Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 17, 2015 11:44 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

WSZYSTKIM KOTKOM I KOCURKOM NAJKOCIEŃSZE ŻYCZENIA DUŻO GŁASKÓW , MIŁOŚCI I MISECZEK SAMYCH MNIAMNIUŚNOŚCI W DNIU ŚWIATOWEGO DNIA KOTA ABY TEN DZIEŃ DLA WSZYSTKICH FUTEREK TRWAŁ PRZEZ 365 DNI W ROKU ŻYCZĄ SŁUGI UNIŻENI CZŁOWIEKI. !!! :201461 :201461 :201461
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lut 17, 2015 14:38 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

agusialublin pisze:Kolezanecki moje, psysłam do Was na wątusia
To ja Kokusia :D
A i wiecie co, mamy w domu takiego małego skraba co mnie gania i by się tylko bawić kciał :D
A i jesce, kciałam naskarzyć na Gumisia, no ten wstręciuch nie daje mi zyć :placz:
Cy mogły byście coś z tym gagatkiem zrobić dziewcyny :twisted:

Koko. Witam cię serdusznie, moja Koleszanku. Potuptam popaczeć na tego coś co cię wciąż i wciąż gania. Biedmna jezdeś, przytuptaj do nas, u nas jezd na razie spokój i nie ma opcych.
Lizam cię po uszku.
Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto lut 17, 2015 14:39 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Ewa L. pisze:WSZYSTKIM KOTKOM I KOCURKOM NAJKOCIEŃSZE ŻYCZENIA DUŻO GŁASKÓW , MIŁOŚCI I MISECZEK SAMYCH MNIAMNIUŚNOŚCI W DNIU ŚWIATOWEGO DNIA KOTA ABY TEN DZIEŃ DLA WSZYSTKICH FUTEREK TRWAŁ PRZEZ 365 DNI W ROKU ŻYCZĄ SŁUGI UNIŻENI CZŁOWIEKI. !!! :201461 :201461 :201461

Mrru! Mrrrru! Dziąkujemy serdusznie :1luvu:
Ksiązniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 17, 2015 14:41 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Koszalin jest i chyba żyje. Strasznie jestem ostatnio zaganiana, nie wyrabiam na zakrętach. A w pracy walczę z komputerem, chwilowo jeden kryzys zażegnany, ale i tak zanosi się na zmianę kompa. No i roboty w pierony, dzisiaj już mam oczopląsy.
Spróbuję poodwiedzać zaprzyjaźnione wateczki, ale raczej wszystkiego nie dam rady doczytać.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 17, 2015 18:07 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Hej :1luvu: :1luvu:
Dobrze, że się znalazłaś, bo już się martwiliśmy :)
Wszystkiego najlepszego dla Księżniczek :) Dostały coś świątecznego dzisiaj?
Moje nie :oops: Ale wyślę małża po rybkę :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lut 17, 2015 18:41 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

klaudiafj pisze:Hej :1luvu: :1luvu:

Ciociu. Dziąkujemy serdusznie za życzonka.
Dzień nam się zaczął okropecznie stresownie, bo Duża polazła do pracy i nie złożyła nam życzeń ani nie dała prezęta i już myślałyśmy, że zapomniła o naszym świącie. A później za dżwiami były hałasy i śmiordziało, bo jakieś ludzie smarowują farbą ściany i dżwi, no i się troszku bojałyśmy. A Dużej długo nie bylo, no ale w końcu przylazła i się nami zajmnęła. Dostałyśmy mniamuśną wędzowną rypcię i Mała Ciorna dostała wątrupku, i jeszcze dostałyśmy wętkę z mysią i Duża nam uściskła łapeczki i nas pomiziała. Mamy nadzieję, że będzie więkcej mizianek i mniamuśności, bo zaraz pora kolacyjki.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 17, 2015 19:41 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Hej
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kota :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lut 17, 2015 22:22 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

z okazji Światowego Dnia Kota
życzymy wszystkiego najlepszego dla footerek

Obrazek

znowu przegapiłam znajomy wątek i wylądowałam na 9 :(
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Wto lut 17, 2015 22:27 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

MB&Ofelia pisze:
klaudiafj pisze:Hej :1luvu: :1luvu:

Ciociu. Dziąkujemy serdusznie za życzonka.
Dzień nam się zaczął okropecznie stresownie, bo Duża polazła do pracy i nie złożyła nam życzeń ani nie dała prezęta i już myślałyśmy, że zapomniła o naszym świącie. A później za dżwiami były hałasy i śmiordziało, bo jakieś ludzie smarowują farbą ściany i dżwi, no i się troszku bojałyśmy. A Dużej długo nie bylo, no ale w końcu przylazła i się nami zajmnęła. Dostałyśmy mniamuśną wędzowną rypcię i Mała Ciorna dostała wątrupku, i jeszcze dostałyśmy wętkę z mysią i Duża nam uściskła łapeczki i nas pomiziała. Mamy nadzieję, że będzie więkcej mizianek i mniamuśności, bo zaraz pora kolacyjki.

O jejciu Kruszynki Kochane, to Duża była dla Was wspaniała <3 Dostałyście rybkę wędzoną nonono postarała się bardzo :1luvu: :1luvu: i wędkę :D ach, ściskam Was moje kochane i bawcie się ładnie :D Całuję Wasze łepki między uszkami :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lut 17, 2015 23:36 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

No i kamień z serducha na nogę bęc :D Już się bałam,że Koszalin tsunami nawiedziło czy jakaś inna przyrodnicza franca, bo gdzieś was kochane dziewuszki wsysło :D Teraz jestem zdecydowanie spokojniejsza... :D Komputer za okno. Zakręty bierz po wewnętrznej. Na oczopląs rady niestety nie mam ale po prostu patrz na jednego kota na raz :D Ja już mam zeza rozbieżnego cholera ciężka, bo koty po domu schizują że ho ho. Z okazji Dnia Kota dostały ulubioną paciaję wątróbkowo-rybno-serduszkową a w nagrodę ja dostałam pełniuśkie kuwetki :D Psy tylko troszkę smętne bo się nie załapały ale dostały po wołowym gnacie wędzonym, znów przez pół nocy będą stukać po panelach... Kocham moje zwierzaczki wszystkie bez wyjątku :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Śro lut 18, 2015 10:08 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

kocia_mendka pisze:No i kamień z serducha na nogę bęc :D Już się bałam,że Koszalin tsunami nawiedziło czy jakaś inna przyrodnicza franca, bo gdzieś was kochane dziewuszki wsysło :D Teraz jestem zdecydowanie spokojniejsza... :D Komputer za okno. Zakręty bierz po wewnętrznej. Na oczopląs rady niestety nie mam ale po prostu patrz na jednego kota na raz :D Ja już mam zeza rozbieżnego cholera ciężka, bo koty po domu schizują że ho ho. Z okazji Dnia Kota dostały ulubioną paciaję wątróbkowo-rybno-serduszkową a w nagrodę ja dostałam pełniuśkie kuwetki :D Psy tylko troszkę smętne bo się nie załapały ale dostały po wołowym gnacie wędzonym, znów przez pół nocy będą stukać po panelach... Kocham moje zwierzaczki wszystkie bez wyjątku :D

Tsunami nie. Ale chwilami tak ciśnienie skacze, że rano nie mogę się zwlec z wyrka i przez cały dzień jestem śnięta. To chyba przez te wiatry - ostatnio często wieje, w koszalińskiej normie, ale mocniej niż zwykle. Ot, wiosna się zbliża :wink:
Na oczopląs patrzenie na jednego kota nie pomoże - mam astygmatyzm i widzę podwójnie :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro lut 18, 2015 10:09 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

isabell36 pisze:z okazji Światowego Dnia Kota
życzymy wszystkiego najlepszego dla footerek

Obrazek

znowu przegapiłam znajomy wątek i wylądowałam na 9 :(

Spoko, ja często przegapiam i później po całym miau szukam "zagubionego" wątku, zanim zorientuję się, że jest już nowy :wink:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro lut 18, 2015 10:11 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Dziąkujemy wszystkim serdusznie za życzonka :1luvu: Wczoraj był całkiem fajmny dzień, Duża się z nami bawiała więkcej niż zwykle, najfajmniej było z mysią z długim ogonę i z patyczkiem pode kocykiem. Dzisiaj też by mogła się z nami więkcej pobawić, ale już wiemy, że będzie gdziesik tuptać i będzie miała dla nas mniej czasa :( Może chociaż mniamuśności nam da?
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro lut 18, 2015 11:09 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Co myślicie o tym drapaku?
http://olx.pl/oferta/drapak-dla-kota-16 ... 6489041def

Mam na niego chrapkę. Tylko myślę, jakby go przetransportować...
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]