Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Kolezanecki moje, psysłam do Was na wątusia
To ja Kokusia![]()
A i wiecie co, mamy w domu takiego małego skraba co mnie gania i by się tylko bawić kciał![]()
A i jesce, kciałam naskarzyć na Gumisia, no ten wstręciuch nie daje mi zyć![]()
Cy mogły byście coś z tym gagatkiem zrobić dziewcyny
Ewa L. pisze:WSZYSTKIM KOTKOM I KOCURKOM NAJKOCIEŃSZE ŻYCZENIA DUŻO GŁASKÓW , MIŁOŚCI I MISECZEK SAMYCH MNIAMNIUŚNOŚCI W DNIU ŚWIATOWEGO DNIA KOTA ABY TEN DZIEŃ DLA WSZYSTKICH FUTEREK TRWAŁ PRZEZ 365 DNI W ROKU ŻYCZĄ SŁUGI UNIŻENI CZŁOWIEKI. !!!![]()
![]()
klaudiafj pisze:Hej![]()
![]()
Dobrze, że się znalazłaś, bo już się martwiliśmy
Wszystkiego najlepszego dla KsiężniczekDostały coś świątecznego dzisiaj?
Moje nieAle wyślę małża po rybkę
MB&Ofelia pisze:klaudiafj pisze:Hej![]()
![]()
Dobrze, że się znalazłaś, bo już się martwiliśmy
Wszystkiego najlepszego dla KsiężniczekDostały coś świątecznego dzisiaj?
Moje nieAle wyślę małża po rybkę
Ciociu. Dziąkujemy serdusznie za życzonka.
Dzień nam się zaczął okropecznie stresownie, bo Duża polazła do pracy i nie złożyła nam życzeń ani nie dała prezęta i już myślałyśmy, że zapomniła o naszym świącie. A później za dżwiami były hałasy i śmiordziało, bo jakieś ludzie smarowują farbą ściany i dżwi, no i się troszku bojałyśmy. A Dużej długo nie bylo, no ale w końcu przylazła i się nami zajmnęła. Dostałyśmy mniamuśną wędzowną rypcię i Mała Ciorna dostała wątrupku, i jeszcze dostałyśmy wętkę z mysią i Duża nam uściskła łapeczki i nas pomiziała. Mamy nadzieję, że będzie więkcej mizianek i mniamuśności, bo zaraz pora kolacyjki.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
kocia_mendka pisze:No i kamień z serducha na nogę bęcJuż się bałam,że Koszalin tsunami nawiedziło czy jakaś inna przyrodnicza franca, bo gdzieś was kochane dziewuszki wsysło
Teraz jestem zdecydowanie spokojniejsza...
Komputer za okno. Zakręty bierz po wewnętrznej. Na oczopląs rady niestety nie mam ale po prostu patrz na jednego kota na raz
Ja już mam zeza rozbieżnego cholera ciężka, bo koty po domu schizują że ho ho. Z okazji Dnia Kota dostały ulubioną paciaję wątróbkowo-rybno-serduszkową a w nagrodę ja dostałam pełniuśkie kuwetki
Psy tylko troszkę smętne bo się nie załapały ale dostały po wołowym gnacie wędzonym, znów przez pół nocy będą stukać po panelach... Kocham moje zwierzaczki wszystkie bez wyjątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości