Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 18, 2015 7:49 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Hejka :)
Zdjęcia mnie rozśmieszyły - szaleństwa kocie są zawsze super :)
Moja Gaja kocha folijki i celofaniki wszelakie, gryzie je, zjada a potem.... pawia puszcza. Nie iwem, dlaczego tak robi. Muszę wszystkie folie przed nią chować, bo inaczej mam sprzątanie...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro lut 18, 2015 9:36 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Moje pannice też lubią reklamówki, ale muszę uważać na nie. i to nie dlatego, że zjedzą. Mała Czarna kiedyś zaplątała się w reklamówkę i w panice (dosłownie panice) gnała jak torpeda po domu z tą powiewającą reklamówką. Aż się posiusiała ze strachu. Chwilę potrwało, zanim ją złapałam i uwolniłam.
Teraz reklamówki trzymam w szufladzie w przedpokoju, jak się otworzy tą szufladę to Ofelia chętnie się w niej kładzie. Ona lubi takie nietypowe legowiska, zwłaszcza jak są wysoko.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lut 18, 2015 11:48 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Dzień dobry :1luvu: :201461
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro lut 18, 2015 12:06 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Dzień dobry Dziewczynki :)

Te sztywne reklamówki tą fajne, bo utrzymują kształt jak się ułoży, a rączki rozcinam. I te sztywne moje koty pazurami podrą zazwyczaj. ja się nie boję zostawić reklamówki na noc :) U mnie nie jedzą i nie liżą tego - tylko buszują w reklamówce :) Ale jakby jadły jak u Shahaja to też bym się bała.
MB&Ofelia moje zazwyczaj tak chodzą z reklamówką na tyłku, aż sama odpadnie, czasem jakiś chce uciec od reklamówki a ta go goni, ale to dla nich jest zabawa - żadna się jeszcze nie bała.
Za to reklamówek bał się Maciuś, bardzo - miał reklamówkową fobie, tak jakby mu się coś złego stało kiedyś związanego z reklamówką. Kitusia i Marysia obie mogą zamieszkać w niej, a Macius uciekał biedny.

Ach dziś dzień po ciężkim dniu :) Dziękuję za wczorajsze słowa wsparcia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lut 18, 2015 12:32 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Klaudia,nie przejmuj się,nie ma sensu,wiesz jak jest <3 <3
Obrazek

aannee99

Post » Śro lut 18, 2015 12:51 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

aannee99 pisze:Klaudia,nie przejmuj się,nie ma sensu,wiesz jak jest <3 <3

Właśnie. Nie przejmuj się. Nie ma co. Widocznie tak miało być, jeżeli jest pisany dla Ciebie jeszcze kotek, to na pewno Cię odnajdzie. Spokojnie, ludźmi się nie przejmuj.
:)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro lut 18, 2015 12:55 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Dokładnie tak!. Chciałaś dobrze,ja to wiem,inni też,a że obróciło się to przeciwko Tobie?.Na niektóre zachowania ludzi niestety wpływu nie mamy Klaudia,sama wiesz jak jest,widzisz jak człowiek potrafi się paskudnie zachować...Głowa do góry :ok: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Śro lut 18, 2015 13:26 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Dziwie się, że mnie tam nie zjedli po tym co napisałam ;p chociaż to nic złego i nie miałam złych intencji (przecież to właściciel decyduje o kocie, jak znalazłam gołębia to też mi wet powiedział, że to mój gołąb i mam decydować o jego losach) - ale mam prawo się bronić, tym bardziej, że głos zabierają osoby niedoinformowane. W każdym razie powiedziałam co wiedziałam i swój temat uważam tam za zamknięty. Niech sobie myślą ludziska co chcą, ja od tego ani nie stracę ani nie zyskam.
:)

klaudiafj

Post » Śro lut 18, 2015 14:13 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:Pitbula? Jak to? Agusiu popatrz jej w oczy :mrgreen: (choć ona nie chciała dziś patrzeć w obiektyw :wink: )
Obrazek

Piękna, piękna piękna! :1luvu:
Doberek środowo Kochane!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 18, 2015 14:55 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Klaudia - nie przejmuj się głupotami, tylko ciesz pięknymi, zdrowymi kotami. Jak Ci jakiś kot pisany, to sam w drogę wejdzie, a jak nie, to w spokoju się będziesz cieszyć Kitkusią i Marysią. :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lut 18, 2015 15:15 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

W spokoju :D To pojęcie względne :) Wczoraj mnie prawie Kitok zamordował :D Ale co tam, kocham ją od 14 lat tak samo mocno, we mnie też czort wstępuje, więc żeśmy się dobrały :)

Zawsze uważałam, że dobrze wyszło jak zobaczyłam wsparcie dla tamtego kotka i że został forumowym bohaterem :) U mnie też byłby bohaterem, ale dałabym mu tylko tyle ile sama potrafię dać :)

klaudiafj

Post » Śro lut 18, 2015 15:23 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Czyli to, co trzeba. :P
No tak, zycie z koteczkami nie zawsze takie spokojne.. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 18, 2015 15:43 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze: U mnie też byłby bohaterem, ale dałabym mu tylko tyle ile sama potrafię dać :)

:ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lut 18, 2015 15:56 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

CatAngel jesteś :1luvu: Nie wiedziałam, że śledzisz nasz wątek zanim tego nie napisałaś :) Czujemy się zaszczycone we trzy :D

klaudiafj

Post » Śro lut 18, 2015 16:00 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

:lol:
Wątek jest fajniusi,czyta się super o Twoich kotach :-) to jak można nie śledzić.
Poza tym czytam od samego początku, nawet ten pierwszy :mrgreen: mimo ze się nie udzialalam :-)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]