Annaa pisze::ryk:nie trafią, albo zginą gdzieś po drodze
i jedzonka nie będzie, a kociaki strasznie głodne

moje też mnie prowadzają....3 razy dziennie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annaa pisze::ryk:nie trafią, albo zginą gdzieś po drodze
Annaa pisze:Jak dobrze, że kończy się już ta niedziela.Miałam tyle zaległości w domu że prawie nic nie wypoczęłam![]()
Tylko kotki jak zwykle szczęśliwe pchały się jeden przez drugiego na kolana i do miziania.
Karmelek tylko patrzył żeby włączyć mu gierkę i włączałam mu piórka, myszki lub pająki.Ale też nie ma już takiego zainteresowania jak kiedyś ...owszem siedzi i patrzy.
Od jutra mam ambitny plan przejścia na dietęrobię sobie na śniadanie sałatkę z mieszanki sałat, kukurydzy, ogórka, kurczaka i coś tam jeszcze.
Fajnie byłoby troszkę schudnąć do wiosny więc to chyba już najwyższy czas zacząć
aannee99 pisze:Annaa pisze:Jak dobrze, że kończy się już ta niedziela.Miałam tyle zaległości w domu że prawie nic nie wypoczęłam![]()
Tylko kotki jak zwykle szczęśliwe pchały się jeden przez drugiego na kolana i do miziania.
Karmelek tylko patrzył żeby włączyć mu gierkę i włączałam mu piórka, myszki lub pająki.Ale też nie ma już takiego zainteresowania jak kiedyś ...owszem siedzi i patrzy.
Od jutra mam ambitny plan przejścia na dietęrobię sobie na śniadanie sałatkę z mieszanki sałat, kukurydzy, ogórka, kurczaka i coś tam jeszcze.
Fajnie byłoby troszkę schudnąć do wiosny więc to chyba już najwyższy czas zacząć
Aniu,powodzenia z dietą![]()
![]()
Ewa L. pisze:Cześć Aniu!
Ewa L. pisze:Witaj piątkowo Basiu!![]()
Wymiziaj Filka w dniu jego święta
barbarados pisze:Witamy czwartkowo
klaudiafj pisze::1luvu:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], lucjan123 i 23 gości