Moderator: Estraven
Mayken pisze:GranataPet Symphony może być karmą podstawową? Wedle ich rozpiski Felek powinien jeść jej jakieś 100 gram dziennie bo waży 3 kg.
Mayken pisze:Mój Felek niby waży 3kg ale nie wiem gdzie on to ma... Purizon kurczak i ryba kuszą ale kurcze duży Orijen kurczakowy też źle nie wygląda. Ja muszę w końcu coś zamówić.
anuuuusia pisze:Aaaśka No widzisz, tak jak pisałam - każdy kot jest inny. Akurat moją kotkę Purizon wyprowadził z rozwolnienia i problemów żołądkowych. Ja kupuję tu: http://www.bitiba.pl/shop/karma_dla_kot ... bne/412695
W komplecie z Miamorem Sensibel, zakupiłam Miamor Pastete, ale średnie zainteresowanie ze strony kota, w sumie i mnie jakoś specjalnie ten pasztet nie przypadł do gustu, za to Sensibel jak najbardziej wchodziMayken pisze:Czy coś jeszcze ze średniej półki (opakowanie takie jak Miamor) jest warte uwagi?
Zauważyłam, że ta konsystencja wyjątkowo pasuje Felkowi - rano niechętnie jadł GPa to znika dokładnie zaraz po podaniu i bez marudzenia - jedzenia na raty.
Ktoś, coś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości