❤Yuki,Syriusz(*) Oskar i Forest- Karmelek(*)i Milo

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 09, 2015 10:16 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Annaa pisze::ryk: :ryk: nie trafią, albo zginą gdzieś po drodze :mrgreen:

i jedzonka nie będzie, a kociaki strasznie głodne :mrgreen:
moje też mnie prowadzają....3 razy dziennie :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lut 09, 2015 10:18 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Annaa pisze:Jak dobrze, że kończy się już ta niedziela.Miałam tyle zaległości w domu że prawie nic nie wypoczęłam :(
Tylko kotki jak zwykle szczęśliwe pchały się jeden przez drugiego na kolana i do miziania.
Karmelek tylko patrzył żeby włączyć mu gierkę i włączałam mu piórka, myszki lub pająki.Ale też nie ma już takiego zainteresowania jak kiedyś ...owszem siedzi i patrzy.
Od jutra mam ambitny plan przejścia na dietę :roll: robię sobie na śniadanie sałatkę z mieszanki sałat, kukurydzy, ogórka, kurczaka i coś tam jeszcze.
Fajnie byłoby troszkę schudnąć do wiosny więc to chyba już najwyższy czas zacząć :wink:

Aniu,powodzenia z dietą :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon lut 09, 2015 12:28 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Cześć Aniu! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lut 12, 2015 23:49 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Witamy czwartkowo :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lut 13, 2015 21:56 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Witaj piątkowo Basiu! :1luvu:
Wymiziaj Filka w dniu jego święta :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lut 14, 2015 12:29 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

:1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lut 14, 2015 19:30 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

aannee99 pisze:
Annaa pisze:Jak dobrze, że kończy się już ta niedziela.Miałam tyle zaległości w domu że prawie nic nie wypoczęłam :(
Tylko kotki jak zwykle szczęśliwe pchały się jeden przez drugiego na kolana i do miziania.
Karmelek tylko patrzył żeby włączyć mu gierkę i włączałam mu piórka, myszki lub pająki.Ale też nie ma już takiego zainteresowania jak kiedyś ...owszem siedzi i patrzy.
Od jutra mam ambitny plan przejścia na dietę :roll: robię sobie na śniadanie sałatkę z mieszanki sałat, kukurydzy, ogórka, kurczaka i coś tam jeszcze.
Fajnie byłoby troszkę schudnąć do wiosny więc to chyba już najwyższy czas zacząć :wink:

Aniu,powodzenia z dietą :ok: :ok: :1luvu:

Dziękuję :1luvu: ale będzie ciężko oj ciężko :roll: :oops:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lut 14, 2015 19:31 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Ewa L. pisze:Cześć Aniu! :1luvu:

Ewa L. pisze:Witaj piątkowo Basiu! :1luvu:
Wymiziaj Filka w dniu jego święta :1luvu:

Cześć Ewa :1luvu: :lol: :wink:
Obrazek

Annaa

Post » Sob lut 14, 2015 19:32 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

barbarados pisze:Witamy czwartkowo :1luvu:

Cześć Basiu sobotnio :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Sob lut 14, 2015 19:33 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

klaudiafj pisze::1luvu:

Hej Klaudia :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Sob lut 14, 2015 19:34 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Heeej sobotnie Aniu :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Sob lut 14, 2015 19:43 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Witam kochane :1luvu:
Dziękuję, że zaglądacie i przepraszam że w tygodniu nie odzywam się , ale jestem kompletnie wypompowana :201495
I na dodatek znów jestem chora :placz: nie wiem dlaczego w tym roku wciąż coś mnie łapie, ale musiałam pracować i dałam radę.
Moje kotki są wspaniałe, zdrowe, grzeczne, czekają na mnie, witają czule, przytulają się i pocieszają :1luvu:

A teraz piekę rybkę z brokułami pod beszamelem.
A za chwilę czeka do włożenia do piecyka ciasto z borówkami.
Hmmm...niby powinnnam robić pączki lub faworki, przecież to koniec karnawału, ale muszę wykorzystać te borówki :roll:
Obrazek

Annaa

Post » Sob lut 14, 2015 19:48 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Zdrówka Aniu,teraz i dzieci i dorośli chorują,niestety :( gdzie się nie obejrzę,tam chory dzieciaczek czy dorosła osoba.

Co za pyszności tworzysz Aniu!!!! :)
Obrazek

aannee99

Post » Sob lut 14, 2015 19:56 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Zjadlabym ja takie ciasto :roll:

Ja jestem jakimś twardym elementem bo ja nie byłam chora juz kilka lat :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lut 14, 2015 19:59 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

No niestety mnóstwo osób dookoła teraz choruje :(

Ech...pyszności...jak tu odchudzać się :roll: jeszcze mam w planach, ale to już na jutro, cykorię zapiekaną z szynką i serem ...mniammmm :D dostałam sporą ilość warzyw i muszę je jakoś wykorzystać :)
Obrazek

Annaa

[poprzednia][następna]