Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Dam radę . Twarda baba jestem .Szkoda tylko , ze teraz zdjęcia na płytkach dają . Nie obejrzę sobie
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:No to będzie komplet: Tobie zrobią fotę klaty, mi już zrobili analogiczną dolniejszej partii mojej osoby
i jak wyszłaś Maryś ?
Po tej focie zaprosili mnie na casting do ortopedy. Zobaczę się z nim już 24 kwietnia.
Moli25 pisze:Ja mam jedną torpedę i czasami zbieram krzesła z podłogi![]()
![]()
Wiec jak Wy macie kilka w stadzie to dopiero macie meksyk
agusialublin pisze:Moli25 pisze:Ja mam jedną torpedę i czasami zbieram krzesła z podłogi![]()
![]()
trzeba bardzo uważać jak się chodzibo już nie raz któreś mnie podcięło i runęłam jak długa
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Moli25 pisze:Ja mam jedną torpedę i czasami zbieram krzesła z podłogi![]()
![]()
trzeba bardzo uważać jak się chodzibo już nie raz któreś mnie podcięło i runęłam jak długa
ale nie na kotka?
klaudiafj pisze:Co za dziewczyny! Same prawie kark łamią, ale nie spadnie taka na kotka, o nie! Powietrza się przytrzyma i odbije w drugą stronęprawdziwe kocie mamy
![]()
Basiu![]()
![]()
Kusi mnie pytanko jeszcze jedno odnośnie futerek, ale to intymne pytanie i nie wiem czy wypada hihi ale zadam, a co! Jak sobie radzisz z kocimi wymiotami?
W takim stadzie to pewnie co chwila ktoś coś? Czy masz spokój? Bo moja Kitula jak zacznie to na 6 razy ma rozłożone, wprawdzie zazwyczaj nic nie uleci, ale wystarczy co by zrobić kleks na małżowej wykładzinie nowej
Więc tak sobie liczę Kita razy kilka i wychodzi mi sporo kleksów na dywanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google Adsense [Bot], Marmotka i 32 gości