianowe ciepłe, posiłki smaczne, zabawa w śniegu radosna, złodziejaszek i jego tyłek przed ucieczką przecudny! Jestem pod wrażeniem, te koty wyglądają niesamowicie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jezuuu aż chce się wsadzić japkę w to pachnące i bogate futerko :D Takie misie :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Ale tam u Ciebie opieka nad kotami profesjonalna :!: Co pisze na budce? To wszystko jest przy osiedlu i nikt tym kotom nie zagraża?
Jakże to nie znany mi obrazek, niesamowite :201440
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lut 19, 2015 1:37 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Piękne zdjęcia!

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Czw lut 19, 2015 7:30 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Te koty tak zaopiekowane i 'zorganizowane' jak nie jeden w domu nie ma 8O
Puchacz taki ofutrzony jak tybetański jak na zimę :lol:
Wyglądają na szczęśliwe po prostu.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lut 19, 2015 10:04 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

No zabawa zabawą :D ale ktoś tego bałwana musi ulepić :twisted:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek[/quote]

on taki zdolny? sam kulki lepi? 8O
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lut 19, 2015 10:24 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Gosiu! Przepiękne stadko! Aż miło na nie patrzeć :1luvu: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw lut 19, 2015 10:28 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Naprawdę koty przecudne, mają tam naprawdę dobrze :)
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Czw lut 19, 2015 11:45 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

To i ja się ujawniam..... :D :1luvu:
Koty podziwiam od dawna,cudnie wyglądają...
miło tutaj zaglądać,czytać.... <3 :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lut 19, 2015 12:04 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

A miło mi :D I dziekuję za odwiedziny :)

Ja mało tutaj pisze, bo nie ma o czym pisać :mrgreen: przeciez nie będe codziennie pisać że u nas spokój i cisza :mrgreen: Dlatego wolę zdjęcia wstawić one wszystko pokazują :)

klaudiafj pisze:złodziejaszek i jego tyłek przed ucieczką przecudny!

Pannica nie uciekała tuż to zwyciężczyni Dachowca i Rasowca miesiąca http://www.petsupplies.pl/dachowiec-i-r ... ?prID=5316

to nie wypada jej :D pojadła to czmychnęła do dziury :| :lol: i tylko kitałki wystawały :ryk:

klaudiafj pisze:Co pisze na budce? To wszystko jest przy osiedlu i nikt tym kotom nie zagraża?
Jakże to nie znany mi obrazek, niesamowite :201440

Wiesz nie pamiętam,ale cos w stylu że budka podarowana przez Stowarzyszenie""..."" i postawiona za zgodzą administratora w tym przypadku mnie :smokin: 8) :ryk: Marlenko budki się przyjęły i zostały "ochrzczone" czyt* obsikane :ryk: :ryk:

Odnośnie pytania o bezpieczeństwo to nic i nikt kotom nie zagraża :) Wszyscy mnie znają bo się tutaj wychowałam. Ja znam wszystkich także ma się te plecy :ryk: A tak serio to jest dobrze, trzeba żyć w zgodzie z mieszkańcami osiedla.
Ja się moimi kociastymi sama zajmuję :) Marcin to bardziej od transportu tylko jest. Bo jego całymi dniami nie ma.
Koty mają opiekę weta jak jest taka potrzeba, co pół roku są odrobaczane i odpchliwane.

Raz dawno temu zdarzył się przypadek "zabawy" pewnego kolesia i jego pittbula z kotami-nic złego sie nie wydarzyło, no i szybko został postawiony do pionu przez Panów ze Straży Miejskiej. Trzeba wiedzieć jak z nimi rozmawiać :)
Ogólnie to chłopak już tutaj nie mieszka tylko jego rodzice z tym psem, ale spokój jest :ok:

Moje osiedle jest podzielone na trzy części, górne, środkowe i dolne. Na każdym są kociaste, ale one mają swoich opiekunów-znam tylko jedną osobę, ale to tylko tak z rozmów jak szukaliśmy kiedys kota. Ja mam kociaste na dolnej części, ale te z innych rejonów czasami przyjdą do nas. Choć to się rzadko zdarza. Wczoraj byl jeden cały biały z rudym ogonem. Właściwie to szary był umorusany jak cholercia.

No to chyba tyle :)
Ostatnio edytowano Czw lut 19, 2015 12:15 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Czw lut 19, 2015 12:08 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Łatek lepiący bałwana jest moim idolem - tak ogólnie, nie tylko jak kula śnieżki, on mi się jakoś tak nieodmiennie z moją Yoko kojarzy, pewnie przez podobnie pociapaną mordę (w ogóle uwielbiam krowy), któryś z bandy też do mojego Ryszarda jest podobny (nie wiem czy nie panienka któraś).
Cudne zimowe koty.
Moje podwórkowce też ostatnio nakryłam kilka razy na szaleństwach w śniegu, ale bałwana żaden nie próbował postawić :D
Też mnie zastanawia co to za "pismo okólne" masz tam na budce zamontowane.

Edit: doczytałam co to za info na budce 8)
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Czw lut 19, 2015 12:12 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

mir.ka pisze:on taki zdolny? sam kulki lepi? 8O

No troszkę trzeba pomóc :) bo kciuków nie ma :( ale jak widać ładnie mu poszło :ryk:

CatAngel

Post » Czw lut 19, 2015 12:14 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

CatAngel pisze:
mir.ka pisze:on taki zdolny? sam kulki lepi? 8O

No troszkę trzeba pomóc :) bo kciuków nie ma :( ale jak widać ładnie mu poszło :ryk:

nawet bardzo :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]