OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 12, 2015 7:36 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

Wczoraj był sądny dzionek . Napakowany bieganiem,staniem ...i takimi różnymi zagadnieniami dziwnymi .
W nocy nozynka dała mi znać o swym niezadowoleniu . Ale ona co i raz jest nie zadowolona . Rozpaskudziłam gadzinę!
Nowe klatkowe jest dalej dzikawe . Musimy podjąć jakieś kroki . Je i kuwetkuje . Buczy, syczy i pyszczy . Jest młode i mega wystrachane . Gdyby żył na"na moim" podwórku poszedł by pod nóż i wrócił . A tak:(
Jest ToTo pięknym buraskiem . Okrągła buzia, malunie uszki i cudne chwosciki z uszek wystają .
Dzieciak:(
Koty kotłują się, robią awanturki, trzepią po łbach i karkach . Pokój zablokowany a to duże ograniczenie przestrzeni .
Poleguję sobie troszkę i myślę(fajnie brzmi!) czy gnaty grzać czy lapka odpalić i niecnoty ogłosić . Ale p.bólowe działają i chyba przy"gniciu" zostanę .
Koty po wyżerce też spokojnie porozkładały gnaty . Cisza zapadła .
Tylko leki, kropelki ...
Nie wiem jak ja do pracy wrócę . Dziś stuknęła rocznica- trzeci miesiączek . Jakby mnie ktoś z czasu okradł:(
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lut 12, 2015 13:18 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

Czy ktoś z nami leci?
Wiem, że wątek zabarwiony mocno rwą traci bardzo bo mnie się humor rypnął"(
Ale napiszę cudną(dla mnie) wiadomość . Klatka mruczy!!! Trzeba sposobu by kota gołą łapką pomiziać ale jak to się uda to mruk jest wielki .
Druga, równie fajna(dla mnie) wiadomość to wbiłam się w spodnie ...36 ! Nawet jak numer zawyżony to i tak fajnie .
Mruczę bardzo zadowolona') Jakoś się muszę pocieszyć!
Wracając do kocika mam nadzieję, że będą z niego muziaki w jakiejś części .
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 12, 2015 13:25 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

ASK@ pisze:Czy ktoś z nami leci?
Wiem, że wątek zabarwiony mocno rwą traci bardzo bo mnie się humor rypnął"(
Ale napiszę cudną(dla mnie) wiadomość . Klatka mruczy!!! Trzeba sposobu by kota gołą łapką pomiziać ale jak to się uda to mruk jest wielki .
Druga, równie fajna(dla mnie) wiadomość to wbiłam się w spodnie ...36 ! Nawet jak numer zawyżony to i tak fajnie .
Mruczę bardzo zadowolona') Jakoś się muszę pocieszyć!
Wracając do kocika mam nadzieję, że będą z niego muziaki w jakiejś części .

Będzie dobrze :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lut 12, 2015 13:28 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

Leci, leci nawet regularnie i codziennie tylko ukradkiem i za wszystko bardzo mocno trzyma kciuki :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lut 12, 2015 13:34 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

stała załoga zawsze na pokładzie :D

za mruczenie :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw lut 12, 2015 17:11 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

Telefon . W sprawie małych kotów . Pani pyta,czy mam jeszcze . Ano mam . Uff,padło w telefonie . Bo ja też mam i w Sochaczewie zbytu nie ma . Ona mi je ...odda . Kiedy przyjadę?
Radzę wykastrować kotkę, zrobić foty i napisać tekst i wrzucać ogłoszenia . Radzę też by dokładnie czytała insze bo ja chcę znaleść dom a nie dać dom . Wcisłam"zakończ".
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 12, 2015 17:40 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw lut 12, 2015 18:30 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

ASK@ pisze:Telefon . W sprawie małych kotów . Pani pyta,czy mam jeszcze . Ano mam . Uff,padło w telefonie . Bo ja też mam i w Sochaczewie zbytu nie ma . Ona mi je ...odda . Kiedy przyjadę?
Radzę wykastrować kotkę, zrobić foty i napisać tekst i wrzucać ogłoszenia . Radzę też by dokładnie czytała insze bo ja chcę znaleść dom a nie dać dom . Wcisłam"zakończ".

Bez komentarza :twisted:

Ja cały czas czytam, ale rzadko piszę, bo najczęściej czytam w pracy :oops: :smokin:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw lut 12, 2015 19:03 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

Też cały czas czytam, zazdroszczę zmieszczenia się w rozmiar 36. Ostatnio udało mi się to 15 lat temu :mrgreen:
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Czw lut 12, 2015 20:03 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

ASK@ pisze:Czy ktoś z nami leci?

czytam na bieżąco. Ale takie informacje zniechęcają mnie do pisania :twisted:
to się chyba zazdrość nazywa :roll:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw lut 12, 2015 20:36 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

Sama prawda. Co spojrzę na chudzielca takiego, to złym okiem rzucam uroki. ;)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lut 12, 2015 21:08 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

Czytam, ale głowa i brzuch tak dają popalić, że nie daję rady nic sensownego napisać. A bez sensu nie chcę.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lut 12, 2015 21:53 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

Też czytam. Ale ostatnio nic nie napisałam, choć cisnął mi się na klawisze komentarz: "O, zrobiło się za dużo luzu?"
No ale po co takie głupoty wypisywać... :wink:

Co do pani z Sochaczewa - to ja pomyślałam głównie: "I jeszcze przyjechać"?
A swoja drogą - choć nie jestem psychiatrą, to chciałabym poznać kręte ścieżki, jakimi chodzą myśli tej pani, że tak sobie wykoncypowała...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw lut 12, 2015 23:33 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

koteczekanusi pisze:
Co do pani z Sochaczewa - to ja pomyślałam głównie: "I jeszcze przyjechać"?
A swoja drogą - choć nie jestem psychiatrą, to chciałabym poznać kręte ścieżki, jakimi chodzą myśli tej pani, że tak sobie wykoncypowała...

Ciekawe, co by powiedziała na tekst: "to ja pani przywiozę moje".
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lut 13, 2015 6:34 Re: OTW13-Głosujmy na Jokota s.27! Foty nowe 33/34

Magia cyfry 36narobiła zamieszania pewnego . Nie podałam,że to nie chiński rozmiar:) Moje 36 w dole, opięte rurkami i streczem wygląda ok . Doopisko o uda wzięte w okwy nie galaretują i cieszą nawet moje oko .
Jednak górne 36 , o facjatę chodzi, przypomina reklamę z mopsem i zmarszczkami . Przy czym to ją jestem ...mopsem . Skóra uwolniona od tłuszczaków opadła smutaśno .Więc zazdraszczać można tylko dolnej części kadłuba .
Bure w klatce zagościło na mych kolanach! Rozmruczało się po chwili paniki wystawiając koniuszek jęzorka . To chyba chłopczyk . Jednak ni jak nie wypadało na pierwszej randce jaj szukać . Tylko tak przypadkiem ręką mi się omskła . Weta musimy zaliczyć bo chyba zaziebiony jest . Strach się bać kolejnej wizyty . Co ten mały ma jeszcze w i na sobie . Aska jeszcze nam rachunku za poprzednie nie wystawiła .Ale jak baba ma rwę to ją stać i na nowe futro!?C-nie?

Miałam sobie pospać rano . W ciemne rano . Ale bulgoczący pęcherz nie odpuścił . Przelewało się w nim z pieśnią"wytrzymam ...nie wytrzymam ..." Nie wytrzymałam i wstałam rączo bieżąc do sedesiku . Za mną rączo podygały futrzaste . Nie dopuściły śniadanka .Potem były dyskusje,argumenty na pazury,nie wysiudam siusiek do pełnych kuwet, nie chcę mokrego ale suche się skończyli...
Się skończę zaraz ja .

Pan wczoraj udowadniał,że zasłony i żaluzje są mega super zabezpieczeniem dla kota . A odległość 100 metrów do ulicy jest równa galaktycznej .A dom będzie nie wychodzący .
TZ aż wyszedł słysząc o tych zaslonach .
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]