♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 07, 2015 19:50 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Hej Rilla :))) super, że już jesteś :) Co słychać? Jak futerka? :1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lut 07, 2015 20:09 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Hej hej Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No jestem wreszcie i na prawdę obiecuję poprawę :D
Nawet nie przypuszczałam, że praca mnie tak wciągnie... + dojazdy i te 12h poza domem.
Zwykle jak wracam to zaglądam na fb, patrzę co się dzieje w fundacji (i tak jestem do tyłu) i padam spać :D

U nas na prawdę w porządku :)
Praca... jak to praca, męcząca ale dająca satysfakcję :)
Mogę i narzekać i chwalić :D Teraz miałam maraton 12 dni bez przerwy, wliczając fundacyjną niedzielę :)
Dziś w sumie pierwsza sobota na luzie :)

Kocurki zdrowe i generalnie wszystko u nas super :)
Idealnie znoszą te 10-12 godzin same w domu, witają mnie z donośnym miau i mam jednego po drugim na kolanach jak tylko na chwilkę usiądę do kompa :)
Teemcio nie siusia poza kuwetką :ok: :ok: :ok: Niestety dalej domaga się ssania, ale już mniej niż wcześniej :)
Poza tym Teemo to mój żywy budzik... jak tylko usłyszy, że włącza mi się melodyjka o 5.45 w komórce (szum fal przed budzikiem) to mam go na głowie... liże mnie po buzi i pomiaukuje "wstawaj ! miziaj, daj jeść i szuruj zarabiać na moje jedzonko ! " :D
Muszer też zrobił się niesamowitym przytulaskiem, codziennie jak kładę się spać mamy swój rytuał miziania i drapania :)
Z moim zdrowiem też lepiej :) Tak więc podsumowywując jest na prawdę OK i tylko tak dalej !!!
No wiadomo... w pracy wzloty i upadki, raz wracam cała "hepi" a czasem z płaczem na końcu nosa... no ale wiadomo, takie życie ;)

Działam dalej w Stawiamy Na Łapy :) W zeszłą niedzielę kwestowaliśmy w Galerii Kraków z okazji dnia kota a za tydzień będę w Leopardusie na Zakopiance :ok: :ok: :ok:
Hmm co jeszcze z nowości... aha, przeszłam na dietę wegetariańską już na stałe i... zamówiłam sobie wzór nowego tatuażu... będzie to podobizna Muszu w kwiatach :mrgreen: Planuję sobie go zrobić z boku ciała, ale termin odbioru wzoru mam dopiero w kwietniu ;) (wiem, zakręcona jestem) :D

Już wlepiam fociachy :) (klik by powiększyć)

Teemó :)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

I Mó :D
Obrazek Obrazek

Troszku mu się przytyło w zimie... :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob lut 07, 2015 20:12 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Hej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
kocurki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lut 07, 2015 20:14 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

:1luvu: :1luvu: No jakie piękne kociaski :) Urocze :) Cudne fotki :1luvu: :1luvu:
A dlaczego masz płaczek na końcu nosa :(
Też jestem wege od 14 lat :) I małż też :)

klaudiafj

Post » Sob lut 07, 2015 20:20 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

klaudiafj pisze::1luvu: :1luvu: No jakie piękne kociaski :) Urocze :) Cudne fotki :1luvu: :1luvu:

Cześć Kasiu! Cudne chłopaki!!!!!

i ja prawie wege - czasami zjem sushi, ale za to prawie w 100% wyeliminowałam nabiał poza masłem.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob lut 07, 2015 21:12 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

barbarados pisze:Hej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
kocurki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

klaudiafj pisze::1luvu: :1luvu: No jakie piękne kociaski :) Urocze :) Cudne fotki :1luvu: :1luvu:

O rany, jakbym chciała by mój małż też się do tego przekonał :D
Na początku u mnie przemówiły za tym względy zdrowotne... a potem zdecydowałam, że najwyższy czas :)

Aaa czasem wiadomo mam gorsze dni w pracy... różnych ludzi się spotyka i nerwy puszczają.
Jednak nie ma co się zniechęcać :)

MamaMeli pisze:

Cześć Kasiu! Cudne chłopaki!!!!!

i ja prawie wege - czasami zjem sushi, ale za to prawie w 100% wyeliminowałam nabiał poza masłem.

Cześć Arielko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja na razie tylko mięso odstawiłam i ograniczyłam nabiał + zero jajek.
Jednak mleko do kawy w pracy jednak dodaję... jakbym przyniosłam swoje sojowe to by długo nie postało... :)
Powolutku, małymi kroczkami :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Sob lut 07, 2015 21:30 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Troszku mu się przytyło w zimie... :oops:
Obrazek[/quote]

jakie przytyło 8O
kocurek w sam raz , tylko ma zimowe futerko :wink:

ja mięsa nie jem od ponad 20 lat i przez ten czas nauczyłam się gotować na dwa gary czy patelnie, ale nabiał u mnie to podstawa i jajka też jem
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lut 07, 2015 23:38 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

mir.ka pisze:
ja mięsa nie jem od ponad 20 lat i przez ten czas nauczyłam się gotować na dwa gary czy patelnie, ale nabiał u mnie to podstawa i jajka też jem

Hej :1luvu:

Też jak pichcę to na dwie patelnie :)
Jajka odstawiłam bo mnie alergizowały, no ale jak zjem kawałek ciasta u mamy czasem to jest ok.
Ważne by na diecie czuć się dobrze :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob lut 07, 2015 23:46 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Kasiu, cieszę się, ze wróciłaś :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Sob lut 07, 2015 23:47 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

kicikicimiauhau pisze:Kasiu, cieszę się, ze wróciłaś :1luvu:

Hej Beatko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No, troszkę się stęskniłam za Wami :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Nie lut 08, 2015 9:44 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Hej Kasiu

Fajnie,że znalazłaś chwileczkę by zajrzeć na forum :) Kocurki cudowne,na szczęście mamy siebie na FB.,więc jak mogłam patrzeć na Twoje cudoności :1luvu: Tatuaż....fajnie,ja też mam w planach :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lut 08, 2015 12:43 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Dla mnie mięso to jedzenie dla kotów :) Już sobie nie wyobrażam jedzenia mięsa :) U mnie względy humanitarne, przede wszystkim. Życzę zatem wytrwałości i żeby mąż się przekonał - dla zdrowia to jasne, ale też głównie dla zwierząt <3

klaudiafj

Post » Nie lut 08, 2015 17:40 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
W końcu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Już się martwiłam :ok:
Wiem jak to jest znikać z braku czasu.

Teemuś, Muszu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moje aniołki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Musza wcale nie przybyło :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw lut 12, 2015 9:26 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Hejka, Kasiu :1luvu:
Piękne te Twoje kocurki :201461 :201461
Fajnie, że Teemo przestał posikiwać ... oby tak już zostało, niedopieszczony kotecek :201461

pozdrawiamy czwartkowo ... tłusto-czwartkowo :wink:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

[poprzednia][następna]